HomeViestejäKahu Fred Sterling - Kirael28.7.2011 - Äiti Maa - peilivaikutus

28.7.2011 - Äiti Maa - peilivaikutus

ÄITI MAA - PEILIVAIKUTUS

Mestari Kiraelia kanavoinut Kahu Fred Sterling (www.kirael.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Puhutaanpa Äiti Maasta, yhdestä nuoremmasta kehitysplaneetasta. Puhuessani peilivaikutuksesta tarkoitan, että te ja Äiti Maa heijastatte toisianne. Tämän peilivaikutuksen laittamiseksi perspektiiviin hahmottelen samankaltaisuuksia välillänne. Useimmissa tapauksissa teillä ihmisillä työskentelee rinnallanne kaksi korkeamman itsenne tai henki-itsenne aspektia jollain tietoisuustasolla. Nämä kaksi aspektia ovat tavallisesti vähän vanhempia kuin te ja maantieteellisesti kaukana teistä. Aspektinne ovat sama ehdoton heijastus teistä, vain eri muodossa ja eri matkalla. Kun muutos tapahtuu, te nuorimpana aspektina menette neljänteen valoon ja otatte mukaanne korkeamman itsenne muiden aspektien ladatun tiedon - nämä aspektit menevät toiselle tietoisuustasolle.

Äiti Maalla on myös kaksi korkeamman itsensä aspektia, jotka ovat ehdottomia heijastuksia sen olemuksesta, ja maakin on nuorempi kuin kaksi muuta aspektia, joista kumpikaan ei ole sen fyysisen kehon rajoissa. Te ette tiedä näitä kahta muuta aspektia, koska tiedemiehenne tuntevat vain 6% kosmoksesta ja nuo aspektit ovat sen ulkopuolella. Ainoastaan Äiti Maa, joka on nuorin korkeamman itsensä aspekteista, siirtyy neljänteen valoon. Nuo kaksi muuta planeettajärjestelmää eivät ole enää kolmannessa ulottuvuudessa, vaan jo muissa ulottuvuuksissa. Korkeampi itsenne joka tunnetaan myös kaikkialla läsnä olevina aivoina, on yhteys näihin toisiin ulottuvuuksiin. Äiti Maa on valmis menemään neljänteen valoon heti, kun se pystyy saamaan osansa yhteen - eli teidät ihmiset.

Ihmisillä on kaksi mentaalikudosta tai kaksi tietoisuutta: paikallisaivot ja kokonaisaivot. Paikallisaivoja käytätte päivittäisessä elämässänne ja kokonaisaivonne ovat henkiaivonne ja ne ovat kehonne ulkopuolella. Äiti Maalla on myös kaksi tietoisuutta. Sillä on erittäin tiivis ja elämää kokenut fokus, mikä on osa todellisuuttanne, ja se tietää kaiken, mitä sen tarvitsee tietää teistä ja siitä, mitä teette planeetalle. Tuon tietoisuuden ulkopuolella on Äiti Maan korkeampi itse, kuten sitä voitaisiin kutsua. Omassa tietoisuusmaailmassani kutsumme sitä Äiti Maan "itseksi", koska se on sen koko tietoisuus.

Voitte siis nähdä, miten rinnakkain ja yhteydessä matkanne ovat. Monet tämän päivän kysymyksistänne koskevat sitä, mikä on suhteenne Äiti Maahan ja mitä merkitsee päästä läpi tästä suuresta tietoisuusmuutoksesta. Monet vastaukseni tulevat Äiti Maan paikallisaivojen ja kokonaisolemuksensa yhdistetystä tietoisuudesta. Aloitetaanpa.

Kysymys: Onko Äiti Maalla neljän kehon järjestelmä kuten ihmisillä ja ovatko ne sidoksissa meidän neljään kehoomme ja ylösnousemukseemme neljänteen ulottuvuuteen?

Kirael: Kyllä, Äiti Maalla on neljän kehon järjestelmä. Kun laitatte jalkanne alas ja kosketatte Äiti Maata, kosketatte sen fyysistä kehoa. Seuraava keho ulospäin on tunnekeho, mikä olette te ihmiset. Rakkauskokemus tasapainottaa kaiken tällä elämäksi kutsutulla matkalla. Seuraavana on sen mentaalikeho, mikä on fyysisen kehon ja otsonikerroksen välissä. Siellä paikallisaivot jotka sisältävät kaikki ajatusmallinne, punoutuvat sen matkaan ja yrittävät parhaansa mukaan laajentua valossa. Joka kerta kun teillä on rakkaudentäyteinen ajatus, Äiti Maan mentaalikeho laajenee. Mielenkiintoista kyllä, silloin kuin jotain negatiivista tapahtuu tai teillä on negatiivinen ajatus, se ei saa sen mentaalikehoa kutistumaan, mutta se ei myöskään suurene.

Viimeksi on sen henkikeho tai korkeampi itse, mikä on otsonikerros ja voi olla noin 160000 kilometriä leveä. Maan tietoisuus on kudottuna sen henkikehokudokseen. Tämän kudoksen ulkopuolella on Luojajumalan kudos. Jos haluatte puhua Äiti Maalle, menkää henkikehokudelman tuolle puolen ja tunnette Luojajumalan läsnäolon yli hurjimpien odotustenne, koska sen henkikeho on punottuna Luojajumalaan. Äiti Maa tasapainottaa nämä kudokset ja on aina rakkaudessa.

Maatkaa Äiti Maan päällä. Venyttäkää kättänne ottamaan kiinni sen hiuksista, tuosta kauniista vihreästä ruohosta, jotta voitte tuntea sen. Upotkaa siihen ja ymmärtäkää, että se on Luojajumala, aivan kuin te olette Luojajumala. Olette kaikki yhtä Luojajumalaa. Teillä voi olla erivärinen keho, erikokoinen keho, mies- tai naiskeho, mutta olette kukin hitunen Luojajumalaa.

Kysymys: Mikä merkitys neljän kehon järjestelmällä on Äiti Maalle ja ihmisille ja miten kauan Äiti Maa on ollut ihmisten koti?

Kirael: Tämä planeetta synnytettiin antamaan teille tilaisuus reinkarnoitua ihmiseksi evoluutioplaneetalle kolmannessa ulottuvuudessa. Ette ole Luojajumalan palveluksessa. Olette Luojajumalanne projekti. Neljän kehon järjestelmä - fyysinen, tunne, mentaalinen ja henkinen - on tarkoitettu tälle kolmannen ulottuvuuden matkalle. Siksi teillä ja Äiti Maalla on samanlaiset neljän kehon järjestelmät. Olette Äiti Maan kehon tasapaino ja teette matkaa siirtyäksenne kaksinaisuustasapainosta rakkauden tasapainoon ja Äiti Maa tekee matkaa kanssanne. Olette toistenne peili.

Ihmiset asuttivat tämän planeetan 90000 vuotta sitten, mutta he olivat täysin erilainen ihmisjärjestelmä eivätkä muistuttaneet tämän päivän ihmisiä. Viisikymmentätuhatta vuotta sitten kun Lemuria alkoi, asukkaita toisista planeettajärjestelmistä oli maatasollanne korjatakseen joitain asioita ja luodakseen tasapainoisemman tilan. Jotkut teistä ovat inkarnoituneet maatasolle tuosta tasapainotilasta saakka. Etsitte aina tasapainoa, koska se on yksi kolmannen ulottuvuuden maailman piirteistä. Kaikki negatiiviset ja kamalat asiat joita tapahtuu maatasolla, tasapainottuvat jossain. Kaikki maan päällä on aina tasapainossa. Tuo tasapaino on kaksinaisuuden tai vastakohtien tasapainoa, missä positiivinen tasapainottaa negatiivisen. Maailmamme on siirtymässä rakkaustasapainoon, missä rakkaus tasapainottaa rakkauden.

Kysymys: Rinnastatko rakkauden tasapainoon?

Kirael: Ehdottomasti. Tasapaino on rakkautta. Jos ymmärrätte tasapainoa, tiedätte, että öljyvuodot, likainen politiikka jne. esittävät kaikki roolia tällä matkalla. Teidän on oltava tietoinen siitä, ennen kuin voitte kysyä itseltänne, mitä osaa te esitätte, koska se osa mitä esitättekin, on esitettävä rakkaudessa. Jos olette haluton olemaan rakkaudessa, älkää sitten pelatko/esittäkö, koska olette pois tasapainosta. Rakkaus on tasapaino, tasapaino on rakkaus. Saavutatte aidon tasapainon, silloin kun ette enää tee matkoja, jotka eivät perustu rakkauteen. Rakkaus on se yksi tavoite, joka teille kaikille on pakkomielle. Jos ei ole, teiltä menee tämä muutos sivu suun ja menette toiselle kolmannen ulottuvuuden matkalle. Ne jotka kuuntelevat tämänkaltaista ohjelmaa, tekevät parhaansa ymmärtääkseen rakkautta. Matkanne ydin on tulla rakkaudeksi. Jos kamppailette tämän ymmärtämisen kanssa, päästäkää vain irti ja vahvistakaa olemuksenne rakkautta. Tulette olemaan tasapainossa.

Kysymys. Miten monta DNA-säiettä Äiti Maalla on?

Kirael: Äiti Maa on 12-säikeinen DNA - perimmäisenä matkana. Se voi mennä viidenteen, kuudenteen tai seitsemänteen valoon, kuten sanomme, mutta tällä hetkellä se toimii vain kahdella säikeellä, koska se sopeutuu kaksinaiskokemukseenne ja heijastaa sen teille, jotta se voi täysin käsitellä kolmatta ulottuvuutta ja mennä neljänteen ulottuvuuteen teidän kanssanne. Aivan kuin te haluatte parantua, sekin haluaa. Neljännessä ulottuvuudessa se käyttää DNA:n neljää säiettä sopeutuakseen teidän matkanne.

Koska Äiti Maan 12 DNA-säiettä ovat aina aktiivisia, silloin kun se tarvitsee niitä, se voisi mennä tuohon öljyvuotoon, mikä tapahtui Meksikonlahdella, ja saada sen häviämään hetkessä, mutta se tapahtuisi vain, jos Luojajumala näkisi sen sopivaksi. Teidän on matkattava tällaisten ihmisen aikaansaamien katastrofien läpi oppiaksenne oppitunteja, mikä tuo teille korkeampaa tietoisuutta. Asioiden pitäisi päästä dramaattisesti käsistä, jotta Luojajumala oikoisi matkaanne.

Kysymys: Mitä sieluikään tulee, niin onko Äiti Maa keski-ikäinen sielu, aivan kuin valtaosa valotyöntekijöistä? Toisin sanoen, onko se heijastusta meistä iän osalta?

Kirael: Ei. Se on ikivanha olento ja sen tarkoituksena olla vanhan sielun alimmissa vaiheissa. Äiti Maan ikä on epäoleellinen sen ajankohtaiselle matkalle. Se heijastaa teidän 2-säikeistä DNA:tanne, mutta jos se haluasi, se voisi "napsahtaa" 12-säikeiseen DNA:hansa ja jättää teidät taakseen.

Kysymys: Miten vanha Mars on ja miksi ihmeessä sitä ei valittu ihmisten asuinpaikaksi?

Kirael: Mars on nuorempi kuin maa. Marssissa oli elämää ja vettä yhteen aikaan, mutta elämämuoto ei ollut maan ihmistyyppistä elämää. Se oli enemmän kotkarotulinjojen mukaista. Luojajumala valitsi maan majoittamaan ihmiset, koska se ei ole liian kaukana auringosta eikä liian lähellä sitä. Maa on atomiperustainen planeetta, missä kaikki on peräisin atomeista. Värähtelette harmoniassa maatason kanssa, koska matkanne on sopeutettu Äiti Maahan - aivan kuten kaikki teidän ja Äiti Maan välillä on sopeutettu yhteen.

Kysymys: Olen lukenut ajatusvyöhykkeestä maan ympärillä. Voitko selkeyttää, onko sellaista ajatusvyöhykettä tai ajatuskudosta?

Kirael: Tämä ajatusvyöhyke josta puhut, on ihmisten mentaalikudos ja osallistutte siihen 100% päivästä. Fyysisen kehonne ulkopuolella on tunne-, mentaali- ja henkikeho. Mentaalikehollanne on kahdet puitteet, jotka toimivat 100% ajasta. Paikallisaivot joita käytätte joka päivä, ovat otsonikerroksen sisäpuolella ja osa Äiti Maan mentaalikudosta. Kuten mainitsin aiemmin, silloin kun saatte riittävästi positiivisia ja valontäyteisiä ajatuksia tähän vyöhykkeeseen, se laajenee eikä koskaan kutistu takaisin - vaikka mikä olisi. Olette Luojajumala inkarnoituneena tuolla tietoisuustasolla.

Olette olleet täällä kauan. Menitte Lemuriaan ja teistä tuli viidennen ulottuvuuden olentoja, mutta Lemuria ei pystynyt ylläpitämään viidennen ulottuvuuden matkaa tuolloin. Niinpä nostitte ylös Jumalatarvalonne ja annoitte Lemurian upota mereen ja palasitte myöhemmin kolmannen ulottuvuuden olentoina. Toisin sanoen, tämä ajatusvyöhyke, tämä mentaalikudos josta puhut, oli "hypännyt" niin kauas, että se vei suurimman osan energioista eikä sillä ollut enää mitään opittavaa. Viidennen ulottuvuuden olentoina teillä oli 12-säikeinen DNA ja oppimisenne oli valmis. Luojajumalan energiat nukuttivat teidät kaikki kolmeksi päiväksi (kolme pimeyden päivää) lähdettyänne tältä matkalta ja kutisti kirjaimellisesti tuon ajatusvyöhykkeen, jotta teistä voi tulla taas kolmatta ulottuvuutta. Nyt teidän on matkattava takaisin viidenteen ulottuvuuteen menemällä neljännen ulottuvuuden läpi, mihin olette nyt vaihtamassa.

Joka kerta kun teillä on suuri, valontäyteinen ajatus - on siinä sitten kyse jostain suhteesta, työpaikasta tai mistä tahansa - se menee paikallisaivojen kudokseen ja laajentaa sitä. Kun olette täyttäneet tuota kudosta riittävästi valontäyteisillä ajatuksilla, se on valmis siirtymään neljänteen, sitten viidenteen ulottuvuuteen jne.

Kysymys: Ovatko kokonaisaivomme samat vai eri kuin Äiti Maan?

Kirael: Äiti Maan kokonaisaivot ovat täsmälleen samat kokonaisaivot, joihin te voitte yhdistyä. Voitte puhua sen korkeammalle itselle, aivan kuin puhutte omalle korkeammalle itsellenne menemällä otsonikerroksen yli. Jos menette Äiti Maan kokonaisaivoihin, valmistautukaa puhumaan niille viidennen ulottuvuuden kerroksessa. Se muistaa teidät viidennen ulottuvuuden olentoina. Se puhuu paikallisaivoillenne, mihin informaatio ladataan kokonaisaivoista muodossa, minkä voitte ymmärtää. Saatatte sanoa sille: "Luojajumala, Äiti Maa, mikä on suunnitelma tälle muuttuvalle matkalle?" Kokonaisolemus tai kokonaisaivot selittävät kolme pimeyden päivää ja mitä teette niiden aikana.

Kysymys: Miten viimeaikaiset luonnonkatastrofit ja talouskriisit liittyvät Äiti Maan tarpeeseen puhdistua negatiivisista energioista?

Kirael: Ns. katastrofien pitäisi auttaa Äiti Maata puhdistumaan, mutta ne eivät onnistu siinä. Muistakaa, että ajatuksenne ovat osa Äiti Maan mentaalikudosta, joten myös talouskriisi on osa puhdistumisprosessia. Nämä luonnon ja ihmisen aikaansaamat katastrofit ovat vain herätyksiä kaikille. Ne epäilemättä tasapainotetaan jossain muualla, koska Luojajumala tasapainottaa kaiken kolmannen ulottuvuuden tasolla.

Kaikki on punottuna Äiti Maan mentaalikehoon ja silloin kun kudotte yhteen mentaalikehon ja korkeamman itsen, luotte tasapainon. Sanon sen uudestaan, koska teidän on hyvin tärkeää ymmärtää se: voitte saada lisää valoenergiaa Äiti Maan paikallisaivoihin, mikä on sama kuin teidän paikallisaivonne, pitämällä ajatuksenne valontäyteisinä. Jos teette näin, Äiti Maan paikallisaivot eivät enää koskaan kutistu. Ne laajenevat ja laajenevat ja tämä kantaa teidät nopeammin muutokseen. Punomisprosessi tasapainon luomiseksi on parannusmatkanne "personoituma" tällä maatasolla.

Kysymys: Onko Jumalatarvalo Luojan kudosta ja miten se vaikuttaa Äiti Maahan?

Kirael: Kyllä, Jumalatarvalo on Luojavoimaolemusta. Miehillä on Y-kromosomi, koska jonkun täytyy taistella sodat täällä. X-kromosomi on Jumalatarkromosomi, jos niin haluatte. Jeesuksella oli kaksois-X. Jumalatarenergiassa on kyse rakkaudesta ja nöyryydestä. Se ympäröi Äiti Maata ja tekee itseään nyt tunnetuksi tällä tietoisuustasolla. Amerikka on hyvä paikka katsella Jumalatarenergia nousemista, koska teillä on tulossa vaalit ja naiset saavat paljon uusia paikkoja. Olkaa valmiita naispresidenttiin, kun aika on oikea, koska tässä koko matkassa on kyse pääsemisestä Jumalatarvaloon.

Jos käyttäydytte kuin Jumalatar, teidät nähdään Jumalattarena, ja jos teidät nähdään Jumalattarena, teidät nähdään Luojajumalan hiukkasena. Tuossa kohtaa ette enää koskaan koe olevanne vihainen tai suuttunut, koska olette Luojajumalan olemusta eikä Luojajumalalla ole koskaan ollut vihaista tai kiukkuista tilaa valossaan. Syöttämällä ainoastaan rakastavia ajatuksia siihen, Äiti Maan mentaalikeho laajenee yli hurjimpien unelmienne ja vaihdatte nopeasti kaksinaisuudesta rakkauteen ja valoon. Teillä ei ole aavistustakaan, miten erityistä ja voimakasta Jumalatarvalo tai jumalainen feminiinienergia on.

Kysymys: Mitä meidän on tehtävä harmonisoituaksemme täysin ja kommunikoidaksemme Äiti Maan henkisen kehon kanssa?

Kirael: Yksi sana: meditointi. Useimmat teistä ovat joko unohtaneet, miten meditoidaan, tai ovat vain liian laiskoja tai kiinnostumattomia tekemään sitä. Olitte kaikki viidennen ulottuvuuden olentoja Lemurian aikana ja voitte päästä tuohon energiaan meditoimalla. Jos praanahengitätte ja tuotte fotonienergiaa meditaatioonne, voitte mennä otsonikerroksen yli Äiti Maan korkeampaan itseen hetkessä ja saada vastauksia lähes mistä tahansa, mikä kiinnostaa teitä. Teidän on mentävä meditaatioon päästäksenne fyysisen kehonne ulkopuolelle. Kun teette sen, huomaatte olevanne rajaton, koska fyysinen keho ei enää rajoita teitä.

Kysymys: Mitä tapahtuu, jos emme ole riittävästi rakkaudessa muutoksen tapahtuessa?

Kirael: Tuohon ajankohtaan mennessä mentaalikudos on laajentunut riittävästi siirtääkseen teidät muutoksen läpi. Se imee teidät matkalle ja löydätte rakkautenne. On hyvin voimaannuttavaa tiedostaa Äiti Maan mentaalikudos meditoinnin avulla. Käytte läpi eri vaiheita. Kun teistä tulee parempi meditoimaan, saavutatte tasapainon. Jos pääsette tasapainoon, niin riippumatta siitä, mitä teille heitetään seuraavien parin vuoden kuluessa - ja teille heitetään paljon - ette osallistu siihen. Pääskää Äiti Maan mentaalikudokseen. Menkää otsonikerroksen ulkopuolelle, puhukaa sen korkeammalle itselle ja se kertoo teille viidennen ulottuvuuden energiasta, mitä olette, sitten kun kasvatte ollaksenne suuri kuin minä!

Kysymys: Mestari Kirael, sanoit äskettäin, ettei meditointi ole meille neuvoteltava asia. Tarkoititko sitä?

Kirael: Sitten kun olette valmis meditoimaan, teette sen. Te kaikki meditoitte lopulta ja sitten kun teette sen, laajennatte paikallisaivojanne, Äiti Maan mentaalikudosta. Jos te kaikki pystyisitte laajentamaan Äiti Maan mentaalikudosta nykyhetkellä meditoinnin avulla, menisitte muutokseen ennen vuotta 2012 tai 2015 tai 2018. Jokaisella on eri päivämäärä muutokselle, mutta tuon päivämäärän määrittelee se, miten usein meditoitte ja täytätte tuota ajatusvyöhykettä valolla.

Jos meditoitte, teillä täytyy olla rohkeutta mennä syvälle meditaatioon. Tarvitsette rohkeutta, koska olette fyysisen maailman ulkopuolella. Tämä välittäjä matkustaa neljänteen ulottuvuuteen valopallona. Valopallona voitte mennä minne tahansa. Silloin kun meditoitte, voitte mennä tästä tietoisuuskudoksesta seuraaviin kudoksiin ja sitten seuraaviin ja seuraaviin. Löydätte vastaukset kaikkiin kysymyksiinne.

Kysymys: Mitä tapahtuu, silloin kun meditoimme ja astumme Äiti Maan henkiseen kehoon?

Kirael: Pystytte pääsemään menneisyyteen ja tulevaisuuteen, jos haluatte. Jos menette meditaatioon ja matkustatte takaisin Lemurian loppuvaiheisiin, jolloin olitte viidennen ulottuvuuden energiaa, löydätte itsenne kauniista kolmen metrin kehoprosessista. Menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus tapahtuvat kaikki samanaikaisesti. Mennyt ja tuleva eivät ole kadonneet tai piilossa. Ne ovat tässä nykyisyydessä ja voitte saavuttaa ne meditaatiossa.

Harjoitellaanpa meditaatiota. Vetäkää pari kertaa syvään henkeä ja olkaa tietoinen, että lävitsenne kulkee nyt virtaus. Valoatomeillanne on virtaus, mikä sallii teidän mennä sinne, missä olette olleet aiemmin. Vetäkää uudestaan syvään henkeä. Tämä valovirtaus menee takaisin aikaan, jolloin Lemuria loppui. Matkustakaa kanssani ja tarkastelkaa kolmimetristä kehoanne ja tietäkää, että tämä on mahdollista. Kääntykää nyt ympäri ja katsokaa merta ja nähkää maan vajoavan siihen. Ette kuitenkaan itke, ette kyyneltäkään, koska tiedätte, että ohjaatte uutta ulottuvuutta maatasolla jonkin aikaa. Sanokaa siunauksenne Lemurialle, sillä kuluu jonkin aikaa - tuhansia elämiä - ennen kuin pääsette takaisin viidennen ulottuvuuden matkalle. Tietäkää, että Luojajumalanne piti tämän koko prosessin ulottuvillanne. Ravistakaa nyt käsiänne ja siirrätte energianne takaisin maaplaneetalle. Kääntäkää selkänne Lemurialle ja sanokaa näkemiin. Tulkaa takaisin tänne kanssani nyt.

Kysymys: Mitä tapahtui Lemurian ihmisille, kun se meni mereen? Mitä he tunsivat ja ajattelivat?

Kirael: Lemurialaiset dematerialisoituivat planeettaelämän myötä ja palasivat Luojajumalan valoon. Jos haluatte tietää, mitä lemurialaiset ajattelivat tuolloin, menkää luontoon, haistakaa kukkia ja tuntekaa ruoho jalkojenne alla ja sitten menkää naku-uinnille virtaan, mutta ennen astumistanne veteen, menkää sen partaalle ja taputtakaa vettä aikomuksenanne lähettää siihen fotonienergiaa. Tiedätte täsmälleen, mitä he ajattelivat Lemurian mennessä mereen. He ajattelivat: "Olen valmis. Kiitos, Luojajumala!" Myös kaunis Äitipuu oli valmis lähtemään. Sekin päästi irti kaikesta ja tuli Luojajumalan valohiukkasiksi.

Heistä tuntui upealta. Silloin kun kuolette, pääsette ulos kehosta ja tunnette vapautta. Teillä ei ole kipuja, särkyjä, huolia tai murheita. Olette rakkautta, rakkautta, rakkautta ja enemmän rakkautta. Kysytte ehkä: "Entä kaveri joka tappoi jonkun ja poliisit jotka tappoivat hänet?" He ovat kaikki rakkautta, koska se mitä he tekivät maatasolla, oli vain osa heidän matkaansa.

Kysymys: Kun vaihdamme neljänteen ulottuvuuteen, onko Äiti Maan fyysinen planeetta täällä vai lakkaako se olemasta?

Kirael: Sama asia mikä tapahtui Lemuriassa, tapahtuu maapallolla. Kolmannen ulottuvuuden heijastaa neljäs ulottuvuus, mikä tulee alas maatasolle ja itse asiassa imee sen omaan kehoprosessiinsa. Samaan aikaan Äiti Maan 4-säikeinen DNA kurkottaa ylös neljänteen ulottuvuuteen ja laittaa sen itseensä.

Kolmas ulottuvuus on kirjaimellisesti poissa 100 vuodessa suuren muutoksen jälkeen - kenties maksimissaan 110 vuodessa. En halua pelästyttää teitä, mutta tällä planeetalla tapahtuu viimevaiheissa jokin katastrofi, kun neljäs ulottuvuus tulee alas, koska se vie kaiken pois täältä. Jotkut teistä jätetään kolmanteen ulottuvuuteen, neljännen ulottuvuuden ollessa täällä ja teidän on selvitettävä, kumpi on kumpi. Jos olette jumissa kolmannessa ja tähystätte neljänteen ulottuvuuteen, tunnette vähän kateutta, mutta älkää tunteko. Olette Luojajumala ja ne "kovat paikat" jotka tulevat maatasolle, ovat lopulta liian voimakkaita teidän pysymiseksenne täällä, ja kun se tapahtuu, menette neljänteen ulottuvuuteen. Ette istuskele yrittäen selvitä energiamassoista, joita tulee alas. Teidät imetään siihen, aivan kuin tapahtui Lemuriassa.

Lopputoteamus

Matkanne on yhteydessä Äiti Maan matkaan. Matkanne ovat niin yhteenpunoutuneita, että olette toistenne heijastuksia. Se ei ole mitään ilman teitä ja te ette voi olla kolmannen ulottuvuuden ihmisiä ilman sitä. Jokainen ajatuksenne vaikuttaa Äiti Maahan ja määrittelee sen neljän kehon tilaa. Jos haluatte parantaa Äiti Maan, parantakaa itsenne. Kunnioittakaa Äiti Maata kunnioittamalla itseänne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

Next >