HomeViestejäSophia Love6.12.2023 - Kaksi viestiä

6.12.2023 - Kaksi viestiä

KAKSI VIESTIÄ

Yhtä kanavoinut Sophia Love (www.sophialove.org)
6.12.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Otteita sähköpostista.

Hei siellä, ja tervetuloa joulukuuhun! On vaikea uskoa, että olemme jo tässä! Toivottavasti voit hyvin ja olet optimistinen. …

Tänään jaetaan kaksi keskustelua. Kumpikin käytiin jokin aika sitten. Joskus käy niin, että annetaan informaatiota, joka ei tunnu olevan juuri tuohon hetkeen, jolloin se vastaanotettiin. Tuntuu, että tuo hetki on nyt. Näet, että niissä kummassakin puhutaan ”tapahtumista”. Nämä eivät ole ennusteita. Sanon, että keskusteluissa puhutaan kahdesta eri tapahtumasta. Siltä tuntuu. Keskusteluja ei käyty samana kuukautena.

Huomaan, että on paljon julkista keskustelua planeetan ulkopuolisesta osallistumisesta, ja sitä tulee erilaisista lähteistä. Kenties nämä keskustelut jaetaan nyt – eikä silloin kun ne käytiin – juuri jonkin sellaisen vuoksi, minkä me kaikki aistimme. Älä huolestu siitä, mitä sanotaan. Se annetaan nyt, jotta olemme kaikki tietoisia mahdollisuuksista. Nämä keskustelut tarjoavat muutaman lisää. Ne annetaan tässä auttamaan, ja on toivottavaa, että ne vastaanotetaan sillä tavalla.

***

Tässä on Yksi.

Odotatte valmiina, että jokin muuttuu massiivisesti. Kun tämän muutoksen tarkkaa luonne ei ole teille selvä, valmistaudutte eri tavoin. Olette kaikki valmistautuneet sielutasolla. Sillä tasolla tiedätte, mitä tulee ja mitä se merkitsee teille sekä Maan yhteiskunnalle.

Jotkut teistä valmistautuvat fyysisesti ylimääräisillä ruokavarastoilla tai rahalla jossain muodossa. Riippumatta siitä, miten valmistaudutte fyysisesti, kohtaatte yhdessä sen, mitä tulee. Tämä merkitsee, että yhtenä ryhmänä, ihmiskuntana, koette jonkin identtisen tapahtuman.

Tähän ”tapahtumaan” liittyy hämmennystä, kun tuota sanaa käytetään indikoimaan niin ihmisen tekemiä asioita kuin myös niitä, jotka ovat peräisin muualta. Ne eivät ole sama asia, ja tämä on selvää, kun se tapahtuu.

Kun odotatte jompaakumpaa merkittävää tapahtumaa, teitä auttaa seuraavaksi selittävät ja kuvaavat sanat. Jaamme niitä nyt.

Tapa erottaa ihmisen tekemä tai muu löytyy sen ulottuvuudesta/vaikutusalasta, myös sen muodosta. Ihminen voi matkia luonnon symmetriaa ja täydellisyyttä, mutta ei toistaa.

Siis vaikka saattaa olla tapahtumia, jotka vaikuttavat olevan peräisin muualta, tuhoavan voiman tai laajan ulottuvuuden vuoksi, ne eivät ole, ellei niissä ole jokin puumerkki. Tästä puumerkistä ei voi erehtyä, ja kaikki näkevät sen. Jokainen ihminen maaplaneetalla todistaa jollain tavalla sitä, mikä tullaan tuntemaan ”Tapatumana”. Ei ole väärää identiteettiä, kun se on tapahtunut.

Siis jos on jokin tapahtuma tai onnettomuus, jonka lähdettä ja tarkoitusta ihmettelette, vakuuttakaa itsellenne, ettei se ole. Ette ihmettele, kun tuo todellinen tapahtuma tapahtuu.

Mitä se merkitsee, kun se tapahtuu?

Se on päivänselvä merkki, että se on ohi. Se kertoo teille, että nyt on aika uudelleenrakentaa. Sydämessänne ei ole tämän kyseenalaistamista. Kaikki tietävät, ja kaduilla juhlitaan maailmanlaajuisesti.

Tämä tulee seuraavaksi, rakas ihminen. Lapsen synnyttämisen tuska unohtuu uuden syntymän ilossa – niin myös nykyiset kamppailunne, vastoinkäymisenne ja ahdistuksenne jäävät taakse. Ette ole valmiita siltä osin. Edessänne on vielä lisää. Kun edistytte tässä, muistakaa, että loppu on taattu, ja se on parempi, kuin olette sallineet itsenne kuvitella. Kaikki jotka valitsevat poistua, ennen kuin se tapahtuu, ovat aina suunnitelleet tekevänsä niin. He ovat silti kanssanne ja hurraavat teille.

Edessä on synkkiä aikoja. Ne ovat lyhyitä ja tuskallisia joillekin. Niillä jotka organisoivat korruptoituneiden olentojen poistumista, on kaikki kontrollissa. He eivät epäonnistu.

Pian tiedätte, keitä he ovat ja miksi he menettelivät niin, kuin menettelivät. Siinä on tolkkua teille sitten. Tämä ei kuitenkaan takaa, että olette samaa mieltä siitä, miten he tekivät sen.

Tiedät ja/tai muistat totuuden, ennen kuin se on ohi. Luota. Kaikista asioista tulee silloin selkeitä sinulle.

Tässä on kaikki.

Kiitos.

_________

Tässä on Yksi.

Taivaallanne on määrä olla turbulentteja/sekasortoisia tapahtumia. Tätä ei selitetä teille oikein, kontrolloijien jäljelle jääneen ja jatkuvan pelkodialogin vuoksi.

Sitten kun pimeät äänet on vaiennettu, tositarina tulee julkisesti esiin.

On määrä olla hämmentävää aikaa. On haastavaa erottaa, kuka puhuu totuutta ja kuka jatkaa ohjelmaa.

Totuus tulee esiin hitaasti ja se tunnistetaan. Kun se tapahtuu ja näette narratiivin muuttuvan, voitte olla varma, että ”valkohatuilla” on kontrolli.

Mitä tulee tapahtumiin taivaallanne, se on jäljellä olevat vastarannankiisket vs. ”valkohatut”. Kohde ei ole Maa tai invaasio. Se on sota taivaalla, kun avaruusjoukot Maan päältä poistavat nämä vastarannankiisket vaikuttamasta.

He eivät tunkeudu tai hyökkää. Useimmissa tapauksissa he häipyvät. Muista, että heillä on taktiikkana tuhota ennen lähtöään niin monia vastustajia, kuin voivat. Tätä kamppailua näette.

Sekä ihmisten että Maan resurssien laitonta kauppaa ja hyväksikäyttöä tapahtui myös planeetan ulkopuolella. Olette olleet tietämättömiä.

Jos nähdään jokin kahakka, se on vaikuttava tulivoiman näytös, ja se on pelottavaa niille, jotka ovat (asiaan) vihkiytymättömiä. Ei ole tarvetta pelätä.

Tämä ei ole maailmanloppu. Se on hämmentävää/musertavaa ja epätavallista, mutta ei kestä pitkään. Media tekee siitä enemmän, kuin se oikeasti on – alkuun.

Tämä on tapahtuma, joka on odotettavissa.

Älkää pelätkö.

Tässä on kaikki.

Kiitos.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >