HomeViestejäRakas Mestari30.8.2022 - Rakas mestari - salliminen ja itseensä luottaminen

30.8.2022 - Rakas mestari - salliminen ja itseensä luottaminen

RAKAS MESTARI – SALLIMINEN JA ITSEENSÄ LUOTTAMINEN

Shoudeista kerättyä viisautta (www.crimsoncircle.com)
30.8.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas mestari, olen kuullut jo pitkään sallimisesta. Ja jatkan sallimista – sallien yltäkylläisyyttä elämääni, sallien kaikkia hyviä asioita tapahtuvan. Mutta alan luulla, etten tiedä, miten oikeasti sallitaan, koska mitään ei tapahdu.

Tiedätkö mitä? Hassu asia tapahtui sallimiselle matkalla valaistumiseen (…) ihminen kaappasi sen. Ihminen sanoi "Okei, minun täytyy ottaa salliminen haltuun", ja nyt luulet, että salliminen on muiden ihmisten sallimista varastaa energiasi. Se ei ole sallimista – se on typeryyttä. Luulet, että salliminen on vain pysymistä vanhoissa tavoissasi. Se ei ole sallimista – se on jääräpäisyyttä.

Jotkut teistä käyttävät nyt sallimista parkkipaikan löytämiseen ostoskeskuksessa. Hävetkää! "Sallin itseni – huu-haa, huu-haa! – luoda parkkipaikan." Se ei ole sallimista. Se on psyykkistä hevonpaskaa.

Ja tiedätkö mitä? Olento joka on todellisessa sallimisessa, eikä "voimankäyttö, valta, leikkiä Adamuksen sanoilla" -sallimisessa, sellainen joka oikeasti sallii (…) ei ajattele koskaan parkkipaikkoja. Hänen ei tarvitse. Se on vain siinä. Hänen ei tarvitse olla huolissaan: "Saanko parhaan paikan?" Pysäköikää parkkialueen toiseen päähän ja vaikka kävelkää, mutta lakatkaa käyttämästä sitä valtatyökaluna. Se ei ole sitä. Se on vastakohta.

 

Kuulostaa ihan helpolta, mutta miksi on niin vaikea sallia?

On useita syitä, miksi salliminen on vaikeaa: koska olette tottuneet valtaan, voimankäyttöön, älykkyyteen, ajatteluun. Olette tottuneet johonkin (…) aggressiiviseen.

Niinpä kokeilette sitä, eikä se tavallisesti toimi.

Et voi pakottaa itseäsi sallimaan. Et voi tehdä sallimista niin, kuin olet tottunut tekemään meditointia tai jotkut teistä myös hengittämistä. Siitä tuli harjoitus.

Et oikeasti voi tehdä sallimista harjoituksena. Se vain on. Salliminen ei ole mitään, minkä läpi ajattelet tiesi. (…) Ja tehdessäsi sen, tarvitsematta ajatella tietäsi läpi, sallit myös energioiden palvella sinua.

Salliminen on luopumista vastarinnasta, esteistä, mielen peleistä, ajatuksista, puolustusjärjestelmistä ja -mekanismeista, joita laitatte ympärillenne, aidoista joita laitatte fyysiseen energiakenttäänne, mutta myös mentaalikenttäänne.

Oivalla, että kaikki on tässä nyt-hetkessä. Ei mentaalisesti. (…) Teet sen vain olemalla ehdottoman urhea ja rohkea ja sanomalla: "Minulla ei ole mitään muuta menetettävää. Aion olla ehdottoman avoin nyt." Ja sitten lakkaa ajattelemasta sitä.

 

Mitä se on, mikä minun tarvitsee sallia?

Itsesi. Jumaluutesi. Minä olen. (…) Sillä hetkellä kun sallit – todella sallit – tulet totuuteesi. Ei universaaliin totuuteen, kosmiseen totuuteen, Jumalan totuuteen, enkelitotuuteen, vaan omaan totuuteesi. Sen sinä sallit – sinut.

Salliminen merkitsee ehdotonta avautumista itsellesi, kaikesta riippumatta. Kaikesta siitä riippumatta, mitä tapahtuu. Sinä sallit. Avaudut ja sallit, ja sitten lakkaat ajattelemasta sitä. Jatkat jokapäiväistä elämääsi. Jatkat sitä, mitä haluat tehdä. Lakkaa ajattelemasta sitä. Mene vain siihen, mitä ikinä haluat tehdä.

Salliminen on suurin työkalu, kun joudut ongelmiin, kun olet myrskyissä, kun olet myllertävissä vesissä, mitä vertauskuvaa haluaakin käyttää siitä (…). Vedä syvään henkeä ja salli.

Ota viisi minuuttia. Kuuntele jotain musiikkia. Mene kävelylle, käy suihkussa, mitä tahansa.

Joka ilta kun menet nukkumaan ja makaat sängyssä, niin sen sijaan, että pyörität kaikkia noita keloja mielessäsi siitä, mitä tapahtui päivän aikana ja mitä tapahtuu huomenna, ja kaikkia projektejasi, vedä syvään henkeä ja vain salli.

Ihmisen joka todella sallii, ei tarvitse koskaan ajatella sitä. Hänen ei tarvitse yrittää tehdä sitä mantrana. (…) Hän on sallinut, eikä hänen tarvitse tehdä työtä sen eteen.

Hänen täytyy muistuttaa aina silloin tällöin itselleen: "Hei, ota vähän kevyemmin/piristy vähän", ja kun ajattelet sitä, muistat: "Ai niin, aivan oikein. Menen taas tuohon tiukkapipoiseen ja ummetuksella olevaan mentaaliseen ihmisitseen."

 

Miten tiedän, että teen sen oikein?

Älä myöskään ajattele sitä, teetkö sallimisen oikein. Se vain on, mitä on. "Teenkö tämän oikein?" Vedä syvään henkeä. Jos sinun täytyy tehdä tuo kysymys, ilmeisesti et tee sitä oikein. Salliminen on yksinkertaisuutta.

Vedä nyt syvään henkeä ja rentoudu.

 

Okei, siis toisin sanoen, sallimisessa on kyse luottamisesta. Mutta … Minulla on tavallaan vaikeuksia luottamisessa. Joka kerta kun luotan, asiat eivät ratkea, ja petyn taas kerran. Voitko opettaa minulle, miten luotetaan?

Luottamus on eräänlaista antautumista, tavallaan (…) Luota vain itseesi. Myös ajatellessasi sen olevan väärin, se on kuitenkin oikein. Se oikeasti on. Myös ajatellessasi: "Voi, käännyin väärään suuntaan. Tein väärän asian."

Mitä usein tapahtuu, kun et luota itseesi? Kun olet tällä polulla, kun olet tulossa valaistumiseesi, etkä luota itseesi? Kaikki riisutaan pois, jotta sinulla on jäljellä vain sinä.

Luota itseesi (…) se muuttaa kaikki nuo dynamiikat. En voi opettaa luottamista. Voin vain pyytää sinua tuntemaan sitä sisällä.

Nyt kun tunnet sisällä ja sanot: "Okei, aion luottaa itseeni", kaksi asiaa tapahtuu. Ensinnäkin sanot: "No, mokasin aiemmin." Ei, kerroin sinulle juuri sen. Luojuudessa on kyse yrityksestä ja erehdyksestä. Et mokannut. Se oli kokemus.

Toiseksi, toinen hälytys alkaa soida, isompi hälytys: "Joo, voin luottaa itseeni, mutta entä he? En voi luottaa muihin, koska he kohtelevat minua epäreilusti. Heti kun lasken puolustukseni, he tulevat sisään. He ottavat kotini, rahani, kaiken mitä minulla on. Manipuloivat minua, käyttävät minua hyväksi." Ei.

Kun luotat itseesi, yhtäkkiä luotat myös kaikkiin muihin. Itse asiassa (…) kun luotat itseesi, sana "luottaa" lähtee sanastosta. Se ei edes päde enää.

Ja tiedän ja voin kuulla joidenkin teistä huutavan: "Mutta kokeilin tätä aiemmin, ja heti kun laskin puolustukseni, he käyttivät minua hyväksi."

a) No, et laskenut puolustustasi.
b) He eivät voi käyttää sinua hyväksi, ellet olet tavallaan tuossa uhrienergiassa.

Kun luotat itseesi, et ole koskaan tilanteessa, jossa sinun täytyy olla huolissaan luottamisesta muihin tai olla luottamatta heihin. Et koskaan ole tuossa tilanteessa. Sitä ei tule edes esiin.

 

Vastaukset koottu seuraavista shoudeista

* Löytäminen-sarja – shoud 4
* Löytäminen-sarja – shoud 6
* Löytäminen-sarja – shoud 7
* Löytäminen-sarja – shoud 8
* Kharisma-sarja – shoud 11

Merabh Youtubessa pääsemiseksi sallimiseen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< Prev