HomeViestejäRakas Mestari23.10.2022 - Rakas mestari - miten voin ratkaista kaikki ongelmani?

23.10.2022 - Rakas mestari - miten voin ratkaista kaikki ongelmani?

RAKAS MESTARI – MITEN VOIN RATKAISTA KAIKKI ONGELMANI?

Shoudeista kerättyä viisautta (www.crimsoncircle.com)
23.10.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas mestari, eikö tämän oivalletun elämän pitäisi olla ongelmatonta? Missä on se paratiisi, jota luulin nyt jo kokevani?

Sinulla on ongelma? Meillä kaikilla on ongelmia. Myös ylösnousseilla mestareilla on ongelmia.

No, ensinnäkin, jos sinulla ei olisi kaikkia noita ongelmia ja haasteita, et tuntisi olevasi elossa. Tiedän, että se on tavallaan kieroutunutta. Se on tavallaan kieroutunutta, mutta tavallaan totta.

Luot ongelmia tai vedät puoleesi ongelmia, jotta voit tuoda ne sisään ja sitten tunnet olevasi vähän elossa. Ei sinun tarvitse, ellet halua. Ja jos niitä on elämässäsi, jos teet tätä, ystäväni, sinun täytyy tarkastella itseäsi kunnolla.

Asioita tulee esiin. Lakkaa yrittämästä saada niitä lähtemään.

Mutta jonkin ajan kuluttua tapahtuu niin, ettet kiinnitä huomiota kaikkiin ongelmiisi – on kyse sitten ikääntymisestä, fyysisestä sairaudesta tai rahasta. Nimittäin jos fokusoidut niihin, unohdat ja-tilan.

Elämässä on kaikessa ”ja”. Kaikessa, poikkeuksetta.

”Ja” on kaikessa, mitä teet. En välitä, mistä ongelmasta on kyse. Pysähdy hetkeksi. Tunne suurta ongelmaasi tänään, tämän päivän ongelmaa … Tarkastelet sitä yhdestä perspektiivistä, yhtä ”viipaletta”, ja yhtäkkiä oivallat, että on monia, monia muita perspektiivejä, joita et katso. Ei vain ratkaisuja, vaan myös ongelma. Alat oivaltaa, että itse ongelma on paljon suurempi, kuin ajattelit sen olevan.

Ja voi, se on valtava ongelma. Voi luoja, se on jatkunut noin 8000 sukupolvea suvussasi. Ja se liittyy yltäkylläisyyden puutteeseen. Se kulkee esi-isiltä perityn karman, biologian, läpi. Ja saat jonkin sairauden, ja se johtuu siitä, että isoisoäidilläsi oli tuo sairaus.

Mutta kauneutta tuossa on se, että on myös kauniita, valtavia vapautumisia ja ratkaisuja, vastauksia ja uusia perspektiivejä, joita et olisi koskaan ajatellut.

Mestari, et oikeastaan tee oloani rauhallisemmaksi kaikessa tässä. Nyt käy ilmi, että minun täytyy hoitaa esi-isieni ongelmat.

Olet tottunut käsittelemään asioita, ratkaisemaan asioita, työstämään asioita, korjaamaan asioita, ja plaa, plaa, plaa. Sinun ei tarvitse enää. Miksi? Yksinkertaisesti sanottuna, kaikki tavallaan ratkeaa itse luonnostaan.

Miksi sinun pitäisi ottaa vastuu siitä, että perhonen läpäyttää siipiään maailman toisella puolella juuri nyt? Miksi? Koska tavallaan pidät siitä. Siksi olet tehnyt sitä.

Oivallat, että se on hyvin pakahduttavaa, hyvin mieletöntä, ja täysin yli sen, että sinä, ihminen, ratkaisisit sen. Ja sanot vain: ”En ratkaise sitä. En yritä korjata mitään. Se ei itse asiassa ole edes minun ongelmani. Se on heidän ongelmansa.” Ja vedät syvään henkeä, ja niin sitten on. Se on näin yksinkertaista. Se ei ole vastuutonta, ei mitenkään.

Sitten kun todella päätät, ettet tarvitse sitä tai häntä tai tuota tai mitä ikinä, kun oivallat, että elämässäsi on ”ja”, kaikki nuo asiat lähtevät pois itsestään. Se on kuin taikaa.

Siis, minä en tee mitään?

Lakkaat yrittämästä ratkaista kaikki omat ongelmasi. Et pysty käsittelemään niitä. Eikä sinun pitäisi tarvita käsitellä kaikkia noita juttuja – maailman ongelmia, ongelmia elämässäsi, kaikkien ongelmia.

Sinua ei laitettu tänne käsittelemään niitä. Ei. Anna kaikkien käsitellä se, minkä he päättävät käsitellä. Sinun ei tarvitse käsitellä mitään.

Sinulla on tämä mahtava juttu nimeltään ”minä olen”, sielusi, jumaluutesi, miten sitä halutaankin kutsua. Se olet sinä. Se on aivan tässä. Se on vain valepuvussa. Se on piilevänä tällä hetkellä.

Se hoitaa sen. Se oikeasti hoitaa. Se hoitaa tuon jutun.

Se ei mene maksamaan laskuja puolestasi. Mutta tämä minä-olen siirtää sinut pois tuosta tietoisuudesta, jossa sinun edes täytyy maksaa laskuja. Oikeasti. Se ei tiedä, miten laskuja maksetaan – se ei halua tietää. Se ei tiedä, miten parannetaan fyysinen kehosi – se ei halua tietää.

Siis mitä se tekee? Se, sinä, siirrät itsesi pois tuosta tietoisuudesta – siitä tietoisuudesta, että on sairas tai rahaton tai mitä ikinä.

Toimiiko se oikeasti kaikkiin ongelmiin, joita minulla on – ja tulee olemaan – elämässäni?

En todellakaan näe elämässäsi ongelmia niin, kun itse näet.

Näen tilanteita, jotka ovat epämukavia ihmispersoonalle, mutta juuri sen yli yrität laajentua. Et hankkiudu eroon siitä, et siirry ihmisestä vain jumalaksi, et mene ykseyteen, vaan siirryt pelkästä ihmisfokuksesta, ihmistietoisuudesta, moneen, moneen, moneen itseesi, ilman että yhden ytimen, yhden noista itsen osista täytyy johtaa mitään muita itsen osia.

Ihmismielen on vaikea edes ymmärtää sitä, mutta kun menet yksittäisyyden yli moneen itseen, oivallat, ettei ole edes sielua, joka yrittää pitää kaiken kasassa. Ei ole tarvetta. Se, ystäväni, on vapautta, ja siihen olet menossa.

Lähteet:
Kharisma-sarja – shoudit 3, 6, 9

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >