HomeViestejäRakas MestariSyyskuu 2023 - Rakas mestari ... miksi pelkään niin kovasti olla, kuka oikeasti olen?

Syyskuu 2023 - Rakas mestari ... miksi pelkään niin kovasti olla, kuka oikeasti olen?

RAKAS MESTARI ... MIKSI PELKÄÄN NIIN KOVASTI OLLA, KUKA OIKEASTI OLEN?
Rakas mestari, miksi jatkan pidättelemistä/empimistä?

Koonnut Carolina Oquendo (www.crimsoncircle.com)
Syyskuun 2023 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys: Rakas mestari, minulla on sisälläni pieni herpaantumaton ääni, joka vaatii, että minun täytyy sopia joukkoon ja olla hiljaa kuin hiiri nurkassa päästäkseni elämästä läpi. Yritän ottaa varman päälle ja pitää mielipiteeni kurissa, jotta ihmiset pitävät minusta, mutta sitten tuntuu siltä, kuin jonglööraisin särkyvillä maljakoilla, jotka voisivat pudota maahan koska tahansa. Miksi pelkään niin kovasti olla, kuka oikeasti olen?

Olet piilossa. Pelkäät. Entiset kokemuksesi kertovat, että sinut pannaan matalaksi, kun olet luova. Siis menet tavallaan matalan profiilin luomismoodiin. Et halua nousta liian pitkänä seisomaan väkijoukon edessä. Et halua erottua muiden ihmisten joukossa, koska sinut saatettaisiin panna matalaksi.

Jos sinut pannaan matalaksi, muista, että se on vain energiaa. Ime se vain sisään, hengitä se sisään – se on vain energiaa. Kritiikki – se on upea asia. Sinulla pitäisi olla kritiikkiä aamiaiseksi. Ota se sisään. Se on vain energiaa.

Yritit olla kameleontti. Yritit sopeutua näihin tapoihin, joista tiesit, etteivät ne olleet oikein, ainakaan siihen, mitä halusit elämässäsi. Olet yrittänyt mukautua. Olet yrittänyt olla näkymätön. Vaikka leijona karjuu sisälläsi, olet oppinut tukahduttamaan sen. Opit, miten se pannaan matalaksi, muutetaan kissanpennuksi, parhaimmassa tapauksessa. Ja sitten sanot, että olet henkinen, että haluat valaistumista, kun koko ajan fokusoidut sellaisiin asioihin, kuin yltäkylläisyys, kumppanit, hemmetin terveys ja kaikkeen muuhun.

Kysymys: Tiedän, mitä tarkoitat, ja tunnen sen sisuksissani. Mutta silti tuntuu jotenkin edelleen, kuin työntäisin lasiseinää vastan, joka ei anna periksi. Miten rikon sen? Miten päästän sen ulos?

Menneisyydessä minulla oli tapana tarttua oppilaita hiuksista ja riuhtaista alas ja pitää päätä veden alla, kunnes he vetäisivät kohta viimeisen kerran henkeä tässä elämässä.

Sitten vedin heidän päänsä ylös vedestä ja kysyin: "Millaista oli haluta vetää henkeä noin epätoivoisesti? Se oli ainoa asia, jolla oli merkitystä, eikö vain?" Ja he sanoivat: "Kyllä, vain sillä oli merkitystä. En voinut ajatella mitään muuta. Halusin vain hengittää, jotta voisin elää." Siihen sanoin sitten: "Nyt alat ymmärtää, olla ymmärtämisen alussa." Tuo syvä, sisällä karjuva tuli sisällä on, missä millään muulla ei ole merkitystä.

Pyydän sinua vain vetämään kunnolla syvään henkeä ja tuntemaan sitä. Anna sen tulla esiin.

Sano vain: "Annan itselleni luvan sanoa juuri sen ja olla juuri se, kuka olen. Annan itselleni luvan tehdä sen ilman kaikkia näitä itseni tukahduttajia ja kontrolleja, ilman koko tätä ajatusta, että täytyy kontrolloida."

Huuda kurkku suorana kuulle, käske Jumalaa painumaan vittuun. Sinulla on lupa tehdä se, ja tuntuu hyvältä tietää, että sinulla on. Todennäköistä on, että sitten kun olet oivaltanut sen, sinun ei tarvitse koskaan tehdä sitä tai et halua tehdä sitä. Vain oivaltaa.

Ala olla aito. Ala olla vapaa.

Mutta joskus sinulla on hyvin paljon tukahdutettua sisälläsi. Yrittäen tehdä oikein, yrittäen pitää muut tyytyväisenä, ja se kaikki on paskaa.

Kysymys: Mestari, ymmärrän – TUNNEN – kaiken, mitä sanot, ja olen tehnyt sen. Olen sanonut miljoona kertaa, että sallin itseni ja haluan murtautua vapaaksi. Mutta sitten palaan vanhoihin tapoihini, kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Voin tuntea, että haluat murtautua läpi. On suurta kaipausta murtautua läpi, suurta kaipausta oivaltamiseen ja yksinkertaisuuteen.

Mutta sitten juokset ympyrää. Ajattelet sitä. Laimennat sen. Vesität sen. Teet myönnytyksiä siihen. Sitten alat pelätä asioita, kuten vanhenetko? Kuoletko? Tuleeko sinusta köyhä? Sillä ei ole merkitystä!

Kysymys: Mitä tarkoitat, ettei sillä ole merkitystä?! Mitä jos menetän kaiken?

Sinä menetät kaiken, ellet vedä syvään henkeä ja anna tämän riehuvan tulen, joka sisälläsi on, tulla esiin.

Entä sitten, jos menetät kaiken. Ja tiedätkö mitä? Sinun ei tarvitse. Sinun täytyy vain olla valmis menettämään. Se ei merkitse, että menetät. Sinun täytyy vain olla valmis siihen.

Millään muulla ei ole merkitystä, kuin Oivaltamisellasi. Ei perheellä, ei itse elämällä, ei terveydellä. Ei millään. Silloin alat olla tosissasi itsesi kanssa.

*

Otteita sarjoista:
Mestari-sarja: shoud 4
Löytäminen-sarja: shoud 6

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >