HomeViestejäAilia Mira7.7.2022 - Moniulotteisen identiteettisi integroiminen

7.7.2022 - Moniulotteisen identiteettisi integroiminen

MONIULOTTEISEN IDENTITEETTISI INTEGROIMINEN

Kirjoittanut Ailia Mira (expectwonderful.com)
7.7.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ylösnousemuspäivitys

Vaikka maailmassamme on todisteita siitä, miten täysin elämänmuodot voivat muuttua, on todella vaikea kuvitella ja käsittää kaikki, mitä tapahtuu sisällämme ylösnousemuksen myötä. Mutta voimme usein tuntea, mitä tapahtuu, suuntautumalla sisäänpäin ja keskittymällä sydämeen.

Ole avoin sille mahdollisuudelle, että sinua sopeutetaan elämään korkeammassa tietoisuudessa. Että kehosi kehittyy mukautuakseen korkeamman taajuuden energiaan ja tietoisuuteen. Että planeetta ja kaikki sen elämä muuttuu, kehittyen seuraavalle ilmaisutasolle.

Tiedä myös, että Henkesi, valtava olemuksesi, voi opastaa sinua täydellisesti ja virheettömästi kaikkien näiden muutosten keskellä. Ota aikaa kääntyä sisäänpäin ja kehittää selkeä yhteys Henkeen, ja jos se tuntuu oikealta sinusta, ilmaise halukkuutesi olla johdettu sisältä käsin ja osallistua auliisti kaikkeen tähän.

Monia muutoksia ja sopeutuksia täytyy tehdä, jotta laajempi Itsemme voi kanavoitua täydemmin kehomme, mielemme ja tunteidemme kautta. Toimimattomat kaavat täytyy uudistaa. Energeettinen uudistaminen avaa sitten mahdollisuuksia uusille havainnoille todellisuudesta. Työmme kaikessa tässä on tehdä, mitä voimme tukemaan kehoamme ja ylläpitämään avoimen asenteemme.

Monilta olennoilta puhdistetaan tänä aikana lukemattomia, vanhentuneita kaavoja tai epäolennaisia tunteita. Tehdään tilaa integroida vielä enemmän moniulotteista identiteettiämme.

Yksi mahdollinen merkki tämän tapahtumisesta on odottamaton suru tai masennus.

Vaikka nämä asiat eivät enää palvele meitä – itse asiassa ne voivat rajoittaa meitä ja pitää meidät kiinni vanhassa maailmassa ja vanhoissa olemistavoissa – ne olivat meidän ja ne olivat tuttuja. On normaalia tuntea menetystä. On normaalia surra tunnettujen asioiden menettämistä.

Voi olla hyödyllistä oivaltaa, että se on tarkoituksellista, ja kunnioittaa tuota surua. Muutos luo sisällemme lisää tilaa korkeamman valon ja tietoisuuden ruumiillistamiseen ja vapauttaa meidät saamaan uusia, selkeämpiä ja täsmällisempiä havaintoja todellisuudesta ja siitä, kuka todella olemme.

Osallistu tähän auliisti panemalla merkille, mistä pidät kiinni tai pelkäät päästää irti. Pyydä jumalaiselta itseltäsi apua tunteaksesi turvaa ja luottamusta, ja tietääksesi, miten päästetään irti ja virrataan muutosten myötä. Muista myös, että jumalainen tahto toimii tässä, eikä mitään tehdä ilman oman jumaluutesi lupaa ja tukea.

Jos luet tätä ja resonoit sen kanssa, olet luultavasti osa planeetan siirtymätiimiä, valotyöntekijä tai tiennäyttäjä. Jos et ole tehnyt sitä jo, nyt on upea hetki harkita sen muuttamista, miten arvioit kokemuksiasi ja miten päätät, mikä on totta ja tärkeää. Voit muuttaa sen ulkoisista kriteereistä, kuten normatiiviset arvot, ihanteet ja kokemukset, sisäisiin kriteereihin, kuten intuitio ja laajempi tietoisuus hienovaraisista energioista. Kokeile tätä. Katso, palveleeko se sinua.

Ehdotamme, että luotat aina omaan sisäiseen tietämiseesi ja seuraat sitä.

Ylösnousemukseen liittyy muutos siitä, minkä uskomukset ja aiemmat kokemukset sanovat olevan totta, siihen mitä tunteet ja intuitio kertovat meille olevan totta ja tärkeää. Kun integroit ja voit ruumiillistaa enemmän ja enemmän omaa korkeampaa valoasi, selkeyden- ja totuudentunne tulee lisääntyvässä määrin sisältäsi, tietämisenä luontaisen Henkiyhteytesi informoimana.

Ikuinen laajempi olemuksesi on Hengen johtama. Mitä enemmän tunnet valmiutta olla harmoniassa tuon laajemman selkeyden kanssa ja sen opastama, sitä enemmän helppoutta ja armoa tunnet. Se voi vapauttaa sinut "tarpeesta saada asioista selvää" ja siirtää sinut sen tietämiseen, mitä tehdään ja milloin, missä ollaan ja milloin – antaen sisäisen tietämisen opastaa tekojasi ja valintojasi.

Viimeisenä. Jos et tiedä tätä jo, oivalla, että kaikki mitä olet, ei tiedä, mitä tunnet fyysisesti tai miten tunnet ylösnousemusenergiat ja näiden muutosten vauhdin tai intensiivisyyden. Kaikki mitä olet, ei voi tietää, miten suuren veron se ehkä vaatii sinulta, tuntuuko sinusta ei-levänneeltä tai heräätkö väsyneenä. Jos energia jota vastaanotat ja tunnet, saa aikaan kipua tai on vaikea käsitellä, pyydä vähemmän. Tai pyydä taukoa. Monet enkeliolennot työskentelevät moniulotteisesti nukkuessaan. Ehkä tarvitset vapaan yön? Tai useamman? Pyydä, mitä tarvitset. Kerro kaikelle, mitä olet, että se on liikaa. Kommunikointi ja palaute ovat osa osallistumista koko tähän muutosprosessiin.

Uusi maailma on tässä – tulee esiin ja syntyy. Voit keskittyä siihen sisältä ja olla osa tuota energiaa ja ilmaisua, joka juurtuu ja laajenee. Muista ykseytesi kaiken kanssa! Olemme matkalla tämän ykseyden ja oman ainutlaatuisuutemme samanaikaiseen kokemiseen. Me ja planeettakenttä olemme yhtä. Elä visiosi tuosta ykseydestä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >