HomeViestejäKahu Fred Sterling - KiraelKesäkuu 2010 - Lemurian energia nousee: onko se teissä?

Kesäkuu 2010 - Lemurian energia nousee: onko se teissä?

LEMURIAN ENERGIA NOUSEE: ONKO SE TEISSÄ?

Mestari Kiraelia kanavoinut Kahu Fred Sterling (www.kirael.com)
Kesäkuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kun puhun Lemurian nousemisesta, puhun Lemurian energiasta sisällänne, mikä odottaa nousemista sydänchakran kautta olemuksenne pintaan. Tiedätte, milloin tämä tapahtuu, koska sydämenne tulee vastaamaan kysymyksiinne.

Kolmannessa ulottuvuudessa pelko on ollut vallitseva voima, joka on motivoinut jokaista liikettänne. Matkan tekeminen pelosta rakkauteen, kaksinaisuuden tasapainoon, on palvellut hyvin kehityksessänne. Viha on pelon sivutuote, mikä saa teidät sanomaan asioita, joita ette tarkoita. Saatatte ajatella, että on ok tai välttämätöntä keventää mieltänne puhumalla vihaisena, mutta olette väärässä. Mitään ei koskaan tarvitse sanoa vihaisena. Kun puhutte pelosta vihaisesti, pysähtykää ja muistuttakaa itsellenne, että pelko on vain osa matkaanne, todiste siitä, ettette ymmärrä, mitä todellisuudessa halusitte sanoa. Opitte, että kaikki mitä haluatte sanoa, voidaan sanoa ystävällisesti ja ilman ennakkosuunnitelmaa.

Sotia aloitetaan vihaisten tunteiden vuoksi. Maailmassa on riittävästi vihaa. Teidän ei tarvitse lisätä sitä yhtään. Itse asiassa jos lisäätte yhtään enempää vihaa tähän maailmaan, se kaatuu ja palaa. Liioittelen korostaakseni asiaa. Saatatte tuntea, että on inhimillistä haluta olla vihainen, mutta teidän on myös harkittava sitä, että on vielä inhimillisempää olla ystävällinen.

Pian astutte uuteen maailmaan, missä viha on menneisyyden asia. Tietoisuusmuutos liikkuu maatasolla ja teidän on löydettävä tapa tehdä rakkaudesta vallitseva voima elämässänne. Lemurian nousemisessa on kyse Lemurian energian aktivoimisesta ja nostamisesta uudessa sinivihreässä sydänchakrassanne, jotta puhutte ilman vihaa tai pelkoa ja todellisuudessa ilman tekosyitä kenenkään puolesta. Tämä on evoluutioprosessi, aivan kuin se oli Lemuriassa.

Opitte nostamaan sydänenergianne samalle rakkauden ja valon ymmärrystasolle, minkä lemurialaiset kokivat loppuaikoinaan 1). Tuossa kohtaa matkanne pelosta rakkauteen on korvattu matkalla rakkaudesta valoon. Pelko ei ole enää osa matkaa. Jos ihmiset eläisivät sitä elämää nyt ja olisivat muuttaneet energiansa rakkaudeksi, kukaan tällä tietoisuustasolla ei kärsisi. Ottakaa vastaan lemurialainen energianne ja auttakaa maailman muuttamisessa.

TULETTE PAREMMIKSI JOKA PÄIVÄ

DNA:nne esittää roolia tällä lemurialaisen energianne nostamismatkalla. Kolmannen ulottuvuuden olennon kehossa on kaksi DNA-säiettä, mutta kun siirrytte neljänteen ulottuvuuteen, teillä värähtelee neljä DNA-säiettä, neljännen säikeen ollessa kultaa. Neljännen ulottuvuuden ihmiset elävät lemurialaisen energiansa kautta. He hehkuvat korviensa ympäriltä ja päälaeltaan, paljolti mestari Jeesuksen tapaan. Jos siis näette jonkun hehkuvan tällä tietoisuustasolla, tiedätte, että hän on neljännen ulottuvuuden olento, olento joka elää lemurialaisen energiansa kautta.

Neljännessä ulottuvuudessa, kuten viidennessä, kuudennessa, seitsemännessä jne., ei ole sairautta. Noissa ulottuvuuksissa voimme valita lähtömme ja kun teemme sen, sanomme vain hyvästi ja lähdemme toiselle matkalle - ei traumaa tai draamaa. Nostakaa siis lemurialainen energianne. Saatte uuden kehon ja uuden tavan käytätä kehoanne, mikä vahvistaa sieluanne, koska sydän on kehonne pomo.

Kysymys: Voisitko selittää tarkemmin Lemurian energian vaikutusta DNA:hamme?

Kirael: Tässä kohtaa DNA-säikeenne ovat suurempia ja vahvempia, kun ne ovat koskaan olleet. Jos tutkisitte mikroskoopilla, näkisitte varjon DNA:ssanne. Tuo varjo olisi kaksi ylimääräistä DNA-säiettä, joita tiedemiehenne kutsuvat roska-DNA:ksi. Teillä ei ole roska-DNA:ta. He kutsuvat sitä roskaksi, koska he eivät keksi, mitä varten se on siellä. Kaikki kehossanne on tärkeää. Tuo ns. roska on lippunne neljänteen ulottuvuuteen. Se on lemurialaista energiaa, joka nousee ns. tilanteen tasalle. Solukehonne koostuu 70 miljardista solusta, joissa kaikissa on DNA-säikeitä. Noiden DNA-säkeiden sisällä on geenejä, jotka voidaan kytkeä päälle ja pois päältä. Suunnitelmanne on noissa DNA-säikeissä. Näin ollen jokaisessa kehonne solussa on suunnitelmanne, DNA:n puumerkkisoluosa.

Jos onnistutte nostamaan lemurialaisenergiaanne, pystytte kontrolloimaan DNA:tanne. Tässä ulottuvuudessa suunnitelmanne sisältää kaiken matkaanne liittyvän. Sanotaanpa, että solut DNA:ssanne sisältävät syövän. Sanotte ehkä: "Olen 60-vuotias ja minulla on syöpä olkapäässä. Miksi sain tämän syövän?" Saitte syövän, koska laitoitte tuon matkan DNA:hanne, ennen kuin tulitte kehoprosessiin. Näin DNA:nne, yhdessä suunnitelmanne kanssa napsautti tämän syövän olkapäähänne. Voitte hyökätä syöpää vastaan sädehoidolla, mutta jos ette kytke tuota syöpägeeniä pois päältä DNA:ssanne, syöpä ilmestyy jonnekin muualle kehossanne.

Jos kuolette syöpään, niin sillä tavalla valitsitte pääsevänne pois täältä. Lähdette ja teette toisen matkan. Jos parannutte syövästä ja saatte terveenpaperit, se johtuu siitä, että kytkitte pois päältä nuo syöpägeenit. Voitte kytkeä ne pois päältä aivan yhtä helposti, kuin kytkitte ne päälle, mutta teidän on oltava kosketuksessa lemurialaisenergiaanne, jotta voitte puhua DNA:llenne.

Kysymys: Voiko lemurialaisenergian nostaminen sisälläni auttaa minua olemamaan sairastumatta?

Kirael: Kyllä. Tällä hetkellä olet heikentänyt tuota lemurialaisenergiaa pelolla. Sinun on päästävä yli uskomuksesta, että kuntosi heikkenee, koska siksi kuntosi heikkenee. Ole tietoinen, että kehosi säteilee nyt sydänchakrastasi - ei fyysisestä sydämestäsi, vaan sydänchakrastasi. Ajattele voimakkaita ajatuksia kehostasi. Jos ajattelet negatiivisia ajatuksia, et pysty nostamaan lemurialaisenergiaasi etkä pysty parantamaan itseäsi. Sinun täytyy kyetä puhumaan DNA:llesi ja voit tehdä sen vain päässäsi, ajatuksissasi. Sinun ei tarvitse puhua ääneen. Sinun on puhuttava DNA:llesi aikomuksena kytkeä sairaus pois päältä. Olet kytkenyt sairauden päälle, nyt sinun on kytkettävä se pois päältä. Se on totuus. Mene mihin tahansa kehosi osaan, joka vaivaa sinua, ja puhu DNA:llesi.

Pelko on edelleen yli menevä tekijä tässä ulottuvuudessa. Lemurian energian nostaminen sanoo, että pääset läpi tästä matkasta. Ymmärrä, että elät nyt pelon kera. Tuo sydämesi mukaan tälle matkalle. Sinun on löydettävä joka päivä jotain, mikä sanoo tilasi paranevan. Jos sanot olevasi heikko, tulet olemaan heikko. Sinun ei tarvitse olla. Käytä lemurialaista energiaasi sanomalla: "Vointini paranee joka päivä."

ELÄKÄÄ SYDÄNCHAKRASTANNE

Kysymys: Voitko antaa jotain opastusta, miten suhde tunne- ja henkikehon välillä auttaa lemurialaisenergian nostamisessa?

Kirael: Kehonne yhdistyy rakkauteen sydänchakrassanne, mikä on tunne-, mentaali- ja fyysisen kehonne alla. Voitte ottaa tuon rakkauden ja työntyä tunnekehosta mentaalikehon läpi, vasemmasta aivopuoliskosta oikeaan, kunnes pääsette henkikehoon, minkä on oltava mukana tässä matkassa. Olette aina pyrkineet saamaan sydämenne tälle matkalle, mutta olette keskittyneet fyysiseen sydämeen rinnassanne. Päästäkää irti tuosta ajatuksesta. Rakkautenne on uudessa sinivihreässä sydänchakrassanne - tämän matkan päävoimassa - koska se on ainoa paikka, missä rakkautenne on turvassa teoiltanne maailmassa.

Sydänchakranne on tärkein osa teitä ja kun se kuolee, te kuolette. Se voi sulkea fyysisen sydämenne hetkessä. Silloin se haluaa saada huomionne. Sen täytyy saada teidät ymmärtämään: "Olen sydämesi. Olen tämän matkan sydän." Henkinen, mentaali- ja tunne kehonne tietää, missä rakkaus on, mutta fyysinen kehonne ei halua tietää siitä, koska tämä tekisi sen vastuulliseksi rakkaudestanne eikä se halua tätä vastuuta.

Jos eläisitte sydänchakrastanne, missä lemurialaisenergianne on, puhuisitte eri tavalla ja ihmiset vastaisivat teille eri tavalla. Kun puhuisitte, sananne tulisivat sydänchakrastanne - joka tuntee vain rakkauden - ääneen, ulos silmistä jne. Toisin sanoen, tuo tunne tunkeutuisi olemukseenne ja ympäröivään energiaan eivätkä ihmiset välittäisi sellaisista asioista kuin fyysinen ulkonäkönne. He ymmärtäisivät, että fyysinen ulkonäkönne on heijastusta tämän kolmannen ulottuvuuden matkanne ymmärryksestä. Mikä tärkeintä, tekään ette keskittyisi fyysiseen ulkonäköönne.

Sydänchakranne on täynnä rakkautta ja valoa. Se ei suutu. Silloin kun suututte, sydänchakranne vetäytyy tiukemmaksi. Jos siis menette kotiin raivoavan puolison tai kumppanin luokse, vain kohottakaa sydänenergiaanne. Jos tunnette rakkautta, vain sen tarvitsette. Näyttäkää sydämenne kaikille. Sydämenne ei koskaan horju.

LEMURIALAISENERGIAN NOSTAMINEN PERHESUHTEISSANNE

Kysymys: Mitä ovat lemurialaisenergiamme nostamisen edut niiden perheenjäsenten osalta, jotka kannattavat draamaa eivätkä hyväksy henkisyyttämme?

Kirael: Kun nostatte lemurialaista valoanne, ymmärrätte kaikkia ympärillänne ja tiedätte, miten rakastaa heitä antamatta heidän vetää itseänne alas. Jos nostat rakkauttasi ja siirrät sen kehosi ulkopuolelle, tunnet sen menevän sukulaistesi sydämeen sen sijaan, että se ponnahtaa pois heistä. Jos he sinnikkäästi pysyvät vihassaan tai muissa draamoissaan, voit lähteä pois tuosta energiasta. Perheenjäsenet ovat vain toisia ihmisiä matkallanne. Veri ei muodosta sitovia siteitä, rakkaus muodostaa. Perheenne ovat niitä, joiden kanssa valitsitte olevanne tässä ajassa ja paikassa, joten sen ei tarvitse olla biologinen perhe. Se voisi olla ystäväryhmä. Kun olette vapaa perhedraamoistanne, olette rakkautta. Kun olette esimerkkinä rakkaudesta, saatatte itkeä kyyneleen tai pari perheenne puolesta, mutta ette kanna huolta heistä.

Silloin kun joudutte mukaan perhedraamaan, otatte itsenne tuon Lemurian nousevan energian ulkopuolelle, koska perheenne jäsenet jotka ovat vihaisia teille ja jotka eivät ehkä ole henkisiä, heikentävät rakkauttanne. He saattavat tuntea, ettei henkisyys ole lainkaan hyvä matka, koska he pelkäävät sitä. Teidän rakkautenne on ainoa asia, millä on mitään merkitystä, joten antakaa perheenjäsentenne tehdä omaa matkaansa. Teidän täytyy vain tuntea rakkautta heitä kohtaan. Voitte siirtyä pois heidän matkaltaan, jos se ei palvele teitä. Teidän ei tarvitse tehdä perheenne kanssa mitään, mitä ette halua. Rakkautenne on ainoa asia, millä on merkitystä. Lähtekää ulos perhedraamasta heti, kun pystytte, ja menkää rakkauden maailmaan, missä tiedätte olevanne turvassa.

Harjoitelkaa sulkemalla silmänne ja antamalla rakkautenne virrata ulos rinnasta. Siirtykää vieressänne olevaan henkilöön ja työntäkää se hänen sydämeensä. Nyt tuntekaa rakkautenne omasta sydämestänne tuon henkilön sydämeen. Tämä rakkaus on puhtaimmassa valossaan. Mitään muuta teiltä ei vaadita.

Kysymys: Onko lemurialaisen perheemme nimen värähtely sidottuna DNA:hamme ja jos on, kannammeko tuota samaa DNA:ta, kun kehitymme elämästä toiseen?

Kirael: Kyllä, kysymyksen kumpaankin osaan. Te jotka tunnette lemurialaisen perheenne nimen, ääntäkää sitä, kunnes teette niin täydellisesti. Tuo nimi edustaa ensimmäisiä DNA-säikeitänne neljännessä valossa.

LEMURIAN ENERGIA NOUSEE: KUULUISASTA TUNTEMATTOMAAN

Kysymys: Nousiko Albert Einsteinissa hänen lemurialaisenergiansa?

Kirael: Albert Einsteinin lemurialaisenergia oli noussut ja hän piti sen koholla. Hän oli nero, koska hänen neljä DNA-säiettään värähteli ja hän eli lemurialaisenergiansa kautta. Jos olette valotyöntekijä, teillä on kapasiteettia olla nero, koska teillä on neljä DNA-säiettä. Jos ette toimi nerona, niin ette ole nostaneet riittävästi lemurialaisenergiaanne noiden neljän säikeen aktivoimiseksi täysin. Neljäsäikeinen DNA sallii teidän rukoilla voimalla ja mennä syvään meditaatioon, missä löydätte kaikki vastauksenne rakkaudesta.

Toistan: meditoimalla voitte aktivoida DNA:nne neljä säiettä. Voitte elää lemurialaisenergianne nostamalla sen huippuunsa ja ylläpitämällä sen. Albert Einstein näytti aina ällistyneeltä. Tämä johtui siitä, että hän oli kävelevä meditaatio. Hän meditoi 24 tuntia joka päivä. Hän oli päässyt tarpeeksi pitkälle puhuakseen jollekin työstään ja palatakseen takaisin meditaatioon. Näin hän ylläpiti lemurialaisen energian sisällään. Hänellä ei ollut koskaan kovin monia ystäviä, koska hän ei voinut ymmärtää, miksi ihmiset olivat aina vihaisia. Hän ei ollut koskaan vihainen. Hän teeskenteli olevansa vihainen saadakseen ihmisten huomion. Havaitsette kaikki tämän lopulta, koska Einstein esittäytyy neljännessä ulottuvuudessa.

Kysymys: Mikä syntymämerkkien merkitys on? Minulla on Lemurian muotoinen syntymämerkki - näin minulle on kerrottu.

Kirael: Syntymämerkki on muistutus jostain. Synnyit tähän valoon kaukasialaisena, joten sinua täytyi muistuttaa Lemurian esi-isistäsi. Tuo merkki käsivarressasi muistuttaa sinulle, että sielusi on lemurialainen. Sieluenergiasi siirtää sinut tämän matkan kautta neljänteen valoon. Tee työtä elääksesi tuosta sisäisestä Lemurian energiasta. Tiedä sydämessäsi, että olet lemurialainen. Joskus laulaessasi havaijilaisia "veisuja", vingut vähän, koska et laula sydämestäsi. Laulaessasi sydämestä veisut ovat täydellisiä, koska olet kosketuksessa lemurialaisenergiaasi. Herätä nuo sydämeesi yhdistymishetket myös muulloin kuin laulaessasi.

TIMANTTIENERGIAVOIMALÄHTEET

Kysymys: Mikä on yhteys Lemurian kristallipyramidin, Egyptin Gizan pyramidin, galaktisten veljiemme ja lemurialaisen energian nousemisen välillä?

Kirael: Ensin vähän historiaa. Pyramideihin liittyvät kristallit ovat ytimeltään timanttisia. Tämän planeetan ensimmäinen sellainen kristalli sijaitsi pisteessä aivan Marokon eteläpuolella Pohjois-Afrikassa. Kristalli oli noin 60 cm korkea. Lemurialaisenergianne nostamisen myötä pystytte paikallistamaan nämä kristallit ja työskentelemään niiden kanssa - niiden rooli kasvaa neljännessä valossa.

Timanteilla jotka liittyvät näihin pyramideihin, on yksi tahko, mikä on täydellistä lemurialaismatkan kannalta. Nämä eivät ole sellaisia timantteja, joita on tarkoitus käyttää koruina. Näitä timantteja voidaan jäähdyttää, kuumentaa ja käyttää sähkönä. Kun siirrytte neljänteen valoon, nämä timanttikristallit ovat tämän matkan perusta. Kaikki voimalähteet kulkevat näiden timanttienergioiden kautta. Ette käytä timantteja koruina, koska arvostatte kehoanne ilman tarvetta sellaisiin koristuksiin. Jos kuitenkin saatte timantin, teidän kannattaa kirjoittaa siihen.

Nämä yksitahkoiset timantit ovat voimakkaita ja niillä on tietoisuus. Ne toimivat tietokonejärjestelmän rakentamiseksi, koska teidän on työskenneltävä tämän voiman kanssa neljännessä ulottuvuudessa. Galaktiset veljenne ja sisarenne tietävät, missä jokainen niistä sijaitsee tällä planeetalla. Selvittäkää, mitä voitte tehdä galaktisten valtakuntien veljienne ja sisarienne hyväksi. He etsivät ihmisiä, jotka haluavat aidosti olla mukana tällä timanttikristallien kirjoittamismatkalla. Nostakaa lemurialaisenergianne ja voitte yhdistyä galaktisiin voimiin ja päästä alkuun tällä matkalla. Lemurian tai Havaijin kristallipyramidi sijaitsee Ison saaren eteläkärjen ulkopuolella. Gizan pyramidissa on yksi kristallitimantti syvällä maan alla ja se on galaktinen osuus, mikä tuodaan tälle matkalle.

MEDITOIKAA VIISI MINUUTTIA PÄIVÄSSÄ

Kysymys: Vahvistiko äskettäinen auringon leimahdus Lemurian nousevaa energiaa?

Kirael: Se oli luultavasti yksi voimakkaimmista leimahduksista, joita teillä on koskaan ollut tällä, mutta ei sellaisesta näkökulmasta, minkä ymmärtäisitte. Siinä oli todellisuudessa kyse Lemurian energian nousemisesta. Leimahdus herätti Lemurian energian jokaisessa tämän maailman ihmisessä. Se tuli tälle matkalle ja kietoi sisäänsä koko maatason. Lemurialaisenergiaanne nostettiin niin, että sydämenne voisi taas tuntea. Toisin sanoen, sydämenne alkoi kiristyä. En puhu fyysisestä sydämestänne, vaan eetterisydämestänne, mikä vahvistui vähän. Pääsette tämän matkan läpi neljänteen ulottuvuuteen, missä teissä ja kaikessa muussa on kyse rakkaudesta. Tämä valo on rinnassanne, sydänchakrassanne. Auringon leimahdus oli täydellinen matka saamaan eetterisydämenne vähän vahvemmaksi. Toinen leimahdus on tulossa aivan sen perässä.

Kysymys: Voimmeko helpottaa sitä Lemurian nousemismatkaa, mitä auringon leimahdukset aktivoivat?

Kirael: Saatan kuulostaa rikkinäiseltä levyltä, mutta jos haluatte helpottaa mitä tahansa matkaa, teidän on opittava meditoimaan, vaikka vain viisi minuuttia päivässä. Meditointi ja rukoilu kulkevat käsi kädessä. Ne ovat kuin oikea ja vasen jalkanne. Ette pääse minnekään tällä matkalla ilman jalkojanne. Vasen jalkanne on rukoilu ja oikea jalkanne on meditointi. Tehkää rukouksenne ja meditointinne ja tiedätte ja ymmärrätte, mitä olette tekemässä.

Elätte kahta elämää täällä: valvetila ja unitila. Kumpi on voimakkaampi? Saatatte sanoa vitsaillen: "No, valvetilani ei luultavasti tee yhtään mitään", ja havaitsisitte, ettei se ole vitsi, koska valvetilanne on ohjelmoitu. Unitilassanne kuitenkin tapahtuu teille kauniita asioita. Menette unitilaan meditointienergialla. Saatatte kysyä: "Miten se toimii, mestari Kirael? En tiennyt meditoivani päästäkseni uneen." Kyllä te meditoitte. Näin pääsette uneen, jotta henkenne voi matkustaa yöllä. Ette voi päästä uneen tai palata tälle matkalle unesta meditoimatta.

Tehkää tietoisesti matkaa käyttämällä tietoisen luomisen kymmentä periaatetta 2). Ne edustavat neljännen ulottuvuuden perusteita. Kaikkien kymmenen periaatteen käyttäminen - totuudesta periajatteluun - on vieläkin voimaannuttavampaa.

AJATELKAA HYVIÄ AJATUKSIA

Kysymys: Silloin kun lemurialaiset tekivät siirtymää, Luoja lauloi laulua, jonka kaikki kuulivat. Sitten kun on sen aika, kuulemmeko kaikki tuon laulun taas?

Kirael: Jos haluatte kuulla tuon laulun, laittakaa vain dodekaedri korviinne ja kuunnelkaa sitä. Kuulette Jumalan laulua. Silloin kun lemurialaisenergianne nostetaan huippuunsa, ette tarvitse kristallia kuullaksenne tuon laulun.

Kysymys: Miten tiedämme, että olemme onnistuneet nostamaan lemurialaisenergiamme pysyvästi?

Kirael: Jos voitte olla rakkaudessa 100% ajasta ettekä koskaan suutu, niin tiedätte olevanne lemurialainen. Rakkaus on ainoa vastaus, joka teillä koskaan on. Silloin kun lemurialaisenergianne on noussut, tunnette, mistä puhun. Kun joku puhuu vihaisesti tuossa kohtaa, hän ei nosta lemurialaisenergiaa, vaan heikentää sitä. Ette voi olla vihainen ja rakkaudessa.

Kun kohtaatte vihaisen ihmisen, kuunnelkaa häntä. Tuolla ihmisellä voisi olla lemurialaisenergia nousemassa, mutta hän on vain vähän alamäessä tuolla hetkellä. Sitten kun hän lakkaa olemasta vihainen, vain sanokaa: "Rakastan sinua." Silloin kun rakastatte kaikkia, koska ette näe mitään väärää kenessäkään, olette nostaneet lemurialaisenergianne huippuunsa.

Kysymys: Vaikuttaako lemurialaisen energian nouseminen ajatuksiimme?

Kirael: Ajattelu on koko neljäs ulottuvuus. Silloin kun lemurialainen energianne on nostettu, ajatuksennekin ovat. Tämä on arvoitus, eräänlainen kana ja muna: kumpi oli ensin? Täytyykö teidän muuttaa ajatuksianne nostaaksenne lemurialaisenergianne? Kyllä. Muuttuvatko ja puhdistuvatko ajatuksenne, kun nostatte lemurialaisenergiaanne? Kyllä. Ajattelu on kaikki neljännessä ulottuvuudessa. Jos haluatte lentää, uida pinnan alla ilman hengityslaitteita, syödä jne., kyse on ajatuksistanne. Aloittakaa nyt. Ajatelkaa hyviä ajatuksia koko ajan ja tuntekaa lemurialaisenergianne kohoavan olemuksenne pintaan ja sitten tuntekaa ajatuksenne keskittyvän vieläkin tiukemmin sydänchakraanne. Ette voi erottaa ajatuksianne lemurialaisenergiastanne ja päinvastoin.

Kysymys: Miten levittäisimme tätä Lemurian nousevaa energiaa kollektiivisesti muille ihmisille, jotka eivät ehkä ole tietoisia siitä?

Kirael: Teidän on harjoiteltava lemurialaisenergian nostamista itsessänne. Jos elätte Lemurian energian kautta, jos annatte tämän energian nousta ylös ja ulos teistä, se vaikuttaa toisiin ja näin voitte ehkä auttaa sitä heräämään toisissa. Kokeilkaa tätä joka päivä. Sulkekaa silmänne, vetäkää syvään henkeä ja tehkää viiden minuutin meditointi. Nähkää hehku ympärillänne, tuntekaa rakkautenne ja valonne ja erottakaa henkenne kehosta. Tuokaa henkenne ulkopuolellenne ja kääntäkää se ympäri kehoanne vasten. Koska silmänne ovat kiinni, näette henki-itsenne energian tai tietoisuuden läpi. Katsokaa kehoanne, kasvojanne, hiuksianne ja hartioitanne. Sitten katsokaa sieluunne ja nähkää lemurialaisenergianne nousevan. Näin tekemällä voitte mennä minne tahansa ja mihin ajankohtaan tahansa. Näin voitte levittää tätä energiaa.

LOPPUTOTEAMUS

Tulitte tänne kuulemaan, mitä oli nouseminen Lemuriasta, ja havaitsitte, että te nousette Lemuriasta. Lemuria on vain sana, kunnes ymmärrätte, että sanoillanne on lisääntynyt merkitys neljännessä valossa. Teillä on sydän, mikä ei ole fyysinen sydämenne, vaan eteerinen sydän, sydänchakra. Vetäkää se sisään, sitten työntäkää ulos ja tuntekaa lemurialaisenergianne nousevan. Sydämeni on suurempi kuin mikään, mitä olette koskaan nähnyt, ja teidän sydämenne on samankokoinen. Älkää tietäkö tätä vain älyllisenä harjoituksena. Tuntekaa se myös.

-----------------------

1) Lemurian loppuaikoina ihmiset olivat saattaneet loppuun evoluutioprosessinsa eli he olivat saattaneet loppuun matkansa kaikkien evoluutiojaksojensa läpi: ensimmäinen elämä, tavallinen aika ja siirtymä, joista jokainen muodostui kolmesta "vierailusta", jotka tunnettiin ensimmäisenä elämänä, tavallisena aikana ja siirtymänä. Ks. lisätietoa Fred Sterlingin kirjasta: Kirael - Lemurian Legacy for The Great Shift.

2) Neljä pylvästä ovat rukoilu, meditointi, unitilan ohjelmointi ja periajattelu. Lisätietoa Fred Sterlingin kirjoista: Kirael - The Ten Principles of Consciously Creating tai Guide to the Unseen Self. Lisätietoa kymmenestä periaatteesta yleisesti täältä (suomeksi) www.taivaankaari.fi/kirael/10tlp.html.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >