HomeViestejäKahu Fred Sterling - Kirael2008 - Parantumisen mestariaivohalvaus - Kahun kolmen päivän pimeys

2008 - Parantumisen mestariaivohalvaus - Kahun kolmen päivän pimeys

PARANTUMISEN MESTARIAIVOHALVAUS - KAHUN KOLMEN PÄIVÄN PIMEYS

Mestari Kiraelia kanavoinut Kahu Fred Sterling (www.kirael.com)
Vuodelta 2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kahu: Kun saavuin kotiin illalla 18.10.2006, kävelin omaan soppeeni ja aloin avata paitani nappeja ja sitten varoittamatta tunsin kaatuvani taaksepäin. Ajattelin itsekseni: "Missä mestari Kirael on? Tekikö hän tämän? Miten hän saattoi antaa tämän tapahtua minulle?" Pian opin, etteivät oppaamme ja enkelimme ole täällä puuttumassa matkaamme, vaikka siihen sisältyisi mitä. Ne ovat täällä tekemässä voitavansa, erityisesti ns. kriisiaikoina. Muistan ajatelleeni: "Tämä ei toimi." Kuulin vaimoni äänen kaukaisuudesta sanovan: "Mikä hätänä?" Sitten muistan palomiesten tulleen asuntoon ja saatoin tuntea heidän takkiensa karkeuden. Muistan myös kaksi miestä valkoisessa paidassa. Nämä ovat ainoat muistot, mitä minulla on tuosta ajankohdasta.

Se oli hämmästyttävää, mitä seuraavaksi tapahtui. Olin ulkona kehostani ja leijuin sen "pyöräsängyn" päällä, jolla makasin. Katsoin itseäni ja ajattelin: "Juku, ei näytä hyvältä, ei näytä ollenkaan hyvältä." Huomasin parin lääkärin seisovan sängyn jalkopäässä - mies ja nainen - ja nainen sanoi: "Tämä on tyypillinen aivohalvaus. Hän ei tule käyttämän enää oikeaa jalkaansa. Hänen oikea käsivartensa ei toimi ja hänellä on halvaus kasvoilla" jne. jne. Ajattelin: "Kenestä he puhuvat? Minustako?" Olin ainoa paikalla, joten päättelin, että heidän oli pakko puhua minusta. Ajattelin: "Se ei kuulosta lainkaan hyvältä. Voi hyvä Jumala, he sanovat minun olevan aivohalvauksen uhri. Mitä se tarkoittaa? Kirael, mitä sinä teet? Mitä tapahtuu?"

Tuossa kohtaa he lähtivät huoneesta. Halusin koskettaa kehoa nähdäkseni, tuntisinko mitään osaa siitä. Yritin nostaa käsivarttani, muttei se hievahtanutkaan. Yritin nostaa jalkaani, muttei sekään hievahtanut. Jouduin paniikkiin, kuitenkin olin ulkona kehostani. Sitten mestari Kirael sanoi: "No, aiotko hengittää vai et?" Jatkoin hengittämistä ja siitä vaan - pum! - palasin kehooni. Pystyin hengittämään. Kuitenkin minun oli tarvinnut olla lähellä lähtöä, menossa kotiin Luojan luo, koska minulla oli tämä selkeys.

Joka tapauksessa, aloitin praanahengittämisen ja kaikki muuttui. Parantumisessa on kyse vain hengittämisestä. Suurin osa parantumisesta tehdään praanahengitysprosessissa. En pystynyt koskettamaan kehoani, mikään ei liikkunut. Saatoin vain hengittää ja se toimi minulla. Hengitin niin äänekkäästi ja voimakkaasti, että hoitajat tulivat sänkyni ylle. En pystynyt kommunikoimaan, koska äänihuuleni ja kasvoni olivat jähmettyneet. Hoitajat sanoivat toisilleen: "Mitä hän tekee?" "Hän vain hengittää." "No, hän näyttää olevan ok", ja sitten he kävelivät pois. Jatkoin hengittämistä. En tiedä, miten kauan praanahengitin, mutta riittävän kauan aloittamaan tämän koko matkan takaisin terveyteen.

Tuossa kohtaa tiesin, että tilanne oli vakava, koska en pystynyt tuntemaan mitään koko oikealla puolella. Muutaman tunnin praanahengityksen jälkeen ajattelin: "Yritän liikuttaa jalkaani." Valitsin jalan, koska pystyin näkemään varpaani. Keskityin varpaisiini ja huomasin, että ne osoittivat suoraan ylöspäin. Vedin varpaita itseäni kohti ja ne liikkuivat, mutta liike oli tuskin huomattavaa. Silti taivutin varpaitani ja se oli ihme. Tuossa kohtaa tiesin, että pystyisin voittamaan tämän. Kaikki taianomaiset kokemukset joita minulla on ollut ja jotka olen jakanut ihmisten kanssa ympäri maailmaa, eivät näyttäneet minusta yhtä taianomaisilta tuolla hetkellä. Tein nyt parantumismatkaa tosissani.

En tiennyt, että aivohalvaukseni oli niin massiivinen kuin oli. Tiesin vain, että pystyin taivuttamaan varpaitani ja noin tunnin kuluttua pystyin nostamaan oikeaa jalkaani. Käsitin, että tunto käsissäni ja koko kehossani oli palaamassa. Se ei ollut voimakasta, mutta saatoin liikuttaa kehoani riittävästi, jotta näin sen. En pystynyt puhumaan, mutta tiesin, että kasvoni eivät olleet niin jähmettyneet, kuin oli sanottu.

Jos ette saa tästä mitään muuta, niin ymmärtäkää, että silloin kun te ette ole oman kehonne hallinnassa, mutta pystytte hengittämään, voitte aloittaa oman parantumisenne. Teillä on myös kyky rukoilla. Jos rukoilette ja olette kiitollinen, jatkatte parantumista. Rukoilin enkä kertaakaan anonut mitään. Kiitin vain Luojajumalaa, mestari Kiraelia ja kaikkia muita oppaita ja enkeleitä. Sanoin: "Minä teen näin paljon, nyt te saatte minut tekemään noin paljon." Kuljimme tämän hämmästyttävän matkan yhdessä.

Huomasin, etteivät kasvoni olleet enää jähmettyneet. Saatoin nähdä poskieni liikkuvan. En pystynyt puhumaan ja olin vähän hermostunut siitä, mutta aloin puhua noin kuusi tuntia myöhemmin. Se ei ollut järjellistä, mutta päästin ääniä. Lääkärit tulivat takaisin huoneeseen ja kertoivat minulle, mitä pystyisin ja mitä en pystyisi tekemään. He eivät uskoneet, että liikutin jalkaani ja käsivarttani. He sanoivat: "No, se on melko hyvä. Sen täytyy johtua hänelle antamastamme piikistä" tai jotain vastaavaa. He etsivät lääketieteellistä syytä sen selittämiseen. Loppujen lopuksi tämän koko matkan mielenkiintoinen osa oli, että praanahengitin ja rukoilin intohimoisesti ja rukouksiini vastattiin.

Pikakelataan vähän. Kävelin itse ulos sairaalasta kolmen päivän päästä. Tuolloin astuin uudelle matkalle. Minulle nimitettiin spesialisteja opettamaan puhumista. Minulle kerrottiin, että aivot kadottavat osan itsestään, joten vaikka ajattelee yhtä asiaa, jotain muuta voi tulla suusta ulos tai saattaa saada ajatuksen, mutta kadottaa sen ennen sanomista. Tämä oli kammottava kokemus minulle. Aloin työskennellä puhepatologien kanssa. Uuvutin heidät. He halusivat minun tulevan kerran viikossa, mutta menin kaksi tai kolme kertaa. Halusin tietää, mitä he tiesivät, ja kun olin selvittänyt sen, lopetin puheterapian ja tein puumerkkisoluparannusta äänihuuliin ja kurkkulihaksiin.

Vasemman puolen kaulavaltimosta ei ollut mitään jäljellä ja vain 20% oikean puolen aukosta. Ainoastaan tuo 20% pumppasi verta päähän ja kirurgi sanoi sen olevan vain marginaalista. Hän halusi laittaa stentin valtimooni avaamaan sen toiset 20%, jotta yhteensä olisi saatu 40%. Olin epävarma, halusinko tämän stentin, joten otin vähän aikaa sen ajattelemiseen ja asian tutkimiseen. Päätin tutkimusteni jälkeen työskennellä sen sijaan ahkerammin puumerkkisoluparannuksen kanssa.

Tänä vuonna 15.10.2007 minulla oli jälkitarkistus ja havaittiin, että oikean puolen kaulavaltimoni oli melkein 50%:sti auki ja kasvatin uutta valtimoa vasemmalle puolelle. Tiedän, että parannan kummankin puolen, ennen kuin tämä matka on tehty. Saan kolme tai neljä puumerkkisoluparannusta viikossa täällä kirkolla.

Tämä matka on ollut mielenkiintoinen. Puheeni ei ole vielä lainkaan selkeää, mutta teen kovasti työtä saadakseni kielen ja aivot toimimaan synkronissa. Nyt siirrän tämän ohjelman mestari Kiraelille, joka antaa teille oman näkökulmansa.


Kirael: Hyvää iltaa. Annan nyt teille oman puoleni välittäjän tarinasta, mikä on vähän laajempi ja monimutkaisempi. Välittäjä kertoi, mitä hän muisti, muttei hän muista kaikkea. Hän ei muista, kun hän kutsui minua, koska hän oli vähän paniikissa. Hän oli raivostunut koko tästä matkasta eikä hän ollut edes kehossaan tuolla hetkellä. Hän oli yhteydessä kehoonsa, joten hänen sydämensä sykki, mutta hän ei ollut täysin yhdistynyt.

Vaikka mestari Jeesus oli paikalla, välittäjäni ei kutsunut häntä tai Jumalaa tai ketään muuta energiaa. Hänellä oli kuitenkin mieli läsnä minun kutsumisekseni. Hän sanoi: "Mestari Kirael, mitä minun pitäisi tehdä?" Sanoin: "No, miksi et hengitä?" Hän sanoi: "Hengitä? Jalkani, käsivarteni ja kasvoni ovat rikki. Mikään ei toimi." Sanoin: "Hengitä, hengitä, hengitä." Hän sanoi: "Okei" ja parantumismatka alkoi.

Hän praanahengitti syvään. Sitä tehdessään hän kutsui joitain ystäviään - Korppi, joka saapui välittömästi, Leahona ja Sheriffi 1). Nämä energiat välittäjä on tuonut jossain kohtaan mukaan matkalleen välittäjänä. Sain nämä energiat mukaan praanahengitykseen. Ympäröimme välittäjän ja joka kerta hänen hengittäessään sisään kruunun kautta, kaadoimme energioitamme hänen kruunuunsa hengityksen mukana ja niistä tuli yhtä hänen kanssaan. Joka kerta hänen hengittäessään sisään menimme hänen järjestelmäänsä ja kuljimme varpaisiin asti. Työskentelimme hänen kanssaan. Huomasimme, että hänen hengityksensä vahvistui joka hetki. Jokainen hengitys oli niin voimakas, että hän saattoi tuoda sen ja meidät järjestelmäänsä. Olimme itse asiassa hänen kehoprosessinsa sisällä.

Yritän tässä sanoa sitä, että teillä kaikilla on kehoprosessi ja teillä kaikilla on oppaita tai enkeleitä, jotka ovat kanssanne aina, kun haluatte niiden olevan. Voitte kutsua niitä kehoonne ja voitte saada ne tekemään, mitä haluatte.

Koska välittäjä on puumerkkisoluparannuksen pioneeri, hän tiesi, mitä hänen tarvitsi tehdä. Hän kuulee tämän ensi kerran, mutta hän astui omaan kehoonsa. Hän oli vatsassaan ja katseli meidän menevän omaan järjestelmäänsä. Kun hän hengitti sisään, hän oli vatsansa sisällä ja ohjasi meitä tekemään, mitä hän halusi.

Hänen tietämyksensä puumerkkisoluparannuksesta oli tärkeää, koska jos hän ei pystyisi ohjaamaan meitä, emme pystyisi auttamaan häntä. Nimittäin hänen on tehtävä tämä matka. Voimme vain tehdä sen, mitä hän ohjaa tekemään. Olemme oppaita ja halukkaita tekemään kaikkea, mitä voimme, myös menemään kehoonne, mutta kun olemme kehossa, meidän on odotettava ohjeitanne. Teidän tehtävänne on ohjata meidät tämän matkan läpi.

Välittäjä sanoi: "Kirael, menet tähän suuntaan. Leahona, menet tähän suuntaan. Siellä on polvi. Mene polveen. Sitten mene tuonne ylös. Sheriffi, otat tämän lonkan täällä. Kirael, miten siellä sujuu?" Vaihdoin paikkaa Leahonan kanssa, joka halusi työskennellä välittäjän varpaissa, missä minä olin. Ne jotka tuntevat Leahonan, tietävät, että hän voi olla päällekäyvä. Sheriffi teki töitä välittäjän lonkassa. Välittäjä lähetti meille kaikille viestejä: "Okei, menisittekö jalkateräni solutietoisuuteen, jalkateräni sieluun?"

On liian monimutkaista mennä todella syvälle tässä, mutta vei vähän pidempään päästä sinne ja puhua hänen oikean jalkateränsä sielulle ja herättää se, koska jalkaterä ei ollut riittävän voimakas työntämään kaikkia varpaita. Vain yksi varvas liikkui puoli senttiä seuraavaan solukerrokseen. Välittäjä puhui soluille ja Leahonalle. Hän sanoi: "Vedä jalkapohjasta ylös tähän kerrokseen ja sitten ylös, ylös, ylös", kunnes hän lopulta sai varpaat toimimaan. Leahonan opastus puhui jalkaterän soluille, mikä sai solut avautumaan ja liikuttamaan välittäjän varpaita. Leahona oli ylpeä. Hän sanoi: "Katsokaa kaikki. Katsokaa, mitä olemme tehneet." Olin polvessa. Minulla oli polvi valmiina liikkumaan, mutten saanut sitä tekemään mitään ilman varpaita.

Sillä väin Sheriffi antoi käskyjä: "Tulkaa tänne ylös!" Jos tunnette yhtään Sheriffin energiaa, tietäisitte, ettei kukaan sano hänelle "ei".

Korppi työskenteli koko kehossa, sydämessä ja kasvoissa, niin kuin välittäjä opasti häntä. Välittäjä sanoi Korpille, että hänen tunnekehoaan oli parannettava. Korppi meni välittäjän tunnekehoon ja poltti meskalia tai jotain vastaavaa. Vannon, että hän poltti siellä ja liikkui erittäin nopeasti.

Välittäjä käski Leahonaa menemään mentaalikehoon. Tämä oli hänelle järkytys, koska hän ei pidä mentaalikehosta. Hän halusi tehdä sitä, mitä Korppi teki tunnekehossa. Mentaalikeho oli niiden energioiden ulkopuolella, missä Korppi, Sheriffi ja minä työskentelimme. Nimittäin välittäjän tunnekeho ei ollut keskittynyt. Hänen tunteensa heittelehtivät hurjasti, koska hänen mentaalikehonsa oli ahdistunut. Niinpä Leahona pystyi tyynnyttämään mentaalikehoa. Välittäjä otti "denjen" käytäntöön saamalla Leahonan keskittämään mentaalikehon.

Katselin Leahonaa, kun hän liikutti välittäjän mielen heiluria edestakaisin ja varmisti, ettei hän päässyt mihinkään pimeään. Hän veti mentaalikehon keskelle. Hänen koko mentaalikehoaan pidettiin keskittyneenä parantumiseen. Välittäjä saattoi ajatella vain parantumista ja hän pystyi vetämään kaiken muun takaisin, mikä yritti tulla mentaalikehoon. Keskityimme rakkauteen ja nyt aivot olivat hyvin voimakkaat, vain kaunista energiaa.

Mitä siis yritän kertoa teille? Miksi välittäjä on edelleen täällä? Hän ei ole mikään ihme, tytöt ja pojat. Välittäjä tekee matkaansa. Hän voisi saada toisen aivohalvauksen huomenna, mutta se olisi ok, koska nyt hän tietää, mitä hän voi tehdä parantaakseen itsensä. Se mitä teimme, ei ole ihme. Kyse oli vain sen tietämisestä, mitä hänen tarvitsi tehdä.

Jos enkelinne eivät tee teille töitä, puhukaa niille. Kysytte: "Miksi minun kannattaisi puhua heille? Voin hyvin." No, 18.10.2006 keskiviikkoaamuna, -iltapäivänä ja -iltana välittäjä voi myös hyvin. Kuitenkin hetken päästä hän sai aivohalvauksen.

Välittäjän tietämys puumerkkisoluparannuksesta pelasti hänet. Hän pystyi pääsemään pois halvauksesta nopeasti, kyse oli vain tunneista. Jos siis tunnette puumerkkisoluparannuksen tai jonkin toisen menetelmän tai tekniikan, voitte parantaa itsenne. Jos teidän täytyy työskennellä solutietoisuutenne kanssa, teillä on vähän vaikeaa, koska teidän täytyy tuntea, mitä kehossanne tapahtuu, ja tämä merkitsee menemistä sydämeen ja sen tekemistä, mitä täytyy tehdä. Teidän on päästävä kehonne sisälle ja oltava valppaana.

Kun välittäjä meni alussa vatsaansa, siinä ei ollut meistä mitään tolkkua. Hänhän oli juuri saanut aivohalvauksen. Miksi hän ei ollut sydämessään tai aivoissaan? Lopulta ymmärsimme, miksi hän meni vatsaansa. Hän saattoi ohjata meitä tuosta näkökulmasta jokaiseen kehonsa osaan, johon oli vaikutettu.

Nyt sanotte: "Millainen opas sinä olet, mestari Kirael, kun et tiedä, minne mennä kehossa?" No, minulla ei ole kehoa! Lainaan vain välittäjän kehoa. En omista sitä. Muistan minulla olleen kehon, joten saatoin seurata hänen opastustaan. Saatoin mennä polveen ja sanoa: "Okei, olen polvessa, mitä haluat minun tekevän? Ai, haluat minun pitävän kiinni näistä lihaksista ja vain vetävän tätä ylöspäin ja tätä tuonne?" jne. jne.

Kaikki mitä teimme, tapahtui välittäjän opastuksessa, koska hän tiesi, mitä hän teki. Sanotte: "No, jos joku muu olisi ollut samassa kunnossa, olisiko hän pystynyt samaan?" En voi kertoa sitä teille. En tiedä. Voin kertoa vain, mitä välittäjä teki, ja hän kävelee tänä päivänä. Riippumatta siitä, mikä sairautenne tai vaivanne on, voitte parantaa sen, koska puumerkkisoluparannus on teidän käytettävissänne.

Kun viittaan kolmen päivän pimeyteen, en tarkoita sitä kirjaimellisesti. Se on parantumismatkan vertauskuva. Tässä tapauksessa kyse oli kokemuksesta, missä solutietoisuuden kolme tasoa avautui uuteen valoon. Tämä vaaditaan itsenne saamiseksi tälle matkalle neljänteen valoon. Jokaisella jolla on ollut läheinen kohtaaminen lääketieteellisen maailman kanssa, on ollut tuo kolmen päivän pimeys. Sitä ei voi mitata päivinä. Kolmen päivän pimeys on aikajakso, jonka aikana käytte läpi parantumismatkan löytääksenne totuuden.

Missään tässä ei ole tolkkua teille, ennen kuin olette tekemisissä sen kanssa.  Jos joskus koette fyysisen trauman, muistakaa, että tuossa parantumismatkassa on kyse vastuun ottamisesta kehosta ja sen parantumisen ohjaamisesta. Silloin kun kehonne kokee jonkinlaisen trauman, menkää ulos kehostanne ja ohjatkaa oppaitanne. Laittakaa ne työskentelemään kehon sisällä ja tekemään kaiken, mitä haluatte niiden tekevän. Sillä ei ole merkitystä, miten monta opasta teillä on. Vain laittakaa ne liikkeelle kutsumalla heitä ja praanahengittämällä riittävän intohimoisesti päästääksenne ne kehoonne kruunun kautta. Menkää sitten niiden mukana ohjaamaan parantumistanne.

Jokainen voi tehdä sen, mitä välittäjä teki. Ette ehkä koe sen suuruista traumaa kuin välittäjä, mutta saatte kokea työskentelemistä kehonne kanssa tällä tavalla kolmen päivän pimeyden aikana, silloin kun maa ottaa vastaan fotonienergiaa oman muutoksensa aikana. Se kolmen päivän pimeys joista puhun, on maailmanlaajuista. Se tapahtuu nopeasti ja riippumatta siitä, tapahtuuko se vuonna 2008 vai 2010 vai 2012, teidän on tiedettävä, mitä tehdä. Olette valmistautuneita, koska mennessänne fotonienergiaan, kehonne on kylmä ainakin kolme päivää ja tuona aikana te henkenänne keräätte enkelinne ja oppaanne auttamaan tässä parantumismatkassa. Muutatte kehonne solurakenteen näkymättömien valovoimien avulla.

Välittäjä on päättänyt saada kaulavaltimonsa täysin terveeksi. Työstämme niitä päivittäin. Hänen parantumisessaan ei ole kyse ihmeestä, vaan siitä, mitä on käytettävissänne. Välittäjällä oli rohkeutta tulla takaisin kotiin menemisen partaalta. Jos hänellä ei olisi ollut rohkeutta, hän olisi mennyt kotiin Luojan luo. Sen sijaan hän katsoi kerran kehoaan ja sanoi: "Voi, se ei toimi. Mestari Kirael, mitä minun pitäisi tehdä?" Silloin aloitimme.

Kysymys: Muutoksen jälkeen Kahun energia näytti aivan uudelta. Mitä itse asiassa tapahtui?

Kirael: Menimme hänen puumerkkisoluenergioihinsa ja kävimme läpi koko kehon läpi ja parantelimme kaikkea. Koska hänen oikea jalkansa oli halvaantunut, menimme vasempaan jalkaan ja siirsimme energioita sieltä oikeaan jalkaan. Menimme polviin, pohkeeseen, reisiluuhun jne. ja vedimme vasemmalta puolelta kaiken energian oikealle puolelle. Koska vedimme kaiken pois vasemmalta puolelta, meidän oli rakennettava solurakenne sinne uudestaan. Meillä oli kaksi enkeliä, kaksi opasta ja kaksi haltiaenergiaa auttamassa siinä.

Sitten menimme kantasoluihin ja toimme niitä alueelle. Lainasimme soluja koko kehosta. Kuitenkin kaikki solut jotka lainaisimme ensimmäisten kolmen päivän aikana, oli korvattava.

Koko keho muutti solurakennettaan. Tämän suorittaminen veisi useimmilta ihmisiltä kolme tai neljä päivää ja sittenkin he olisivat edelleen halvaantuneita. Kehoresursseilta vaatii hyvin paljon rakentaa uudelleen solurakenne ja kun yksi osa on rakennettu uudelleen, on rakennettava uudelleen se osa, mistä vedettiin energiaa. Se on hämmästyttävää, että välittäjä kävelee ja pystyy puhumaan, kun otetaan huomioon aivohalvauksen laajuus.

Varasimme välittäjälle lepoaikaa, jolloin hän hengitti syvään. Se auttoi uudistamaan soluja ja keräämään sisua. Hänen kehonsa osat ovat uusia. Silloin kun kulutatte loppuun jonkin kehon osan, se on korjattava. Siinä kaikki.

Voitte korjata kaiken kehoprosessissanne, koska solunne ovat mukautuvaisia. Teidän on vain tiedettävä, mitä tehdä sen tapahtumiseksi.

Kysymys: Voinko parantua edelleen aivohalvauksesta, joka minulla oli 10 kuukautta sitten?

Kirael: Kyllä voit. Ota puumerkkisoluparannusta alueesi klinikalla. En voi antaa lupausta, mitä en voi pitää, joten en voi sanoa sinulle varmaksi, että saat kaiken liikkuvuutesi takaisin. Välittäjälläni oli massiivinen aivohalvaus melkein puolitoista vuotta sitten ja hän kävelee täysin, vaikka hänelle kerrottiin, ettei hän pystyisi käyttämään oikeaa puoltaan. Voin kuulla äänestäsi, että sinulla on voima parantaa itsesi. Voit saada sen tapahtumaan. Sinun on mentävä puumerkkisoluklinikalle välittömästi.

Muista myös rukoilla Luojajumalaa sanoen: "Kiitos, Luojajumala, siitä mitä olen saavuttanut tähän mennessä. Tiedän, että tein tänään parhaani tullakseni terveeksi." Vain se sinun täytyy sanoa. Ota sitten parannusta joka päivä ja muistuta itsellesi, että tulet terveemmäksi joka hemmetin päivä.

Kysymys: Tunnen, että olen käynyt äskettäin läpi kolmen päivän pimeyden liittyen muutoksiin, joita olen käynyt läpi tyttäreni kanssa. Tulin siitä ulos ymmärtäen paremmin rakkautta. Onko kolmen päivän pimeys jakso, jolloin keräämme ymmärrystä kaikesta, mikä on valaistunutta liittyen puumerkkisoluparannukseen?

Kirael: Jokaisella kuulijoista on ollut kolmen päivän pimeys viimeisen kuukauden aikana, mutta se miten sitä mitataan tai määritellään, vaihtelee henkilöittäin. Se mitä nimenomaan sinä kävit läpi, oli niin syvällistä, että tiedät nyt sinulla olevan yhteys opastusulottuvuuteen. Tiedät nyt, että sinun on ylläpidettävä rakkautesi tytärtäsi kohtaan ja sitten rukoiltava. Se on parasta, mitä voit tehdä. Et ehkä pysty olemaan tyttäresi lähellä, mutta se ei estä sinua rakastamasta häntä.

Kolmen päivän pimeys on mitä tahansa, mitä kehonne kutsuu parantuakseen täysin. Jos teillä oli päänsärky ja se kesti tunnin, se on saattanut olla kolmen päivän pimeytenne. Toisin sanoen, älkää mitatko varsinaista aikaa, koska se on irrelevanttia. Teillä on kontrolli. Jos opitte rakastamaan ja haluatte parantua, niin parannutte.

Säteilet kuin kirkas valo ja olemme ylpeitä sinusta. Ystäväsi saattavat sanoa: "Autoin häntä. Olin hänen tukenaan", mutta sinä teit työn ja tulit ulos siitä tervejärkisenä. Jos saat toisen kolmen päivän pimeyden, älä pelkää sitä. Parannu sen kautta ja muuta se rakkaudeksi ja tuo rakkaus pysyy keskittyneenä.

Voitte luoda kaikkialla, mutta jos tunnekehonne heiluu oikealta vasemmalle, ette ole rakkaudessa. Rakkaus on aina tyyntä, keskittynyttä energiaa. Kun luotte jostain muualta kuin keskuksesta, teillä on häiriöitä, kyyneliä, järkytystä. Jos tiedätte, miten rakkaus toimii, ja jos harjoitatte "denjeä", mihin liittyy kaikkien neljän kehon keskittäminen, mikä saa fyysisen kehon toimimaan puolestanne, luotte ja parannatte rauhassa.

Olette tässä kolmannessa ulottuvuudessa oppiaksenne jotain uutta koko ajan ja jokaisena vuorokautena teidän pitäisi tehdä juuri sitä - oppia. Rakkaus on sydämessänne, rintanne keskellä. Silloin kun tunteenne heiluvat ja ohittavat rakkausenergian, tunnette rakkauden, kun ohitatte sen ja sanotte: "Voi, se oli hyvää. Voi, luiskahdin suoraan sen läpi. Se on tosi kurjaa."

Tiedätte, että voitte paljon paremmin, kun keskitätte tunteenne rakkauteen. Muistakaa kutsua oppaitanne ja enkeleitänne teihin. Oppaanne tulevat ja menevät, mutta jos todella tarvitsette niitä, ne tulevat välittömästi ja sitten voitte kertoa niille, mitä haluatte. Oppaanne tietävät, mihin pystytte. Jos pyydätte niiltä jotain, minkä voitte tehdä itse, ne eivät ole auliita palvelemaan. Älkää myöskään lähettäkö oppaitanne kiusaamaan jotain toista. Ne eivät tee sitä.

Kun nämä oppaat tulevat matkallenne, sanokaa: "Haluan tuntea tätä ihmistä kohtaan rakkautta, mitä en tiedä koskaan ennen kokeneeni. Haluan vain tuntea sen. En halua näyttää hänelle, mitä tunnen. Haluan vain tuntea sen." Niin tämä matka alkaa. Se vie jonkin aikaa. Voisi viedä kolme päivää päästä läpi kaikesta energiasta, mikä tukkii rakkautta, mutta löydätte keskuksen ja olette hyvin kiitollisia.

Kysymys: Miten tietoisen luomisen kymmenen periaatetta liittyvät kolmen päivän pimeyteen?

Kirael: Totuus, luottamus ja intohimo ovat nuo kolme päivää. Kun kutsutte oppaitanne apuun, käyttäkää noita kolmea periaatetta päästäksenne alkuun parantumismatkalla. Pyytäkää oppaitanne auttamaan luottamuksessa, totuudessa ja intohimossa. Jos teillä on päänsärkyä ja se kestää muutaman tunnin ja sitten häviää, se ei merkitse, että tuo energia on poissa. Vie kolme päivää, ennen kuin tuo energia on täysin pois järjestelmästänne. Tämä ei merkitse, että tunnette kipua kolme päivää. Kuitenkin sen varmistamiseksi, että energia on täysin poissa järjestelmästänne, voitte kutsua oppaitanne apuun. Kun kutsutte oppaitanne tai enkeleitänne ja kerrotte niille, mitä haluatte, ne "parkkeeraavat" energian, pitävät sitä kolme päivää ja sitten vetävät sen täysin pois järjestelmästänne.

Sanotte: "Se on niin helppoa, mestari Kirael." Ei, ei ole, koska ette ole koskaan ennen tehneet sitä. Kuka koskaan on kertonut teille, että oppaanne tulisivat sisään ja tekisivät tämän puolestanne? Teidän on tiedettävä, mitä tehdä, saadaksenne sen toimimaan. Kun saatte särkyä, ottakaa oppaanne mukaan ja kertokaa niille, mitä haluatte niiden tekevän. Kun kipu on poissa, käskekää oppaitanne viemään energia kokonaan pois ja kolmen päivän päästä se on täysin poissa.

Kysymys: Minulla oli äskettäin Bellin halvaus, missä kasvojeni oikea puoli halvaantui. Parantaja teki minulle kolme puumerkkisoluparannusta kolmen päivän aikana. Kun menin seurantaan lääkärin luo, hän kysyi, miten kauan sitten tämän tapahtui, ja sanoin, että noin kymmenen päivää sitten. Lääkäri sanoi: "Voi ei, kestää puolesta vuodesta vuoteen, ennen kuin se menee pois." Voitko kommentoida, mitä parantumisessa tapahtui?

Kirael: Se oli syvään juurtunut rakkaus, mikä tapahtui. Se on ainoa tapa parantaa mitään. Tietääksenne, mistä rakkaudessa on kyse, katsokaa rakkautta sisällänne. Ymmärtäkää, että te ette voi pitää oppaitanne, enkeleitänne tai edes Luojaa vastuussa siitä, mitä kehonne tekee. Kehonne on ohjelma emmekä me voi tehdä mitään tuolle ohjelmalle. Voimme vain työskennellä ohjelmalla teidän avullanne, kun teko on tehty.

Jos haluatte tietää, miksi teillä oli Bellin halvaus tai mikä tahansa vaiva, määritelkää, mitä ajattelitte tai teitte ennen sen tapahtumista. Sen sijaan että istutte syyttelemässä oppaita, käyttäkää rukousta löytääksenne vastauksen ja pysykää rakkausenergiassa. Oppaanne tietävät, että he voivat korjata sen, jos haluatte. Voimme korjata mitä tahansa kenessä tahansa rukouksenne ja parantumisaikomuksenne kera.

Rukoilkaa joka ilta sanoen: "Tein parhaani tänään voidakseni paremmin." Lopulta saatte oppaanne ja enkelinne työskentelemään kanssanne ja sitten ottakaa puumerkkisoluparannusta.

Olkaa rakkaudessa. Jotkut teistä eivät ehkä tiedä, miten olla rakkaudessa, mutta yrittäkää sitä joka tapauksessa. Joka ilta sanokaa: "Olen rakkaudessa."

Kysymys: Voimmeko parantaa ilman rakkausenergiaa?

Kirael: Olet mestarillinen energia, joka yrittää tajuta tätä maavaloa. Sinulla on hyvin paljon opittavaa rakkaudesta, kuten kaikilla muilla. Voitte saada aikaan mitä tahansa rakkauden heijastuksella. Jos menette tämän rakkauden ulkopuolelle ja heilutte puolelta toiselle tunteidenne heilurissa ja rehentelette kyvyillänne, olette ulkona rakkaudesta eivätkä ihmiset voi kuulla teitä. Teidän on palattava keskukseen ja oltava taas rakkaudessa. Vain silloin ihmiset kuulevat teitä.

Erityisesti välittäjänä, henkilönä joka tuo energioita läpi, koko matkassanne on kyse rakkaudesta. Kun parannatte tätä maailmaa, paranette, ja kolmen päivän pimeytenne tuntuu hyvin mukavalta, koska koko matkanne ajan sydämessä tunnette edelleen rakkautta. Silloin tunnette rakkauden ja silloin parannutte.

Jos kerrotte itsellenne päivittäin, että te ette pelkää mitään tai ketään, parannutte, koska pelon poissa ollessa on vain rakkautta.

Kysymys: Valaisisitko vähän itsensä rakastamisen oppimismatkaa? Matkani on ollut hämmästyttävä mutta kiduttava.

Kirael: Kaikki matkasi ovat olleet kerrassaan pöyristyttäviä. Olet tullut ymmärtämään rakkautta enemmän nyt kuin menneisyydessä ja olet parantunut. Sinulla on nyt käsiteltävänäsi kolmen päivän pimeys. Tee tuo matka. Rukoile ja mene tälle itsesi rakastamisen matkalle riittävästi, että kaikki ystäväsi ovat käytettävissäsi eikä sinun tarvitse pelätä. Jos rakastat itseäsi riittävästi kuullaksesi, että olet vastuussa koko tästä dramaattisesta matkasta, niin draamoja esitetään ja kun ne jäävät pois, ne ovat poissa iäksi. Olet oppinut, mitä merkitsee rakastaa itseään.

Kysymys: Aviomiehelleni tehtiin iso leikkaus viime vuonna ja hän tuli ulos eri ihmisenä. Hän sanoi, että hänen "praanatankonsa" kannattelivat häntä leikkauksen aikana. Mistä hän puhui?

Kirael: "Praanatangot" joista hän puhui, olivat energiaa, mihin hän keskittyi ja mikä juoksi hänen järjestelmänsä läpi leikkauksen aikana. Hän oli poissa kehostaan leikkauksen aikana, mikä kesti seitsemän tuntia, ja me, hänen enkelinsä ja oppaansa, olimme hänen kanssaan.

Tästä päivästä eteenpäin hänellä, sinulla, kaikilla täällä on uusi matka. Virratkaa sen myötä ja tiedätte, mitä tehdä. Älkää menkö kenellekään suuttumisen energiaan. Tuo kiukku saa tunnekehonne heilahtamaan äärimmäisyyksiin. Tuossa äärimmäisyyksien tilassa olette ulkona rakkaudesta ettekä parannu.

Lopuksi

On uusi maailma, uusi aika ja uusi paikka. Kertokaa ystävillenne, mitä teemme täällä. Tehtävämme on parantaa planeetta yksi ihminen kerrallaan, jos se tämän vaatii. Matkassa parantumiseen on kyse vain rakkaudesta. Rakastakaa itseänne riittävästi parantuaksenne rakkaudeksi. Hyvää illan jatkoa.1) Korppi on alkuperäisamerikkalainen henki, joka tunnetaan shamaanien shamaanina. Leahona on sovinnainen, oikea havaijilaisprinsessa ja Sheriffi on energia, joka on Villin lännen tyyppinen hahmo.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >