HomeViestejäRakas Mestari21.9.2022 - Rakas Mestari - entä valaistuminen?

21.9.2022 - Rakas Mestari - entä valaistuminen?

RAKAS MESTARI – ENTÄ VALAISTUMINEN?

Shoudeista kerättyä viisautta (www.crimsoncircle.com)
21.9.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas mestari, olen ollut mukana henkisissä piireissä jonkin aikaa, ja melkein kaikille yhteistä on se, että perimmäinen tavoite on saavuttaa valaistuminen. Vaikka se on aina kuulostanut hyvältä minusta, kamppailen edelleen sen kuvan kanssa, miltä se näyttää tosielämässä. Siis voitko selittää, mitä valaistuminen on – tai Oivaltaminen, kuten kutsut sitä – ja miten se saavutetaan?

Et tiedä, mitä valaistuminen on, eikä sinun pitäisikään tietää, sillä rajoittunut mieli ei voi mitenkään tietää sitä.

Valaistuminen ei ole mitään, mitä voit opiskella. Useimmat ihmiset ajattelevat valaistumista tai tietoisuutta, ja sitten se kiertää tavallaan kehää, jää jumiin ja saa sitten kehosi ja mielesi jumiin, ja siitä voi tulla hyvin masentavaa.

Odotatko jonkun tulevan kertomaan, miten pääset valaistumiseen? Kukaan toinen ihminen ei tee sitä. Odotatko pilvien ja tähtien ja maiden ja pupujussien oikeaa asentoa, ja kaiken muun asettumista riviin, ja sitten yhtäkkiä saat valaistumisen? Sitä ei tapahdu.

Valaistumista et myöskään voi oppia keneltäkään muulta. Valaistuminen ei ole tietenkään mentaalinen asia.

Valaistuminen on sallimista. Voitaisiin sanoa, että valaistuminen on luottamista.  Valaistuminen on kokemista. Se on itsesi sallimista kokea ja tuntea kaiken. Ei enää vain tuota yhtä puuta metsässä, vaan kaiken, mitä olet. Voit lukea maailman kaikki filosofiat, eikä mikään siitä anna sinulle sitä kokemusta valaistumisesta, jonka voit antaa itsellesi.

Valaistumisessa ei ole kyse kaiken tietämisestä. Valaistuminen on tietämistä, että tiedät oikean asian oikealla hetkellä.

Ja perimmiltään oikea vastaus on: se on tunne. Valaistumista ei voi oikeasti määritellä.

 

Mutta kertoisitko minulle ainakin, miltä se tuntuu? Tai miltä se näyttää?

Päästä irti kaikista aiemmista käsityksistä, mitä luulit mestarin olevan, koska se ei ole sellaista. Se on hyvin, hyvin erilaista kaikilla teistä.

Käsityksesi mestarista tulivat vanhemmasta paikasta, mentaalisesta paikasta. Se kaikki tuli vallan paikasta, minkä kaiken jätämme taakse.

Mieli yrittää myös kuvitella – hyvin halvanainen mielikuvitus – että olet rikas, kuuluisa, seksikäs, sinulla on kaikenlaisia suhteita ja olet suuri guru ja mestari.

Kyse ei koskaan ollut yrityksestä olla täydellinen ihminen. Kyse ei koskaan ollut mistään muusta, kuin tulemisesta takaisin itseesi. Se on kokemus. Se on itsesi täydellistä integrointia. Se on hyväksymistä.

 

Ei ole kyse olemisesta täydellinen? Siis miltä mestarin elämä sitten näyttää?

Mestari nauttii täysin siemauksin elämästä. Mestari nauttii täysin siemauksin myös pimeydestään. Yrittämättä kontrolloida sitä. Yrittämättä välttää sitä. Erityisesti mestari nauttii täysin siemauksin omasta pimeydestään, omasta surustaan.

Mestarilla ei ole ohjelmia. Näitä "minun täytyy yrittää saavuttaa tämä tavoite, minun täytyy tehdä näitä asioita." Hänen ei täydy. Vedät syvään henkeä, ja sallit. Se on siinä.

Mestari tottelee itseään. Hän tekee oman elämänsä. Hän ei pane ketään muuta neuvottelemaan puolestaan. Hän ei pane ketään muuta käymään omia taistelujaan.

Mestarin ei tarvitse manipuloida millään tavalla. Mestari on aina totuudessaan. Hän voi puhua totuuttaan avoimesti, rehellisesti ja selkeästi, pelkäämättä. Ei valtapelejä.

Mestari puhuu vain "minusta". "Minä nautin, kun kaikki on rauhallista. Minä nautin ravintolaan menemisestä." Ei "et koskaan vie minua ulos syömään." Tai "teet aina tätä ja tätä minulle." Mestari puhuu vain minuna.

Valaistumisessa et yhtäkkiä täyty rauhasta! Et yhtäkkiä vain "ommaa" – mmmm. Tämä on suurin harhakuvitelma, joka voi olla. Sitä ei tapahdu. Ei sillä tavalla. Itse asiassa valaistumisessa sana "rauha" lentää ovesta ulos. Se ei ole enää edes sana.

Mestari ei yhtäkkiä saa oivallusta, joka lopettaa hänen oman typeryytensä, oman viattomuutensa, oman haavoittuvuutensa. Hän ei yhtäkkiä saa oivallusta, joka antaa hänelle kaiken älykkyyden maailmassa. Ei, ei. Hän on "ja". Hän on älykäs ja typerä. Hän on haavoittuva ja täysin avoin.

Se aiheutta turhautumista, ärsytystä ja vihaa, ja siksi hyvä mestari on vihainen mestari!

Merabh valaistumiseen – Kharisma 9

Lähteet:

Löytäminen-sarja – shoudit 1, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 11

Kharisma-sarja – shoudit 2, 4, 7

__________

Mestarin tapaan käyttäytyminen (Löytäminen 3, Kharisma 4)

* Salli. Et voi pakottaa itseäsi sallimaan. Et voi sallia niin, kuin ennen teit meditointia tai jotkut teistä tekivät myös hengittämistä. Siitä tuli harjoitus. Sallimista ei voi tehdä harjoituksena. Se pelkästään on. Salliminen on vain sitä. Se on syvään hengittämistä ilman mitään "jos, ja, mutta" – vain sallimista.

* Älä laita mitään aatetta edellesi. Ei ole mitään suurempaa kuin sinä. Piste. Ei koskaan. Edelläsi ei ole Jumalaa. Jumala on sisällä, Jumala joka minä olen, mutta tuo Jumala – todellinen Jumala, todellinen Henki – ei koskaan laittaisi itseään edellesi. Mestari on valaistunut, silloin kun hän laittaa itsensä kaiken yläpuolelle.

* Ole ystävällinen itsellesi, jolloin et ole kriittinen ja tuomitseva, et tee mitään "mitä jos " ja "mitä minun olisi pitänyt tehdä". Sanot "mikä kokemus", itsesi sättimisen sijasta. Olet ystävällinen itsellesi menemällä ulos ja ostamalla itsellesi jotain kivaa. Tarkoitan todella kivaa. Tarkoitan todella, todella kivaa.

Kun olet ystävällinen itsellesi, ostat jotain itsellesi ilman syyllisyyttä ja jakamatta sitä edes kenenkään kanssa. Ostat sen itsellesi. Olet ystävällinen itsellesi parantamalla/upgreidaamalla, kuten moderni yhteiskunta kutsuu sitä. Älä tyydy halvempaan asuntoon tai taloon. Älä tyydy vähempään.

* Voit itse asiassa luottaa itseesi. Ei entisen elämän itseesi, ei kultaiseen enkeliin. Puhun luottamisesta sinuun, joka istuu tässä nyt.

* Sinulla täytyy olla huumorintajua. Sinun täytyy voida nauraa itsellesi ja kyllä, muille. Tai sanoisin, että heidän kanssaan.

"Tietoisuuteen liittyy energiadynamiikka, joka liikuttaa energioita. Alat vain käyttäytyä kuin mestari, alat toimia tietoisuudessa, ja sitten se on siinä."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >