HomeViestejäSteve Clayton28.9.2020 - Koiranparannussynkronismia

28.9.2020 - Koiranparannussynkronismia

KOIRANPARANNUSSYNKRONISMIA

Kirjoittanut Steve Clayton (clayhuthealing.ca)
28.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jokaisen eläimen parantaminen on merkittävä tapaus, mutta kirjoitan harvoin näistä uskomattomista sessioista. Äskettäin sain kuitenkin erityisyhteyden erääseen koiraan, ja päätin jakaa tämän kokemuksen kanssanne. Tuo pentu ja minä yhdistyimme tavalla, joka sekä ilahdutti että huvitti minua, ja se muistutti minulle myös, miten yhdistyneitä olemme kaikki keskenämme.
 
Muutama ilta sitten aloitin kaukoparannuksen koiralle, joka asuu hyvin kaukana minusta. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun annoin parannusta tälle koiralle ja yhdistyin koiranpennun perheeseen.
 
Olin syvässä meditaatiotilassa ja lempeää musiikkia soi taustalla. Kaikki tuntui oikealta, mutta minun oli energeettisesti vaikea yhdistyä tuohon koiraan. Sitten kuulin mielessäni: "Soita gregoriaanista kirkkolaulua."
 
Koska fanitan "Anonymous 4" -yhtyettä, vaihdoin heidän musiikkiinsa. Melkein välittömästi sain yhteyden pentuun, ja meillä oli uskomaton sessio.
 
Jälkeenpäin kerroin sähköpostissani tästä tuon lemmikin äidille. Hän kertoi sitten, että hänen perheensä kuuntelee iltaisin gregoriaanista kirkkolaulua rentoutuakseen ennen nukkumaanmenoa. Uskomatonta!
 
Kun jaoin tätä kokemusta Kimille (Hutchinson), hän keskeytti huudahtaen: "Et kai sinä altistanut tuota koiraraukkaa gregoriaaniselle kirkkolaululle?!" Sitten kerroin yhteydestä perheeseen, ja hän nauroi iloisesti.
 
Rakastan synkronismia, ja rakastan tätä matkaa!
 
Rakkautta ja valoa kaikille. <3
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >