HomeViestejäRakas Mestari23.10.2022 - Rakas mestari - miltä "henkisen" elämän pitäisi näyttää?

23.10.2022 - Rakas mestari - miltä "henkisen" elämän pitäisi näyttää?

RAKAS MESTARI – MILTÄ "HENKISEN" ELÄMÄN PITÄISI NÄYTTÄÄ?

Shoudeista kerättyä viisautta (www.crimsoncircle.com)
23.10.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas mestari, kun ajattelen "henkisenä" olemista, minulla on aina kuva hyvin levollisesta ja "järjestyksessä olevasta" ihmisestä. Miten voin olla oivaltanut, jos elämäni on varsinaista sotkua, ja on niin paljon, mikä täytyy korjata ensin? Tunnen paljon pimeyttä itsessäni.

Yksi valaistumisen tempuista tai harhakuvitelmista on, että jokin täytyy olla korjattu, ennen kuin valaistuminen voi tapahtua. Ei tarvitse. Tosiasia on, että ei tarvitse mennä mihinkään paikkaan, eikä tarvitse tehdä mitään. Mitään ei todellakaan tarvitse korjata.

Mitään ei tarvitse korjata. Yhtään asiaa ei tarvitse korjata. Ei ainuttakaan. En välitä, oletko alkoholisti tai oletko idiootti. Sitä ei tarvitse korjata.

Ja yrität jatkuvasti korjata tuota ristiriitaa. Se on mielenkiintoista, ja se on aiheuttanut lisää ristiriitaa. Olet yrittänyt korjata asioita, joita ei voinut korjata, ei koskaan. Mutta se sai olosi tuntumaan hyvältä. Ainakin korjasit jotain, ainakin työstit jotain.

Ja mitä enemmän yritit korjata, sitä enemmän se meni rikki.

Tiesit, että olisit altis pimeydelle tässä elämässä, enemmän kuin missään muussa, koska olisit herkempi, olisit enemmän tutkija, ja tiesit, että tulisi se aika, jolloin et voisi enää juosta karkuun tuota pimeyttä – omaasi tai muiden. Et voisi juosta enää sitä karkuun. Et voisi piiloutua enää valoon.

Siis jos en voi juosta sitä pakoon, merkitseekö se, että minun täytyy hyväksyä huonot asiat itsessäni? Tuleeko minusta sitten paha?

Se on ajatus. Siis pyydän sinua tuntemaan sitä, sen ajattelemisen sijasta.

Todellinen integrointi on kaiken integroimista – pimeyden ja valon, korkean ja matalan, hyvän ja huonon, maskuliinisen ja feminiinisen – joten piilotit tuon kuvan valaistumisestasi niin hyvin, että voitaisiin melkein sanoa sinun unohtaneen, mihin laitoit sen.

Mitä pimeys on? Se on asioita, joita et rakastanut itsessäsi. Se on jumaluutesi. Asioita, joita et sallinut itsessäsi. Mutta on tämä valtava pelko: "Mitä jos minusta tulee paha?"

Ja mitä pahuus on? No, ihmiset sanovat, että se on pimeyttä. Tämä on ennen kaikkea filosofista, mutta pahuus on yksinkertaisesti massatietoisuuden ilmaisumuoto yksilöiden tukahdutetusta pimeydestä. Siis monet yksilöt tukahduttavat henkilökohtaisen pimeytensä. No, tämä menee tavallaan massatietoisuuteen, tavallaan isoon matriisiin, ja se käy ja kuohuu siellä, ja siitä tulee todella haisevaa, ja se on kaasumaista ja se räjähtää.

Joku ihminen nappaa sen – joku yksilö – ja hänestä tulee paha. Mutta tavallaan hän ilmaisee vain pimeyttä kaikissa ihmisissä. Se ei välttämättä palvele kaikkia ihmisiä, että tämä yksi ihminen toteuttaa pahuutta, mutta sitä juuri tapahtuu.

Mitä jos sallit myös sen, mitä olisit kutsunut pimeäksi, on kyse sitten muistoistasi tai tunteistasi? Nimittäin myös tämä ärtymys, joka on hyvin yleistä nyt, tämä turhautuminen, on vähän pimeyttä, tavallaan harmaata.

Puhumme tässä sen tiedostamisesta, mitkä ovat olleet noita rajoitteita, jotta voit liukua vapauteen.

Olet menossa, olemme kaikki menossa, tuolle puolen/ulkopuolelle, mihin tahansa haluat. On pelkoa, että tulee jotain pimeyttä. Naurat vain tuolle pimeydelle. Kyllä, sitä on siellä. Se ei ole sinun. Naurat vain sille, ja sitten meistä tulee sitä, miksi valitsemme tulla, ja jatkamme sen kehittämistä, sen laajentamista, tekemään enemmän tuosta maalauksesta tällä ilma- ja eetterikankaalla. Se on näin yksinkertaista.

Toisin sanoen, millään siitä ei ole merkitystä. Kyse on vain siitä, mitä valitset.

Mutta eikö tämä viha ja pettymys, jota joskus tunnen, ole huono asia minulle ja ympärilläni oleville?

Mene yli siitä.

Mestari ymmärtää, että se kaikki tapahtuu samanaikaisesti, monia kerroksia ja tasoja – se ei yritä suodattaa pois roskaa. Ja täällä on paljon roskaa. Se ei ole sinun, vaan se tulee tästä planeetasta, muista paikoista, kaikkialta – on paljon roskaa.

Mestari ei juokse sitä pakoon. Mestari ei hairahdu epätodellisuuteen sen vuoksi. Mestari ymmärtää, että kaikkia näitä asioita tapahtuu.

Osa ongelmaa joka sinulla on, ja syy miksi sinulla on taipumusta juosta karkuun omia ajatuksiasi, on sitä, että kun nuo ajatukset ovat luonnottoman lineaarisia ja fokusoidut vain yhteen tai kahteen ajatukseen – kuten "olen onneton tänään" – ja yrität juosta sitä pakoon, yrität muuttaa sitä mentaalisesti – mikä ei toimi; tiedät jo, ettei se toimi – niin todellisuudessa torjut kaikki muut asiat, joita tapahtuu.

Tässä on vähän analogiaa. Tyypillinen ihminen on kuin suuri metsä, jossa on miljoonia ja kenties miljardeja puita. Kauniita, kaiken kokoisia, muotoisia ja ikäisiä puita. Kaunis metsä. Mutta ihminen keskittyy vain yhteen puuhun ja tekee helvetisti työtä tuon yhden puun kanssa. Se yrittää tehdä tuosta puusta suuremman ja vahvemman ja kauniin.

Tosiasia on, että on monia puita, eikä vain puita, vaan myös lintuja ja kukkia ruohikolla ja vettä ja taivas ja kaikkea muuta. Se kaikki on siinä. Se kaikki on siinä. Siis anna itsesi tuntea tuo huono ja surullinen, ja myös ilo ja hyvä, ja kaikki siltä väliltä.

Kuvittele, että annat itsesi kokea vihaa. Hassu asia on, että annat itsesi kokea vihan mestarina, etkä ole jumissa siinä. Koet sen vain, pidät hauskaa ja päästät vihan ulos. Sanot: "Mitä jos satutan jotakuta muuta?" No, hän luultavasti ansaitsee sen ja … (naurua) Olen puolittain tosissani … on hänen huonoa karmaansa olla polullasi tuona päivänä.

Lähteet:
Löytäminen-sarja – shoud 9
Kharisma-sarja – shoudit 2, 4, 9

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >