HomeViestejäAilia Mira18.8.2022 - Salli kohottaa itsesi

18.8.2022 - Salli kohottaa itsesi

SALLI KOHOTTAA ITSESI

AE Mikaelia ja kumppaneita kanavoinut Ailia Mira (expectwonderful.com)
18.8.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei.

Minulle on ilo kirjoittaa ja jakaa kaunis viesti, jonka sain tänään iltapäivällä.

Olen ollut hissun kissun Leijonaportista saakka. Tunnen ajatuksettomuutta ja rauhaa, ja olen selvästi jonkinlaisessa käytävässä. Muutama päivä sitten aloin tuntea uskomatonta iloa. Tänään tunnen olevani keskittynyt, selkeä ja onnellinen. Edelleen ajatuksettomuutta, mutta se on ok.

Miten sinä voit? Vastaa ja jaa, jos siltä tuntuu. Kuulen aina mielelläni teistä.

Alla viesti joka tuli, kun pyysin päivitystä.

Rakkaudella,
Ailia

______________

Rakkaimmat ystävät, tervehdimme teitä rakkaudessa.

Olemme tässä teitä varten.

Sanomme tätä usein. Viime aikoina. Tarkoitamme sitä. Olemme tässä teitä varten!

Kutsukaa meitä, kun haluatte. Meille on ilo yhdistyä.

Sisäistä tilaa teissä kaikissa jalostaan nyt. Sisäinen valo laajenee, ja olette tunteneet sen kirkkauden, voimakkuuden, mikä on hyvin erilaista, kuin mistä olette tienneet aiemmin. Antakaa sydämenne pehmentyä ja avautua nyt, kun puhumme.

Valo sisällänne nopeutuu nyt. Ja mallia/rakennetta jota tarvitaan siirtymiseksi äärettömään aikaan, kudotaan olemukseenne. Tietoisuuteenne. Tämä kopioituu sitten fyysiseen muotoonne, luonnostaan, itsestään, sitten kun tuo malli on asetettu. Teidän ei tarvitse tehdä mitään. Mutta pysyminen rentona, levänneenä, nesteytettynä … aterioiden syöminen, jotka eivät ole liian raskaita, ja kehonne liikuttaminen, kun se tuntuu oikealta, voi tukea teitä tässä.

Sisätasoilla on paljon tekemistä, mutta se valtava olemus ja läsnäolo teissä, joka on ikuisuutenne, luo noita muutoksia nyt. Teidän roolinne on sallia itsenne muuttua, tulla kohotetuksi. Olla nyt niin pehmeä, kuin voitte, identiteetissänne ja siinä, mitä luulette tapahtuvan. 

Jos mahdollista, olisi mukava olla avoin ja katsoa, mitä päivä tuo. Joka päivä. Ja pitkin päivää. Olkaa, kuin tietäisitte, että on olemassa se historia, jossa asioiden odotetaan olevan samalla tavalla tai tietyllä tavalla, mutta olette päästäneet siitä irti. Jos muistatte tämän vaihtoehdon ja olette avoin sille, mitä päivä antaa teille, ja myös myönnätte, että olette nyt avoin ja toivotatte tervetulleeksi sen, mitä tulee ja mikä on ulottuvillanne, se antaa teille rauhan.

Osallistukaa jokaiseen päivään niin, kuin tuntisitte, että tämä elämä voi yllättää teidät – tiedätte jollain syvällä sisäisellä tasolla, että enemmän voi tapahtua. Että elämä ja teidän elämänne voi avautua lisää, koska tahansa, missä tahansa, minkä tahansa tapahtuessa – ja haluatte tehdä sen! Olette valmis virtaamaan vapaasti ja olette avoin sille, mitä tapahtuu. Se olisi hyödyllistä.

Mitä muuta?

Ajan viettäminen vain ollen – nauttien hiljaisuudesta ja lepäämisestä ja paikallaanolosta. Huomatkaa kehonne ja miltä se tuntuu. Tehkää olonne mukavaksi. Nauttikaa kehostanne, ja antakaa sille kaikkia niitä asioita, joita se rakastaa.

Nauttikaa olemisesta fyysinen. Sallikaa itsenne levätä syvästi ja rentoutua. Nauttikaa aisteistanne.

Juhlikaa kauneutta – valtavaa yltäkylläisyyttä on kaikkialla ympärillänne. Sekin on hyödyllistä nyt.

Olette tulossa erittäin hyväksi itsenne rakastamisessa. Olette enemmän ja enemmän ystävällinen itsellenne! Olemme tyytyväisiä nähdessämme sen. Olette myös melko rauhassa ja tyyni. Tämäkin on upeaa nähdä. Se on sopivaa. Ja se auttaa elämäänne tuntumaan makealta ja vakaalta.

Tehkää, mikä kutsuu teitä. Luokaa kauneutta, olkaa läsnä luonnossa, ystävienne ja lemmikkienne kanssa, aterioissanne, ympäristössänne, työssänne, ja nauttikaa kokemuksestanne. Emme sano liikaa, miten tämä kehittyy sisäisillä tasoilla, koska sen ajatteleminen ei auta kovin paljon tällä hetkellä.

Mikä auttaa? Asiat jotka olemme maininneet. Ja sanoisimme tämän, minkä tiedämme olevan vähän tarpeetonta, mutta sanomme sen joka tapauksessa: itsenne rakastaminen mitä anteliaimmalla, lempeimmällä ja suloisimmalla tavalla, on kaunis ja harmoninen tapa olla kaiken olevaisen kanssa. Se olisi mahtavaa nyt. Ja lisäksi toivoa muille hyvää. Kuvitella, että kaikki tekee siirtymän ja muuttuu lempeästi, ja sitten kun kukin teistä on valmis ja avoin tähän.

Tietäkää, että olette juuri siinä, missä teidän tarvitsee olla, saadaksenne sen kokemuksen, jonka Ääretön haluaa saada. Suurempi Itsenne joka rakastaa teitä hyvin paljon ja joka te olette, ohjaa tätä kokemusta nyt, teidän kokemustanne tässä suuressa esiintulemisessa. Tämä muutos, että palataan ykseyteen, käynnistetään muodossa, maailmassanne ja lajissanne nyt. Se tapahtuu. Se kehittyy kauniisti, ja esitätte omaa osaanne. Ja kiitämme teitä.

Siis lähettäkää toisillenne rakkautta. Hymyilkää itsellenne peilissä. Rakastakaa itseänne leikkisästi ja lämmöllä. Toivottakaa parasta toisillenne. Älkää nauttiko kenenkään kärsimyksestä, tai jonkinlaisesta tuomitsemisesta tai oikeutuksesta. Luopukaa kaikista omahyväisyyden hitusistakin, joista ehkä pidätte kiinni. Se mitä tapahtuu, on kaikkia varten. Tietäkää, että kaikki on osa tätä upeaa yhtä, joka olemme Ja kaikki sielut tietävät tämän. Ja syvällä jokaisen ihmisen sisällä säteilee kirkas, ikuinen valo, vaikka se on vähän – tai luullaksenne enimmäkseen – sivuutettu, tai sitä vastaan kapinoidaan. Tai sitä epäillään, lisäisimme vielä tuohon ajatukseen.

Kuvitelkaa se. Harkitkaa sitä myötätuntoisesti. Kuvitelkaa, että tuo kaunis, selkeä, totuudenmukainen ääni sisällänne sivuutetaan tai siihen ei luoteta. Kuvitelkaa, miten varmaankin kokisitte elämän, jos tuntisitte niin. Sitten lähettäkää rakkautta sellaiselle, joka on tuossa kokemuksesta. Olkaa antelias. Olkaa ystävällinen. Olkaa kiitollinen.

Toivokaa, että kaikki ihmiset voisivat tuntea turvaa, saada tuon upea tunteen sisäisestä heräämisestä ja tuntea tuon yltäkylläisen rakkauden, joka on tässä heitä varten. Että kaikki elämä maan päällä voisi avautua sisäisesti omalle kirkkaalle valolleen.

Rakastamme teitä hyvin paljon. Olemme valmiita.

Olen arkkienkeli Mikael, Säteilevän valon neuvoston kera.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >