HomeViestejäAilia Mira9.7.2022 - Äärettömän ajan tiedostaminen

9.7.2022 - Äärettömän ajan tiedostaminen

ÄÄRETTÖMÄN AJAN TIEDOSTAMINEN

Kirjoittanut Ailia Mira (expectwonderful.com)
9.7.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ylösnousemuspäivitys

Hyvin voimakkaita energia-aaltoja kulkeutuu tänään planeettakenttäämme ja nousee siitä.

Minulle kerrotaan, että nämä ovat valomalleja, jotka kulkevat gammasäteillä ja tulevat Suuresta keskusauringosta. Atmosfäärin hiukkaset "heikentävät" tätä energiaa, ennen kuin Aurinkomme imee sen ja sitten lähettää maailmaamme. Nämä lähetykset ovat osa tulevaa energiaa, jota rakentuu Leijonaporttiin mentäessä.

Vastaanottaessani näitä tänään koin spontaanin tunnevapautuksen, johon ei liittynyt tunteita ja jolla ei ollut mitään näkyvää laukaisijaa. Jälkeenpäin sain kokemuksia samanaikaisuudesta, jolloin näin osia elämästäni, jotka tapahtuivat menneisyydessä ajan kuluessa, mutta ne näytettiin minulle nykyhetkessä, koko kaarena. Minulla oli sessio asiakkaan kanssa tänä aamuna, ja olimme puhuneet buddhalaisen bön-teorian mukaisesta jonkin suhteen alkuenergiasta. Siis tämä ajatus tuli esiin useita kertoja tänään – että kokonaisuus sisältyy alkuun ja miten saamme vilauksia äärettömästä ajasta.

Koin elämäni nuo osat kokonaisuutena. Siis ei vain yhtä aspektia, vaan koko jutun rikkauden kaikkineen. Oli sarja asioita, jotka tapahtuivat tietoisuudessani, ja näin kerralla kokemukseni kaikki eri aspektit tai osia siitä. En tiedä, onko tässä tolkkua vai ei – sitä on vähän vaikea selittää.

Muistutus: osana ylösnousemustapahtumia siirrymme viidennen ulottuvuuden aika-avaruuteen … ja pois 3D/4D-lineaarisuudesta …

Kokemus joka minulla oli, ei pysynyt, tuo tunne laajemmasta aika-avaruustulkinnasta, mutta se oli paljon pidempi kuin aiemmat hetket, jolloin olen saanut vilauksia samanlaisista kokemuksista viime aikoina. Asiat kiihtyvät ehdottomasti.

Jotta näitä uusia energiamahdollisuuksia voidaan hyödyntää, arkkienkeli Mikael kannustaa meitä vastaanottamaan ja toivottamaan tervetulleeksi tulevat energiat, ilmaisten aikomuksen, että saat niitä täydellisen määrän tietoisuusevoluutioosi ja jumaluutesi ruumiillistamiseen. Tämänpäiväisen kokemukseni aikana ilmaisin sanoina halukkuuteni tulla transformoiduksi millä tahansa tavalla, joka oli ulottuvillani tällä hetkellä, ja pyysin helppoutta ja armoa, kun integroin kokemaani.

Jaan tämän siltä varalta, että siitä on hyötyä jollekin, tai koet tänään intensiivisiä energia-aaltoja tai tunnevapautuksia, tai muunlaista puhdistumista. Tai tunnet laajentumista tai enemmän energiaa. Se kaikki on mahdollista, minulle kerrotaan.

Hurjaa aikaa!

Paljon rakkautta,

Ailia

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >