HomeViestejäRakas Mestari22.9.2022 - Rakas mestari - mitä minun pitää tehdä ollakseni oivaltanut

22.9.2022 - Rakas mestari - mitä minun pitää tehdä ollakseni oivaltanut

RAKAS MESTARI – MITÄ MINUN PITÄÄ TEHDÄ OLLAKSENI OIVALTANUT?

Shoudeista kerättyä viisautta (www.crimsoncircle.com)
22.9.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas mestari, viime keskustelumme sai minut ajattelemaan. Ymmärrän tavallaan, ettei valaistumista voi opiskella (en halua olla samaa mieltä siitä, mutta olen valmis luottamaan sinuun tässä), mutta varmasti on jotain, mitä voisin tehdä varmistamaan, että se tapahtuu.

Valaistumisessa on kyse itsesi sallimisesta oivaltaa se. Se ei tule täältä (osoittaen mieltä). Et voi päästä siihen täältä sanoen: "Aion oivaltaa. Aion oivaltaa. Aion oivaltaa." Se ei toimi.

Oivaltaminen tulee sallimisen myötä, rentoutumisen myötä.

Et voi stressata itseäsi siihen. Et voi kurittaa itseäsi siihen. Voit sallia sen. Voit olla rento sen osalta, ja sitten kokea sen. Valaistuminen on todella kokemus, jonka hyvin harva on antanut itselleen. Sanoisin, että rohkeat ja pöyristyttävät. Jotkut teistä sanoisivat, että hullut.

Et voi selvittää Jumalaa, valaistumista, itseäsi, elämää tai mitään muuta. Sinun ei kannata. On kyse sen kokemisesta. Kyse ei ole enää yrityksestä selvittää jokin. Joudut vaikeuksiin tehdessäsi sen.

Olen käyttänyt tätä fraasia: "Rentoudu valaistumiseesi." Lakkaa ottamasta sitä niin vakavasti. Lakkaa tekemästä työtä siihen, Rentoudu siihen. Voi, tunne tuota sanaa. "Rentoudu. Minun ei tarvitse tehdä siihen työtä. Minun ei tarvitse ajatella sitä. Rentoudun vain siihen."

Kaunis asia valaistumisessa on, että se on luonnollista. Sitä ei voi kontrolloida. Sitä ei voi manipuloida tuolla omalaatuisella "yrityksellä tehdä elämästä vähän parempaa". Voit teeskennellä hetken, että manipuloit sitä. Mutta, rakas ystäväni, se on armotonta, se on julmaa myötätunnossaan.

Se vapauttaa sinut rajoituksistasi. Se antaa sinulle vapautesi, riippumatta siitä mitä se vaatii – miten monta piinallista yötä, miten monta sairautta, miten monta vaivaa, miten monta huonoa suhdetta, tai jotain muuta. Se on siinä myötätuntoinen.

Se ei ole ollenkaan mentaalinen asia. Se on vain siinä. Sinun ei tarvitse tehdä työtä siihen. Yhtäkkiä oivallat tuon asetelman. Oivallat, miten nuo energiat toimivat, miten ne tulevat palvelemaan sinua. Oivallat, miten olet itsesi paras ystävä ja itsesi pahin vihollinen. Oivallat, miten menet itsesi tielle. Oivallat, miten teet myönnytyksiä.

Yksi asia valaistumisesi oivaltamisessa on, että oivallat myös makyosi.

Se on oivaltaa tuo roska, hevonpaska, valheet, itsepetos, valkopesu/valkaisu. Valkaisua pinttyneen lian päälle sanoen: "Heitän kerroksen vanhaa kunnon, parasta, munankuorenväristä makyoa suoraan paskani päälle." Ja tunnistat makyosi. Itse asiassa se on kaunis asia. Älä koskaan pelkää sitä, vaan tunnista se.

 

Okei, minun täytyy siis vain rentoutua, mmm … ja miten kauan? Haluan oikeasti saada tämän tehtyä ja elää tuota rajatonta elämää, josta puhut.

Valaistuminen on ajatonta, eli se on jo siinä. Se on jo tehty. Olemme puhuneet siitä hyvin monta kertaa. Se on siinä. Se on ajaton.

Se ei ole koe. Se ei ole kilpailu. Ja ehdottomasti et voi epäonnistua siinä.

Voit vain tehdä siitä jumalattoman ikuista ja kurjaa, muttet voi epäonnistua. Et voi tehdä valaistumista väärin. Ainoan asteriskin laittaisin siihen. Voit tietysti käyttää pitkän aikaa siihen, mikä ei ole kovin huono asia, koska sitten kuin oivallat, että oikeasti ei ole aikaa ja on aika, niin mitä merkitystä sillä on, miten kauan se kestää.

Kysymys jonka heitän takaisin sinulle, taas kerran: miten haluat kokea sen?

Koet valaistumisen. Se tapahtuu vähitellen. Siinä on tuo kauneus.

Silloin kun tulet kireäksi asioista, pysähdy hetkeksi. Mene tuohon toiseen tilaan, ja-tilaan – "Ai niin, olen valaistunut. Hyvä." – ja jos sitten haluat palata pelaamaan tuohon valaistumattomuuteen, se on ok. Vedä syvään henkeä ja pelaa siinä.

Ja pelaa sitten tuossa todellisuudessa, jossa ei ole mitään valaistumista, koska tavallaan ei ole. Ei ole, ja on, ja tämä on sen kauneus.

---------

"Voi ei, mutta eikö minun tarvitse tehdä mitään?" Ei.

"Eikö minun tarvitse opiskella, Adamus?" Ei.

"Eikö minun tarvitse hengitellä syvään 15 minuuttia joka päivä?" Ei oikeasti.

"Eikö minun tarvitse ollenkaan tarkkailla ruokavalioitani?" Ei.

"Eikö minun tarvitse ajatella henkisiä ajatuksia?" Ei.

"Mitä helvettiä minun sitten pitäisi tehdä??!" Ei mitään. Ei mitään.

Voit tehdä, mitä haluat.

 

Lähteet:
Löytäminen-sarja – shoud 3
Kharisma-sarja – shoudit 2, 4, 9

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >