HomeViestejäKahu Fred Sterling - KiraelAlkuvuosi 2010 - Alkemia - Rakkauden transformatiivinen voima

Alkuvuosi 2010 - Alkemia - Rakkauden transformatiivinen voima

ALKEMIA - RAKKAUDEN TRANSFORMATIIVINEN VOIMA

Mestari Kiraelia kanavoinut Kahu Fred Sterling (www.kirael.com)
Julkaistu alkuvuodesta 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Muutamassa viime tilaisuudessa olen keskittynyt rakkauteen - ylösnousemukseen, praanaan, käpylisäkkeeseen ja fotoneihin sekä nyt alkemiaan liittyen. Tämä voi vaikuttaa toistolta, mutta haluan korostaa vain, miten tärkeää rakkauden parantamisvoima on ja miten rakkaus voi punoutua elämänne jokaiseen puoleen. Se on yksi energialähde, joka saa teidät läpi Muutoksesta.

Nähkää ja ylläpitäkää kulta

Tänään siis keskitymme alkemiaan, mitä ihmiset ovat aina pitäneet perusmetallin muuttamisena kullaksi. Alkemia josta puhun tänään, on henkistä ja siihen liittyy rakkauden transformatiivinen voima - alkemia joka tapahtuu neljän kehon järjestelmässänne joka kerta, kun rakkaus lisätään sekoitukseen. Alkemiaprosessissa pelko vedetään pois rakkaudesta, jotta teille jää puhdas rakkaus. Kysytte: "Mestari Kirael, miten rakkaudessa voi olla pelkoa?" No, kolmannessa ulottuvuudessa on kyse kaksinaisuudesta, mikä merkitsee, että rakkaudella on oltava vastakohta. Täten rakkauteen on punottu pelkoa, koska uskotte, että te ette voi tuntea rakkautta, ellette tunne pelkoa. Tämä pelko tekee kolmannen ulottuvuuden rakkaudesta ehdollista. "Alkemisoitu" rakkaus on puhdasta ja ehdotonta, rakkautta ilman pelkoa.

Alkemian toteuttamiseksi teidän täytyy laittaa taianomainen energiasarja eli solujenne pelkotietoisuus mieleenne. Toisin sanoen, teidän on muistettava kaikki pelkonne tuomalla ne mielenne pintaan ja sitten vedettävä ne pois rakkaudestanne. Harjoitelkaa pelon poisvetämistä. Sulkekaa silmänne ja tuokaa mielenne pintaan kaikki pelot, joita teillä on koskaan ollut. Sitten pyytäkää Luojajumalaa avaamaan teille polku pelkojen vapauttamiseksi ja astumiseksi rakkauden tilaan. Nähkää silmienne edessä se kultainen energia, joka hehkuu jokaisen sisällä. Normaalisti näette mustaa, kun suljette silmänne, mutta näette nyt kultaa, koska sallitte pelon mennä pois ja rakkauden astua teihin. Saatatte loppuun pelon matkan ja aloitatte rakkauden matkan.

Ette voi aloittaa uutta matkaa lopettamatta vanhaa. Nähkää ja ylläpitäkää kulta, ystäväni. Silloin kun voitte nähdä ja ylläpitää kullan, olette tulleet ns. pelkonne loppuun. Tuo pieni taianomainen hetki ajassa ja paikassa, kuin pelkonne ei ole läsnä, luo sekunnin murto-osaksi teille uuden tilaisuuden tuntea puhdasta rakkautta. Voitte tehdä tämän koska tahansa haluatte.

Mennäksenne nyt syvälle tähän prosessiin, teidän on ymmärrettävä oma osuutenne tällä alkemiamatkalla. Teidän osuutenne on tuntea tuo rakkaus, minkä alkemia tuo ulottuvillenne. Rakkauden tunteminen neljässä kehossanne aktivoi Jumalsolunne, puumerkkisolunne. Tunnette rakkauden nousevan ja tulevan ulos rinnastanne ja ympäröivän teidät. Pystytte erottamaan tämän hetkellisen rakkaudentunteen pelosta, mitä tavallisesti tunnette. Jos tunnette henkienergioita edessänne, silloin kun tunnette tätä rakkautta, teidän ei tarvitse huolestua. Nuo henget voivat tulla missä tahansa muodossa ja ne antavat matkanne jatkua keskeytyksettä, koska ne ovat rakkausenergioita ja niiden on mentävä Luojajumalan läpi päästäkseen teihin, ja ainoastaan rakkaus voi mennä Luojajumalan läpi.

Avautukaa taikavoimillenne

En ole täällä opettamassa teille alkemiaa, koska olette jo alkemisteja. Olen täällä saamassa teidät muistamaan alkemian. Jos jäljittäisitte energiajuurenne Lemuriaan, näkisitte ns. alkemiahistorianne. Näkisitte, että tuossa elämässä solutietoisuutenne oli vapaa pelosta. Se oli puhdasta rakkautta. Kun teette tämän alkemiaprosessin nyt-hetkessä, älkää olko huolissanne kehostanne. Työskentelette solutietoisuutenne kanssa. Voitte käyttää tätä pelon ulosvetämistä puumerkkiparannuksessa, koska alkemia on kudottuna puumerkkiparannusprosessiin. Puhdas parantuminen tapahtuu puumerkkiparannuksessa, koska rakkaus lisätään prosessiin. Puumerkkiparannus ei toimi täysin ilman rakkautta, mikä puhdistaa solutietoisuuttanne. Niinpä jos haluatte parantaa käyttäen puumerkkiparannusta tai melkein mitä tahansa muuta menetelmää (paitsi allopaattista lääketiedettä, mikä on eri matka - ei huono, ei hyvä, vain sitä mitä se on), tehkää se rakkaudessa. Se on syvällistä ja pysyvää parantamista, koska virratatte rakkautta pelon poisvetämisen jälkeen.

Jos ette onnistu ensimmäisellä kerralla, älkää tunteko huonoutta, koska jos tunnette, palaatte takaisin pelkoon. Tehkää parhaanne vetääksenne pelon pois. Kun teette tämän, voitte avata toisen matkan tähän pikku taikatilaan - ei silmänkääntötaikuuteen, vaan maagisiin voimiin, jotka lepäävät kultaisen energian hehkussa. Taikavoimat ovat käytettävissänne. Jeesus ilmensi taikavoimia. Näin hän pystyi parantamaan muita niin nopeasti ja täysin kuin pystyi. Hän täytti olemuksensa tällä energialla, veti samaa energiaa joukosta ympärillään ja laittoi sen parannuksen saavaan henkilöön.

Tämän prosessin tekeminen kestää hyvin lyhyen ajan, kenties viisi tai kuusi sekuntia ja voitte tehdä sen koska tahansa, missä tahansa. Jonkin ajan kuluttua siitä tulee automaattista. Tuntemanne rakkaus kestää vähemmän aikaa, kuin meni pelkonne poistamiseen, mutta joka kerta tehdessänne prosessin rakkaus kestää vähän pidempään. Se voi olla marginaalista alussa, mutta jossain kohtaa tunnette niin puhdasta rakkautta, että traumatisoidutte, kun teidän on jätettävä se palataksenne kolmanteen ulottuvuuteen.

Taikarakkaus

Kysymys: Mikä ero on taialla ja taikuudella?

Kirael: Taikuus on harhaa ja silmänkääntötemppu. Se saa ihmisissä aikaan pelkoa. Maagikon energiaa voidaan kutsua yliluonnolliseksi. Se saa teidät kananlihalle, kun koette sen. Tässä on ongelma: taikuus on taian pelko-osuus, taika kumpuaa kuitenkin puhtaasta rakkaudesta. Tämän ymmärtäminen voi olla teille hämmentävää, mutta tässä ulottuvuudessa taikuus on läsnä taikaenergiassa, muuten taikaenergia ei toimisi. Tämä on kolmannen ulottuvuuden kaksinaisuutta. Jotta teillä voi olla taikaenergiaa, teillä on oltava taikuutta. Taikuus on siis silmänkääntötemppuja, konsteja jne. Taika on taikuuden rakkautta. Olen antanut teille kahden sanan määritelmät, joissa ei ole tolkkua kenellekään, paitsi ehkä omille energioilleni. Kuitenkin mitä enemmän puhun tästä, sitä valaistuneemmaksi tulette. Silloin kun otetaan taikuus pois taikaenergiasta, tunnette rakkautta ja voimistanne tulee yliluonnollisia ettekä te tarvitse taikuutta, te ette tarvitse temppuja.

Voitte löytää taikaenergiaa mistä tahansa. Otetaanpa esimerkiksi surffaaminen. Surffaamisen taiasta tulee riemua, mitä tunnetaan työnnyttäessä läpi hurjan aallon pelkäämisestä ja tullaan sen osaksi. Tuolla ykseyden hetkellä taika ottaa hallinnan.

Taikaenergia on läsnä kuoleman prosessissa. Silloin kun olette lähtemässä tästä elämästä, näette taikaenergian, rakastatte sitä ja menette auliisti valoon. Jos ajatte 1000 kilometriä tunnissa ja osutte seinään, tiedätte kuolevanne, mutta näette myös taikaenergian ennen osumistanne seinään. Lähdette ulos tästä ihmismatkasta ja katselette kuoleman tapahtumista, koska lähdette kehostanne noin 40 sekuntia ennen osumistanne seinään. Ette koskaan koe väkivaltaista kuolemaa, koska taikaenergia, tuo yliluonnollinen energia, ottaa hallinnan ennen kuolemaa. Taikaenergia sellaisena kuin tunnen sen, kumpuaa rakkaudesta, mitä monet ihmiset kutsuvat jumaluudeksi. Se on todella jumalaista.

Kysymys: Missä taika on?

Kirael: Taikaenergia on solutietoisuudessanne. Ette voi koskaan kurkottaa ulkopuolelle löytääksenne taikaenergian. Kun menette paikasta toiseen, lopetatte yhden matkan ja aloitatte uuden. Näin taikaenergia kannustaa teitä etsimään rakkautta. Ensiksi, teidän on mentävä pelon poisvetämisen paikkaan. Se on yksi matka. Sitten kun se on tehty, teidän on aloitettava uusi matka löytääksenne puhtaan rakkauden. Tosin sanoen, taikaseikkailu ei ole rakkautta, kun ensin kosketatte sitä. Teidän on ensin vedettävä pois pelko. Kun taikaenergia menee puhtaaseen rakkauteen, tunnette eron ja tunnette ja tiedätte, että olette todella tulleet tänne kokemaan.

Pelko on hallitsevin osa tätä kolmannen ulottuvuuden matkaa, koska siihen teidän on helpointa päästä. Se on kaksinaisuuden perusta. Rokkaatte tämän kaksinaisuusmatkan läpi, mutta puhdasta rakkautta, tämän matkan taikaosaa, ei ole helppoa löytää tässä ulottuvuudessa. Työstäkää sitä. Harjoitelkaa taikaenergiaan yhdistymistä aina, kun voitte.

Tuokaa alkemisti sisältänne ulos

Kysymys: Voidaanko alkemiaa käyttää kaukoryhmäparannuksiin, ihmisten auttamiseksi ympäri maailmaa pääsemään tähän rakkausenergiaan?

Kirael: Takaan sen. Ette pysty mittaamaan tuota pientä rakkaustilaa, mutta voitte laajentaa sitä joka kerta käyttäessänne tätä prosessia. Sulkekaa silmänne ja seuratkaa avausosuudessa kuvaamaani prosessia ja tuntekaa puhkeavanne tälle matkalle, menkää ympäri maailmaa ja palatkaa. Vain tämä teidän täytyy tehdä. Jos pääsette vain puoli senttiä ulos kehostanne, se on täydellistä. Opetelkaa jättämään pelkonne ulkopuolelle, astumaan rakkauden tilaan ja pysymään siellä niin kauan, kuin voitte. Voitte parantaa maailmaa näin, mutta älkää odottako tuloksia yhdessä yössä. Luultavammin voitte saavuttaa yhden ihmisen tai kenties yhden kaupungin kerrallaan. Toisaalta, jos jokainen valotyöntekijä tekisi tämän harjoituksen, maailma voisi muuttua eksponentiaalisesti. Mitä useammin kosketatte jotain toista tuolla puhtaalla rakkausenergialla, sitä todennäköisemmin hän pääsee tuohon energiaan itsessään. Tämä harjoitus myös toimii pääsemisessä neljänteen valoon.

Kysymys: Miten käytämme alkemiaa siirtyäksemme siitä räjähdysmäisestä pelosta rakkauteen, mikä liittyy sikainfluenssarokotteeseen?

Kirael: Ensinnäkin, teidän on tiedettävä, että tämä sikainfluenssa on ihmisen tekemä matka. Sitä ei kehitetty sattumalta. Se kehitettiin laboratoriossa tekemään juuri sitä, mitä kuvasit - luomaan pelkoa. Voitte "alkemisoida" tämän matkan menemällä sisällenne ja yhdistymällä rakkauteenne tavalla, jonka juuri näytin teille. Ette ainoastaan vedä pelkoa pois rakkaudestanne, vaan neutraloitte flunssan ja H1N1-rokotteen vaikutuksen. Jos haluatte saada rokotteen, tehkää niin - se ei vahingoita teitä. Jos suunnitelmanne sanoo, että kuolette sikainfluenssaan, sillä ei ole merkitystä, saatteko rokotuksen vai ette. Vastakkainenkin on totta. Jos teidän ei ole tarkoitus kuolla sikainfluenssaan, ette kuole riippumatta siitä, saatteko rokotteen vai ette.

Ne jotka loivat tämän flunssan, keksivät toisentyyppisen ensi vuonna. Uudentyyppinen flunssa joka voi synnyttää pelkoa, on aina saatavilla. Teidän tehtävänne on tiedostaa, että voitte kontrolloida kehonne reaktiota flunssaan ja siihen liittyvään rokotukseen. Jos menette tuohon pieneen taikapaikkaan ja teette, mitä kehotin, tiedätte, mikä on parasta teille.

Kysymys: Mitä osaa rakkauden ei-polaarinen ominaisuus esittää alkemian toteuttamisessa ja miten tuon esiin sen alkemistin, joka olen kvanttitasolla?

Kirael: Kuten olen jo todennut, alkemia on prosessi, jolla voitte saavuttaa rakkauden ei-polaarisen ominaisuuden tai puhtaan rakkauden. Puhtaan rakkauden saavuttaminen on alkemian tavoite. Tee meditaatiossa, mitä olen antanut teille, ja tuot esiin alkemistin sinussa. Tässä ulottuvuudessa uskotte, että rakkauden vastakohta on viha tai pelko. Jos menette syvemmälle tähän prosessiin, ymmärrätte, että rakkaus on itse asiassa pelon poissaolemista, ei sen vastakohta. Sinun on opittava ottamaan pelko pois matkastasi. Vedä se ulos ja upota se rakkauteen. Pelko ei kasva ja rakkaus ympäröi pelon. Tee tämä mielessäsi. Kun avaat loogiset aivosi, missä mielesi asuu, energialonkeroita tulee esiin ja punoutuu "kokonaisaivoihin", mitkä ovat matkasi ulkopuolella. Kyse on syvällisestä matkasta, mikä vaatii kaiken keskittymisvoimasi.

Alkemiassa ei ole sijaa pelolle. Olet Luojajumalan hiukkanen ja kun avaat aivosi ja kosketat tuota kaikkeuden olemusta, kosketat osaasi, joka on kaiken valon rakkautta. Tämä prosessi on puhdas ja kallisarvoinen. Voit tehdä tämän, jos haluat. Alkemiamatka on rakkauden Mekka. Kun pääset vapaaksi tästä pelosta, mitä olet opetellut syntymästä saakka (vanhempien selkäsaunasta, huutamisesta jne., koulussa, uskonnollisissa instituutioissa, opettajilta, työssäsi jne.), kosketat sisäistä lastasi, sitä joka on vapaa tästä pelosta, sitä joka olit ennen syntymää. Tee tämä säännöllisesti ja vedät pelon pois tästä kolmannen ulottuvuuden rakkauskokemuksesta. Kokonaisaivosi ovat ehdottomasti pelottomat. Silloin kun punot yhteen paikallis- ja kokonaisaivosi, luot puhtauden, mikä punoutuu koko matkaasi. Joka kerta kun teet tämän, olet sen yläpuolella, mistä aloitit täällä maan päällä.

Voitte parantaa minkä tahansa, jos teillä on rohkeutta

Kysymys: Voinko käyttää parantajana alkemiaa auttamaan jonkin henkisen sairauden - kuten riippuvuuden - parantamisessa?

Kirael: Kun opit, mikä riippuvuus tai henkien kyvyttömyys parannettavalla on, sinun on astuttava pelon rakastamisen tilaan. Jokaisessa neljässä kehossanne - fyysinen, tunne, mentaalinen ja henkinen - on seitsemän kerrosta ja jokaisessa kehon ongelmassa on seitsemän kerrosta. Kyse on eksponentiaalisesta matkasta. Tämä merkitsee, että riippuvuuden tai henkisen sairauden keskittyneen muodon seitsemän tasoa on tuon henkilön jokaisessa neljässä kehossa. Kaikilla ihmisillä on riippuvuuden tai henkisen sairauden seitsemännen kerroksen kevyin muoto. Niillä joilla on riippuvuuden keskittynyt muoto, joka tunkeutuu kaikkiin neljään kehoon, riippuvuudesta, henkisestä sairaudesta tulee itsessään matka. Kun sanon "henkinen sairaus", en puhu "hulluudesta". Puhun tiedostamisen puutteesta. Tämä merkitsee, että silloin kun joku jolla on riippuvuus, tulee parannettavaksi, matkassa on parantajana kyse tiedostamisesta.

Parannusta suoritettaessa on joskus hyvä olla kolmas henkilö huoneessa lähettämässä ja keskittämässä rakkausenergiaa. Näin ollen on parantaja, parannettava ja kolmas henkilö, joka antaa rakkautta. Miten tämä henkilö antaa tätä rakkautta? Hänen on vapautettava itsensä ottamalla pelko pois rakkaudestaan ja sitten levittämällä rakkautensa sinun rakkauteesi. Oletetaanpa, että minä ole tuo kolmas henkilö, sinä olet parantaja ja sitten on parannettava. Vedän pelon pois rakkaudestani, avaan sen ja pääsen tuohon pikkutilaan, missä voin aistia puhtaan rakkauden. Kun tunnen tuon rakkauden, lähetän sitä sinulle. Sinun ehkä täytyy odottaa muutama sekunti tai minuutti, ennen kuin tunnet sen. Jatkan rakkauden lähettämistä. Jonkin ajan kuluttua tunnet eteerisen kätesi menevän parannettava aivoihin, mikä kertoo sinulle tämän riippuvuusprosessin yhdestä tasosta (yhdestä seitsemästä). Tämä on puumerkkiparantamisen voima.

Sitten kun tunnet rakkautesi astuvan parannettavaan, pysy sen kanssa. Voit parantaa mitä tahansa puumerkkiparannuksella, jos sinulla on rohkeutta. Voit tehdä tämän ilman kolmatta henkilöä, jos keskityt. Laita kätesi parannettavan pään päälle tai kehon muuhun osaan riippuen siitä, mitä työstät, ja tuo pelko pois kehostasi pitäen kätesi vakaana. Sitten astu tuohon pikkutilaan ja pudota rakkautesi tuohon henkilöön. Näet parannettavan koko kehon muuttuvan, kun pelko lähtee hänen kehostaan. Jos riippuvuus on sairaus, tiedät, mikä sen aiheuttaa ja mitä sinun täytyy tehdä sen parantamiseksi. Se voi vaatia useita kertoja, mutta jos keskität rakkautesi ja "alkemisoit" kaikki neljä kehoa, saavutat parantumisen, mikä ylittää hurjimmat unelmasi.

Kysymys: Käytin puumerkkiparannusta lapsenlapseeni, jonka astma parani niin paljon, että lääkäri otti pois yhden lääkkeen ja sanoi, että tämä voisi käyttää toista vain tarvittaessa. Uskon käyttäneeni alkemiaa lapsenlapseni parantamisessa. Puhuisitko tästä?

Kirael: Kyllä, sinulla oli todellakin tietty vaikutus lapsenlapseesi. Käytit alkemiaa ja puumerkkiparannusta tämän parantumisen synnyttämiseksi. Tämän prosessin ytimessä on pojan saaminen pois lääkityksestä, jotta hänet saadaan leikkimään rakkauden ja valon maailmassa. Parannuksesi on yksi syy, että hän on ylipäätään saanut mitään tuloksia. Parannuksesi yhdessä rukoustesi kanssa ovat tuoneet hänet siihen, missä hän tänä päivänä on. Vedit pelon pois ja jäljelle jäi puhdas rakkaus ja se paransi hänet.

Laittakaa kultainen energia eteenne

Kysymys: Miten alkemia punoutuu Jumalatarvalon kanssa?

Kirael: Jumalatarenergia on Luojan rakkautta. Jumalattaret täällä seuraavat Jumalatarvaloaan, mikä merkitsee, että he tekevät parhaansa toimiakseen, puhuakseen ja elääkseen tuona energiana. Tämä ei merkitse, että Jumalatarvalot ovat onnistuneet siinä tai ovat parempia tai huonompia kuin kaikki muut. Teillä kaikilla on Jumalatarenergiaa, mutta ne jotka seuraavat tuota energiaa, ovat joukon johdossa. Yhdistykää Jumalatarenergiaanne saamalla kultaenergia eteenne. Kaikki hiukkaset sisällänne kääritään kultavaloon, kun pääsette neljänteen ulottuvuuteen. Tällä hetkellä teidän täytyy kuitenkin harjoitella niiden ympäröimistä tuolla kultavalolla. DNA:nne neljäs säie on kultainen. Jos voisitte leikata kätenne auki ja tarkistaa DNA:nne, näkisitte kaikkien DNA-säikeiden värit, mutta neljäs kultasäde on kaikenkattava eli se sisältää kaikki muut värit. Kun meditoitte tehokkaasti, tunnette tämän koko prosessin. Tunnette parantavanne.

Silloin kun Jeesus käveli väkijoukkoon ja laittoi kätensä jonkun päälle, hän veti rakkautta jokaisesta ihmisestä, joka oli aulis, ja laittoi tuon rakkauden parannettavaan, joka sitten parantui. Hänellä oli kuudennen ulottuvuuden olennon neljäs säie opastamassa energiaa prosessin läpi. Jeesus pystyi laittamaan Luojajumalan kultaenergian parannettavan ja vetämään pelon pois välittömästi, mikä aiheutti parantumisen.

Kysymys: Biologinen perheeni on masentunut ja ahdistunut ja päätän olla osallistumatta heidän draamoihinsa. Miten vältän, etteivät he tunne tulleensa torjutuksi?

Kirael: Jos he tuntevat tulemisiesi ja menemisiesi torjuvan, niin et ole tehnyt koko matkaasi. Silloin kun voit puhua biologiselle perheellesi ilman mitään "epätodellista" puhetta ja he sanovat: "Siinä oli tolkkua sekunnin ajan", niin vaikka he vaihtaisivat aihetta, tuo hetki jolloin sinussa oli tolkkua, edusti todellista matkaasi. Sinun on valettava rakkautta matkaasi. Vedä siis pelko pois rakkaudestasi ja sitten sano, mitä sinun täytyy sanoa. Jos teet sen oikein, he eivät tunne tulleensa torjutuksi. Menet keho-olemuksesi, solutietoisuutesi, rakkausosaan, vedät pelon pois ja puhut tuosta avoimesta tilasta. Yllätyt siitä, mitä sanot, koska puhut toista kieltä, rakkauden kieltä ja he kuulevat ensimmäistä kertaa, mitä sanot. He jäävät rakkauteesi ja se on koko matka. Näet sen, tunnet sen ja tiedät sen. Joka kerta tehdessäsi tämän vedät lisää pelkoa ja laitat vielä enemmän rakkautta mukaan ja kommunikointisi on elämää muuttavaa.

Ole uskollinen matkallesi

Kysymys: Miten käytämme alkemiaa ymmärtääksemme dementiaa ja Alzheimeria sairastavia ja työskennelläksemme heidän kanssaan ja miten autamme itseämme, kun työskentelemme heidän kanssaan?

Kirael: Alzheimer on etenevä, heikentävä, valinnainen rakkausmatka. Sitä voidaan hillitä olemalla keskittymättä siihen. Silloin kun jollakin on vakava muistimenetys, sellainen missä ihminen ei muista nimeään, osoitettaan jne., hänellä sanotaan olevan Alzheimer ja jokainen reagoi siihen kammottavana asiana. Jos haluaisitte parantaa tämän ihmisen, ette vaipuisi epätoivoon. Sanoisitte: "Odota hetki. En usko, mitä sanot. En voi nähdä Alzheimeria." Mitä sitten, jos joku tekee asioita, mitä toiset pitävät kummallisina?

Jos astutte tälle matkalle ja sitoudutte saamaan ystävänne tai sukulaisenne tuntemaan olonsa hyväksi joka päivä, puhutte hänelle rakkaudessa, muutatte kevyemmäksi aihetta, mitä hän ei voi muistaa, ja riippumatta sairauden vaiheesta voitte tuoda hänet takaisin. Teidän on vedettävä pelko pois rakkaudesta ja saatettava henkilön huomio elämän kauneuteen. Alzheimeria poteva yrittää selvittää, mitä hän on unohtanut. Voitte opettaa sen hänelle. Älkää koskaan sanoko hänelle, että hänellä on Alzheimer ja että häneltä on menossa muisti. Ruokitte egoanne ja tuhoatte hänen egonsa. Vain muistuttakaa hänelle, miten kaunis päivä on - vaihtakaa aihetta. Tämä on vasta alkua.

Voisin viettää hyvän tovin tässä aiheessa. Voisitte tehdä puumerkkiparannusta päästäksenne henkilön aivoihin ja siirtää kantasoluja Alzheimerin peruuttamiseksi, mutta se on toinen tarina. Parantamisen alkemiaosuudessa on kyse henkilön rakastamisesta juuri kuvaamallani tavalla.

Kysymys: Miten paljon "Tietoisen luomien 10 periaatetta" on alkemiamatka?

Kirael: Alkemia tuli Lemurialta, aivan kuin periaatteetkin. Kymmenen periaatetta on punottu alkemiaan ja alkemia on punottu periaatteisiin. Ollaksenne tehokas alkemiassa "Tietoisen luomisen 10 periaatteen" täytyy olla teille täysin tuttuja ja teidän täytyy käyttää niitä. Ne ovat erottamaton osa toisiaan.

Lopputoteamus

Alkemiassa on kyse rakkaudesta. Olen viettänyt pidemmän ajan puhuen rakkaudesta kuin koskaan ennen. En voi painottaa riittävästi, miten tärkeä rakkaus on tälle matkalle, enkä puhu kolmannen ulottuvuuden romanttisesta rakkaudesta. Puhun rakkaudesta, jolla ei ole vastakohtaa. Vetäkää pois pelkonne ja menkää tuohon pikkutilaan, mitä kutsutaan taikaenergiaksi, ja tulkaa ulos rakkauden läpi. Se ei koskaan epäonnistu. Silloin kun viha nousee energiassanne, älkää rynnätkö siihen. Pysähtykää ja kokeilkaa minun tapaani. Kokeilkaa rakkautta.

Hyvää illan jatkoa.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >