HomeViestejäRakas Mestari30.8.2022 - Rakas mestari - ajatukset ja miten ne vaikuttavat mielialaan

30.8.2022 - Rakas mestari - ajatukset ja miten ne vaikuttavat mielialaan

RAKAS MESTARI – AJATUKSET JA MITEN NE VAIKUTTAVAT MIELIALAAN

Shoudeista kerättyä viisautta (www.crimsoncircle.com)
30.8.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas mestari, olen tavallisesti huonolla tuulella ja sitten loukkaan rakkaitani (ja itseäni). En halua jatkaa elämistä sillä tavalla. Voinko tehdä jotain muuttamaan sitä, miltä minusta tuntuu?

Mikä mieliala/tuuli on? Mieliala on tunne. Mieliala on mitta sitä, missä olet. Mutta ennen kaikkea mieliala on ajatus, se on tuomitseva ajatus, joka sanoo: "Olen onnellinen. Olen surullinen. En tiedä, mitä teen."

Voitaisiin sanoa, että mieliala on tehty tai luotu pieruista – ajatuksista. Siis tukku mielenkiintoisia, rajoittuneita ajatuksia luovat mielialan. Mieliala luo sitten sen energian, joka tulee tuohon päivään, tuohon kokemuksen.

Ajatus muuttuu mielialaksi,

joka on myös tunne,

joka on myös tapa vetää energiaa elämääsi,

joka on myös tapasi hengittää,

joka on myös tapasi vastaanottaa.

Ja yhtäkkiä, energiat ovat melko jumissa.

Sitten olet pahalla tuulella, koska sinulla on ollut paljon ajatuksia, jotka muodostavat tuon mielialan. Ja sitten sulkeudut, koska se ei ole, mitä olit toivonut.

Kaikki nämä ajatukset, kaikki nämä mielialat ja kaikki nämä tunteet eivät ole oikeasti sinä. Kenties voitaisiin sanoa, voitaisiin väittää, että ne ovat (…) hyvin rajoittunut osa sinua. Mutta ne eivät ole todellinen sinä. Ne eivät ole sisäinen sinä.

Siis, rakas ystäväni, mielialoja on kaikkialla. Ja yritän saada sinut olemaan tietoinen näistä asioista, jotka vaikuttavat ymmärrykseesi itsestäsi, jotka vaikuttavat asenteeseesi. (…) Tässä ei ole mitään taikuutta. Ei ole taikasauvojen heilauttelua.

On pelkästään tuleminen tietoiseksi siitä, miten päätyit siihen.

(Löytäminen-sarja – shoud 9)

 

Mmm, siis ongelma on mielessäni ja siinä, miten se muodostaa ajatuksia, mutta täytyykö minun sitten lakata ajattelemasta? Tarvitsen aivoja toimiakseni tässä maailmassa. Jotenkin ne ovat yksi arvokkaimmista avuistani.

Mieli palvelee erittäin hyvää tarkoitusta (sen ensisijainen tarkoitus oli ohjata biologiaa tämän "jutun" avulla, jotka kutsumme anaytroniksi), mutta matkan varrella mielellä, itsellä, monilla muilla dynamiikoilla, oli näitä ns. ajatuksia (…) ja noista ajatuksista on tullut todella rajoittavia.

Ajatukset olivat tavallaan eräänlainen minitietoisuus tai rajoittunut tietoisuus, joka tuli yhdistelmänä aivoista ja tämän maailman ymmärtämisestä, mutta se aloitti myös uskon rajoittuneisuuteen.

Siis voitaisiin sanoa, että sielu ruumiillisti osan itsestään, säteen itsestään, tähän fyysiseen todellisuuteen, otti itselleen kehon, otti itselleen aivot, ja sitten pieraisi, ja ne ovat ajatuksia.

Ei ole paha asia, että on ajatuksia, ja sinulla on niitä jatkossakin, myös mestarina.

Mutta alat erottaa, mitkä ovat oikeasti sinun ajatuksiasi ja mistä ne ovat peräisin.

Ovatko ne peräisin aidosta "minä olen" -olemuksestasi? Vai ovatko ne peräisin jostain yhteistietoisuuden sakokaivosta?

Ne eivät ole sinun, ja se on suurin haasteeni työskentelyssä kanssasi. Auttaa sinua ymmärtämään, että nuo ajatukset eivät ole sinun. Kuvittele ne pieniksi haiseviksi kupliksi, joita tulee ulos sinusta. Ja sitten yrität vaikuttaa niihin ja kontrolloida niitä taas uudella haisevalla kuplalla, eikä se toimi.

 

Mitä teen ajatuksilleni? Miten voin nousta niiden yläpuolelle?

Sinä rentoudut. Sinun ei tarvitse edes käsitellä itse ajatuksia. Sinun ei tarvitse ajatella ajatuksiasi, koska se ei ole hyvä juttu. Vedät syvään henkeä, ja sallit. Sallit itsesi. Sallit luonnollisen prosessin irrota kaikista ajatuksista, jotka ovat linkittyneet yhteen.

Kyllä, se on erittäin helppoa.

Yhtäkkiä tuntuu siltä, että ajatus tulee takaisin, ja vedät syvään henkeä. Ja tulet kanssani taas kerran tuon kuvan yli, tuon ajatusmielikuvituksen yli, ydinolemukseen. Ydinolemus olet sinä, joka säteilet itseäsi, koet itseäsi biologian kautta.

Anna itsesi mennä tuon kuvan yli, mentaalisen määritelmän yli, ajatuksen yli. (…) Se on ydinolemus. Se on tunne. Se ei ole ajatus. Se on todellinen sinä.

Olet vain kiinnostunut ydinolemuksesta, intohimosta – intohimosta olla niin aistillinen, että samalla kun menet läpi, voit osallistua kehosi kautta. Voit olla osa tätä kokemusta, tätä ulottuvuutta. Intohimo olla siinä sisällä – ei vain katsoa ulkopuolelta, ei vain pohtia elämää maan päällä, kuten joidenkin enkelien täytyy tehdä – vaan olla siinä.

Kun pääset tähän ydinolemukseen, et tunne päässäsi tuota painetta yrityksestä ajatella tai kuvitella. Sallit vain sen.

(Löytäminen-sarja – shoud 8)

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >