HomeViestejäRakas Mestari24.1.2023 - Rakas mestari - miksi tunnen edelleen itseni arvottomaksi?

24.1.2023 - Rakas mestari - miksi tunnen edelleen itseni arvottomaksi?

RAKAS MESTARI – MIKSI TUNNEN EDELLEEN ITSENI ARVOTTOMAKSI?

Shoudeista kerättyä viisautta (www.crimsoncircle.com)
24.1.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas mestari, miksi en pysty karistamaan tätä kalvavaa tunnetta, että minun täytyy auttaa muita tai olla aina perheeni tukena tai tehdä jotain tärkeää ollakseni arvokas? Ja silloinkin kun teen sen, ei silti tunnu oikealta?

Koska se täyttää ajatuksesi. Tunnet itsesi hyväksi. Ajattelet, että teet oikein auttaessasi muita. Siirryit pois tuosta roolista, kun lakkasit olemasta energianpitäjä planeetan puolesta ja kun aloit todella herätä. Ja nyt kyse on sinusta. Olet aate/tarkoitusperä itsellesi.

Elämässäsi ei pitäisi olla mitään, mikä on tärkeämpää kuin vapautesi ja valaistumisesi. Ei työ, ei perhe, ei lapset, ei terveys, ei asema, ei palkinnot piirongin päällä.

Eikö se tekisi minusta tavallaan psykopaatin, jos lakkaisin välittämästä muista ja tuntemasta empatiaa heitä kohtaan, koska lakkasin "kärsimästä"?

En kehota olemaan tekemättä niin, mutta älä laita sitä itsesi edelle. Se ei tarkoita, ettet välitä heistä, vaan välität heistä mestarina.

Siinä ei tehdä myönnytyksiä, vaikka olisi miten monta pahaa sanaa tai vesiämpäriä tai lihottua kiloa tai ikävuotta tai huonoa suhdetta tai rahanpuutetta. Millään ei ole merkitystä, paitsi vapaudella ... mutta kärsimystä ei voi olla vapauden rinnalla ihmisessä, yhteisössä tai planeetalla. Ei yksinkertaisesti voi.

Ei energiavapautta, oman Itsen vapautta, täysivaltaisuutta. Sanon tämän, koska se on yksi vaikeimmista asioista, jonka kohtaat. Näiden kahden asian on erittäin vaikea olla rinnakkain – vapaus ja kärsimys.

No, kyse ei ole siitä, että kärsin. Se kuulostaa vähän liian kovalta. Minulla on vain huono ja kenties vähän arvoton olo ...

Kärsimys – ja käytän tätä sanaa laajasti – merkitsee monia asioita: tietenkin pelko, syyllisyys, häpeä. Se merkitsee paljon eri asioita. Kutsu sitä, miten haluat – tuska, kärsimys, syyllisyys, katuminen, omanarvontunnon puute. Se kaikki on sama asia. Se kaikki on kärsimystä

Ja muuten, olette todella hyviä kärsijöitä. Te kaikki olette hyviä kärsijöitä. Olette tehneet todella hyvää työtä siinä. Jotkut teistä ovat vieneet sen äärimmäisyyksiin, mutta se oli osa peliä.

Mutta enkö ole vapauttanut jo itseni kaikesta siitä, kaikessa mitä olen tehnyt monina viime vuosina?

On paljon tätä dynamiikkaa: osa sinua tulee todella vapaaksi, ja on edelleen jotain vanhaa kärsimysenergiaa ja -tietoisuutta. Ja nämä kaksi ei voi olla rinnakkain. Siis mitä tapahtuu? Tuo vapaa osa tulee sisään, mutta sinulla on edelleen kärsivä osa. Se tietää olevansa matkalla ulos, mutta se vastustaa.

Se uskoo edelleen, että kärsimystä täytyy olla jossain määrin.

Tunne vain, millainen tuo dynamiikka on, mitä se tekee kehossasi ja mielessäsi, ja loppujen lopuksi tunne, etteivät ne voi olla rinnakkain.

Jos olen tietoinen tästä "kärsimyksestä" ja päästän siitä irti, miksi se pysyy edelleen? Miksei se vain lähde pois?

Yleistän tässä – se ei merkitse tätä kaikilla – mutta kärsimys yrittää vielä viimeisen kerran, taistelee viimeisen kerran. Se vaatii, että sinun täytyy pitää vähän kiinni siitä, joten se nousee esiin sisälläsi, elämäsi kokemuksissa.

Ja kärsimys yrittää kertoa sinulle – kutsuaan sitä "kärsimysaspektiksi" – se yrittää kertoa, että sinulla täytyy olla sitä, ettet ole olemisen arvoinen ilman kärsimystä, ja jotkut teistä uskovat sen.

Aspektit ovat todella hyviä huijaamaan sinua, koska ne ovat sinä. Ne tietävät kaikki haavoittuvuutesi, heikot kohtasi ja kaiken muun.

Siis kärsimys yrittää pitää kiinni, ja kun se oivaltaa, että paljastat sen pelin ja tunnistat, että se on vain aspekti, se yrittää vedota sinuun, anoa sinulta. Se tekee temppunsa: "Voi minua raukkaa. Olen vain pieni kärsivä aspekti, ja katso, yrität heittää minut ulos."

Se yrittää vaikuttaa tunteisiisi ja saada sääliäsi. Se yrittää saada sinut tuntemaan syyllisyyttä, ja se todella tietää, miten sinut saadaan tuntemaan syyllisyyttä.

Kuulostaa tavallaan kummalliselta – miksi edes haluaisit kärsiä? Mutta se löytää tavan saada sinut säälimään sitä ja tuntemaan itsesi huonoksi.

Ja mitä sille sitten tapahtuu, kun tämä ei toimi? Kun kerrot tuolle aspektille, ettet aio olla enää samaa mieltä sen kanssa, mitä sille tapahtuu?

No – ja yleistän tässä – mukaan tulee mestari.

Mestari on katsellut kaikkea tätä – miten tuo kärsivä aspekti on soittanut sinua kuin viulua. Ensin uhkaillen, sitten anellen.

Mestarilla ei ole rakkautta, arvostusta tai pitämistä kärsimystä kohtaan. Ja mestari vain asettuu olemuksesi keskelle, juuri siihen missä kärsimys yrittää taivutella sinua, eikä se sano sanaakaan, ei mitään, mutta on hyvin läsnä horjumatta ja hätkähtämättä.

Niin läsnä mestarin valossa ja mestarin viisaudessa, että tapahtuu tavallaan valtava räjähdys, kun tuo viimeinenkin kärsimys tuodaan viisauteen.

Se ei lähde helposti. Se ei ole mikään lempeä ja pörröinen pikkutransformaatio. Se on iso pamahtava räjähdys, kun kärsimys tuodaan viisauteen.

Tunnet sen. Itse asiassa se on todella hyvä tunne. Se voi todella ravistella kehoasi, ja se ravistelee ehdottomasti jokaista muuta osaasi, mutta se on suuri helpotus, kun kaikki tuo kärsimys tuodaan lopulta viisauteen.

Ja se on siinä. Tämä on sen loppu.

____

Lähteet:
Löytäminen-sarja – shoudit  6, 11
Kharisma-sarja – shoud 4
Intohimo 2020 -sarja – shoudit 2, 3

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >