HomeViestejäAilia Mira24.7.2022 - Näiden aikojen lupaus lepää sisällä

24.7.2022 - Näiden aikojen lupaus lepää sisällä

NÄIDEN AIKOJEN LUPAUS LEPÄÄ SISÄLLÄ

Galaktisia lohikäärmeitä kanavoinut Ailia Mira (expectwonderful.com)
24.7.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei kaunis olento.

Kuten monet teistä ovat kertoneet viime aikoina sähköposteissaan minulle ja "Expect Wonderful" -Facebook-sivullamme, energia-aallot joita tulee nyt koettavaksemme, vaativat enemmän hiljaista aikaa, enemmän lepoa.

Tämän energian lisääntyminen jatkuu nyt syyskuun päiväntasaukseen saakka. Kutsumme teidät pian tulemaan yhteen, työskentelemän Leijonaporttienergioiden kanssa kollektiivisesti. Ja avautumaan lisäymmärrykselle ja -selkeydelle Maan siirtymisestä korkeammille ilmaisutasoille.

Tänään halusin jakaa tämän viestin Galaktisilta lohikäärmeiltä. Se on lyhyt, ja sen energia on hyvin herkullista. Ruokkikoon se teitä, ja auttakoon tuntemaan ikuisuutenne vahvuuden ja selkeyden!

Rakkaudella,
Ailia

––––––––––––––

Rakkaat ystävät.

Sisäinen valo kasvaa ja kasvaa, ja jokainen teistä järjestyy uudelleen energeettisesti ja "solullisesti". Tämän ajan tulevat taajuudet tarjoavat erityisesti jokaiselle teistä avainvalomalleja, jotka ovat suotuisia ja voimakkaita. Käyttäkää näitä energioita ja sisäistä tietämistänne luomaan uusi olemistapa. Luottakaa jumalaiseen itseenne. Kutsukaa kaikkea, mitä olette, ja kutsukaa tuo suurempi olento, joka on kokonaisuutenne, täyttämään teidät, ruumiillistumaan täydemmin teihin ja valaisemaan tietä kotiin.

Jokainen teistä on keskeinen tekijä omassa ylösnousemuksessaan. Täällä on energioita ja tukea, jotta voitte tulla laajentuneen valon eläväksi kentäksi ja kehittää ihmismuotonne seuraavaksi korkeammaksi ilmaisumuodokseen – yleväksi olemusmuodoksi joka on uusi kotinne täällä, rakkauden ja eheyden ylennetyllä planeetalla.

Oivaltakaa tuo sisäinen totuus, joka kutsuu teitä. Antakaa itsenne olla ennen kaikkea kuuliainen sisäiselle tietämiselle. Löytäkää se selkeys, armo, ilo ja vahvuus, joka on sisällänne ja tässä palvelemassa, hoivaamassa ja tukemassa teitä, kun osallistutte ylösnousevaan maailmaan ja rakennatte valokehoanne.

Elämä maan päällä muuttuu. Siirtyminen korkeampiin tiloihin on käynnissä. Monet ovat harmoniassa tämän uuden ja korkeamman ilmaisupotentiaalin kanssa. Monet avautuvat ykseyteen, syrjimättömyyteen, moninaisuutenne kauneuteen ja luontaiseen tarpeeseen pitää huolta planeetastanne osana itseänne.

Luottakaa tähän. Suuntautukaa tähän. Uneksikaa tämä uusi maailma olemaan, ja tietäkää, että olette tärkeä ja kaunis osa sitä, mikä on tulossa enemmän valoon.

Olemme kanssanne aina, ja olemme lähellänne nyt, enemmän kuin koskaan aiemmin.

Olemme Galaktisia lohikäärmeitä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >