HomeViestejäTerry Andrews31.3.2024 - Uusi keskinäinen yhteys

31.3.2024 - Uusi keskinäinen yhteys

UUSI KESKINÄINEN YHTEYS

Kirjoittanut Terry Andrews (terryandrews.org)
31.3.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Epätavallisia ja odottamattomia asioita tapahtuu. Voimakkaat energiavirtaukset kantavat meitä uusille maille, ja itse olemme uusia joka hetki – löytäen, kuka olemme, kun meidät tehdään, järjestetään ja elävöitetään uudelleen. Tilanteita syntyy, ja toimimme rajattomasta sydäntietoisuudestamme. Saatamme näin huomata reagoivamme uusilla tavoilla, tietäen, että meidän täytyy toimia sydämestä tukeaksemme (ja suojellaksemme) herkkää, kehittyvää itseämme.

Menemme yli sen, että kukaan on oikeassa tai väärässä, koska sydäntietoisuudessa ei ole kyse siitä. Tämä tietoisuus vie meidät tilaan, jossa löydämme yhteyden sen ulkopuolella, mitä ajattelemme ja miten tuomitsemme itsemme ja muut. Menemme uudenlaiseen avoimuuteen ja haavoittuvuuteen ja luottamukseen. Ja tätä tapahtuu hyvin arvaamattomilla tavoilla, odottamattomien katalyyttien ja toimijoiden myötä. Yksi ensisijainen osa on kunnioitus. Kunnioitus on selvä merkki tästä tilasta.

Näinä fokusoituneina hetkinä näemme sen suunnattomuuden, mitä tapahtuu. Minulla oli eilen kolme tällaista, jotka olivat odottamattomia ja kauniita, ja luotiin uusia yhteyksiä, jotka olivat täynnä valoa ja rakkautta. Jokaisessa tapauksessa minut sysättiin johonkin täysin uuteen, ja pelkästään tunsin tietäni, kun olimme tuon toisen henkilön kanssa siinä yhdessä. Uutuus ja elävyys oli kouriintuntuvaa, ja pidämme tätä kehittyvää tilaa, kun olemme tekemisissä muiden kanssa, jotka myös löytävät itsensä siitä. Näissä tiloissa seuraamme intuitiivista opastustamme ja katsomme, minne se vie meidät. Tämä on täysin uutta, ja opimme kulkiessamme. Selvä keskinäinen yhteys muodostuu siinä, miten suhtaudumme toisiimme. Tämä tuntuu hyvin uudelta, mutta kuten kaikessa, mitä olemme kohdanneet tähän mennessä, opimme tämänkin.

Tämä on alku uuden maan yhteydelle muihin, joka perustuu luottamukseen, rehellisyyteen, kunnioitukseen, hyväksymiseen, täysivaltaisuuteen ja tukeen. Sydänpohjaiset yhteydet joita luomme, ovat eläviä kristalliharmonioita. Mitään valoa ei sammuteta. Tuota valoa vahvistetaan, ja kauneus on ilmeistä. Jaamme rakkaustaajuuden.

Olemme tässä kehitysvaiheessa, korkeataajuista energiaa pyörii ympärillämme. Olemme taidemaalari palettimme kanssa. Lisäämme häivähdyksen violettia ja vähän vaaleaa oranssia. Oivallamme, että olemme riittävän turvassa jakaaksemme totuutemme. Totuus on voimakas ilmaisukeino, ja tunnemme sydämemme avautuvan vielä lisää näiden kokemusten myötä. Tunnemme toisen ihmisen siirtyvän tähän energiaan kanssamme.

Olemme kokemattomassa, uudessa paikassa. Olemme tehneet kovasti työtä päästäksemme tähän. Tämän korkeataajuisen valolisäyksen myötä, olemme laajentavissa luomistaajuuksissa. Tämä on uusi maa, joka muotoutuu ympärillemme, juuri tässä, juuri nyt, ja vauhti kiihtyy.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >