HomeViestejäTerry Andrews10.5.2024 - Se on tapahtunut

10.5.2024 - Se on tapahtunut

SE ON TAPAHTUNUT

Kirjoittanut Terry Andrews (terryandrews.org)
10.5.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Aivan ensimmäinen ryhmä joka otti minuun kontaktin, oli salaperäinen. Se tapahtui 25 vuotta sitten. He ilmestyivät yhtenä päivänä selvänäköisesti ja kertoivat minulle vain, että he työskentelivät maailmanrauhan ja maailman parantamisen puolesta, ja heitä oli suuri ryhmä – monet olivat ihmismuodossa. Olin vasta aloittamassa matkaani ja etsimässä tietäni energiamaailmassa, ja se kaikki oli uutta. Kutsuin heitä X:ksi, koska he eivät halunneet paljastaa, keitä olivat.

He ovat työskennelleet kulissien takana siitä lähtien, ja aina silloin tällöin näin, että he olivat siinä. Kommunikoin muiden olentojen kanssa ja kävin läpi evoluutioprosessiani. Oli hyvin paljon opittavaa ja sisäistettävää.

Tämä ryhmä on juuri ilmestynyt uudestaan syvällä tuntuvan viestin kera. ”Se on tapahtunut. Tavoitteemme on saavutettu.” Ja he kommunikoivat tämän viestin meille sydänkeskuksemme kautta. Toisin sanoen, se toimitetaan energiana. Sulje silmäsi ja tunne se olemuksessasi. Viesti toimitetaan kaikille, jotka ovat täällä siirtyäkseen uuteen kokemuksemme. Tuo valo sydämessä aktivoidaan – valo joka tietää, mitä tehdä. Ja tämä valo kasvaa. Näin sen muutama päivä sitten tuntemassani henkilössä, joka kertoi minulle, että hänestä tuntui kummalliselta. Hänen päälakensa kihelmöi, ja häntä huimasi vähän. Näin tuon valon syttyvän hänen sydämessään ja avaavaan sen kaikelle olevaiselle.

Tämä saa minut ilon kyyneliin. Sitä on kauan odotettu, ja olemme tehneet hyvin uutterasti työtä päästäksemme tähän paikkaan – meidän kaikkien tehdessä, mitä meidät opastettiin tekemään, ja luottaessa, kun kuljimme polkua tuntemattomaan.

Näiden vuosien saatossa olemme menettäneet ystäviä, meitä on pidetty ”huuhaana”, ja meillä oli ajatuksia, jotka eivät käyneet yksiin useimpien tuntemiemme ihmisten kanssa. Mutta jatkoimme eteenpäin. Luottamuksemme kantoi meitä kuin siementä tuulessa paikkoihin, joihin voisimme kasvattaa juuret ja puhjeta kukkaan.

Ja tässä olemme, ja kukoistamme, kauniin jumaluutemme valaisemana ja levittäen valoamme.

Uusi naapuri osti viime viikonloppuna ensimmäisen romaanini, Dance of the Jaguar, ja sanoi odottavansa innolla sen lukemista. Se on tarina naisesta, jonka elämä muuttuu, kun hän lähtee henkiselle matkalle löytääkseen oman voimansa, ja hän oppii lentämään. Naapuri vei kirjan kotiinsa, laittoi sen keittiötasolle, ja hänen vaimonsa otti sen käteensä päivällistä tehdessä. Tämä kertoi minulle seuraavana päivänä: ”Aioin vain selata sen läpi. En odottanut jääväni koukkuun. Mutta jäin. Rakastan tätä kirjaa. Lensin kuin lapsi unelmissani koko ajan.” Toinen ihminen herää. Ja toinen. Ja toinen.

Näemme nyt uuden ajan syntymän, kun monet siirtyvät uutuuteen, taikuuteen ja palaamme eheyteen. Kuten X:ksi kutsumani ryhmä juuri sanoi: ”Se on tapahtunut. Tavoitteemme on saavutettu.” Näemme nyt monia muutoksia planeettana, ihmisinä, osana yhtä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >