HomeViestejäTerry Andrews2.2.2024 - Jumalaitseksi tuleminen

2.2.2024 - Jumalaitseksi tuleminen

JUMALAITSEKSI TULEMINEN

Kirjoittanut Terry Andrews (terryandrews.org)
2.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä valtavassa kehityskulussa uuteen, otamme kukin kopin näistä energioista ja teemme niistä osan jatkuvasti kehittyvää itseämme. Jokainen meistä kasvaa ja laajenee suurempaan eheyteen ja pyhyyteen. Tämä matka on haastava, ja se on myös palkitseva. Meillä on tilaisuus saada selville, kuka olemme, ja siirtyä voimalliseen totuuteen läsnäolostamme täällä. Tätä kokemusta ei voi verrata mihinkään, ja se on ainutlaatuinen jokaiselle.

Tässä prosessissa jatkamme yhdistymistä jumaluuteemme, kun löydämme sisäisen jumalaitsemme, joka vain odottaa esiintulemista ja integroimista. Tunnemme tuon yhteyden nyt, aluksi lyhyen aikaa – kuitenkaan siitä ei voi erehtyä. Ja kun niin tapahtuu, monia asioita jää pois, koska ne eivät ole tärkeitä eivätkä linjassa. Ja meille on ok, että se tapahtuu, koska kun muodostamme tämän uuden yhteyden, vanhan elämämme asiat näyttävät kalpenevan sen rinnalla. Ja opimme navigoimaan tänä uutena itsenä.

Henkisestä näkökyvystämme tulee tarkka. Näemme joka päivä selkeämmin ja selkeämmin. Ja tunnemme olevamme enemmän kotona tässä uudessa energiassa.

Jumalaitseen yhdistyminen on tilaisuus, joka monilla on nyt, ja voimme siirtyä tähän yhteyteen, kun olemme valmis. Tämä on taas yksi laajentuminen siinä, kuka olemme ja miksi olemme täällä. On avaruutta ja ajattomuutta, kun siirrymme tähän. Emme ole tässä energiassa koko ajan, kun siirrymme edestakaisin mukautuessamme pitämään tämän taajuuden. Toistaiseksi tunnemme kunnioitusta tätä pyhää kokemusta kohtaan. Emme pysty helposti kuvailemaan sitä kenellekään muulle. Tämä on hyvin henkilökohtaista. Tässä on kyse tulemisestamme luojaksi. Tämä intiimi kokemus on vain meidän ja Lähde-energian välinen. Liikumme tämän pyhän valon virratessa lävitsemme, ja tunnemme tämän uuden yhteyden koko olemuksessamme. Olemme saavuttaneet uuden tason.

Tämä tuo suuria muutoksia, kun jatkamme etenemistä tässä uudessa tietoisuudessa ja uudessa ympäristössämme. Monet meistä ovat edelleen hyvin väsyneitä, mutta voimme TUNTEA näiden muutosten muotoutuvan, hyvin samaan tapaan kun voi tuntea kevättä ilmassa. Aistimme sen, ja tämä kertoo meille, miten lähellä olemme sitä, minne olemme menossa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >