HomeViestejäAilia Mira2.7.2022 - Maailman uudelleentekeminen ei ole mikään pieni asia

2.7.2022 - Maailman uudelleentekeminen ei ole mikään pieni asia

MAAILMAN UUDELLEENTEKEMINEN EI OLE MIKÄÄN PIENI ASIA

Galaktisia lohikäärmeitä ja kumppaneita kanavoinut Ailia Mira (expectwonderful.com)
2.7.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei jumalaiset sielut, tervehdimme teitä rakkaudessa.

Teillä, maailmassanne, on uskomatonta ja laajentavaa aikaa. Valo täyttää kaikkia ja kaikkea uusilla mahdollisuuksilla. Planeettakenttä ylösnousee korkeampaan ilmaisuun ja ottaa mukaan kaiken elämän, mikä haluaa mennä eteenpäin. Tarjoten energiataajuuksia ja tukea korkeamman valon ruumiillistamiseen.

Teillä on ei-fyysisessä maailmassa monia liittolaisia, ja hyvin monet kiinnittävät huomiota maailmaanne ja täyttävät sfääriä armolla ja rakkaudella, jotta tämä voisi olla mahdollisimman suloista ja kaunista aikaa, jotta voisi olla lempeyttä ja luottamusta.

Tiedämme, että maan päällä tämä kokemus voi olla melko rankka monille fyysisesti, tunteellisesti ja energeettisesti. Jaamme näitä muita perspektiivejä antamaan tukea ja kannustusta. Haluamme teidän tietävän, että paljon siitä mitä näette maailmassa, minkä tiedätte olevan rajoittavaa ja mikä järkyttää teitä, vastustaa tulevaa aikaa ja uusia alkuja, jotka enemmän kuin juurtuvat nyt. Maailmaa nostetaan. Ja se ravistelee irralleen vanhan maailman perustoja.

Siis tietäkää tämä: paljon siitä mikä teistä on häiritsevää, on niitä, joille tämä muutos on sietämätön. Niitä joiden täytyy ehkä tehdä erittäin suuri muutos eikä heillä ole sen tekemiseen resursseja fyysisesti ja tunnepuolella. Jotkut eivät ole vielä löytäneet sitä avoimuuden ja rakkauden sisäistä polkua, joka kutsuu heitä, tai he eivät ole vielä päässeet harmoniaan sillä, ja näin on pelkoa siitä, mitä tapahtuu, ja yritystä pitää asiat entisellään.

Teillä itsellännekin voi olla pelkoa toisinaan. Oivaltakaa, että pelko on lisäpelon perusta ja kasvattaa erillisyyttä. Katsokaa, mitä voitte tehdä tunnistaaksenne tämän ja valitaksenne eri tavalla. Voitte valita astua pois pelosta ja oivaltaa sen ajattelussa ja havaintotavassa polkuna, joka heikentää näkökykyänne. Tehkää, mitä voitte, rentoutuaksenne fyysisesti, ja hengittäkää. Fokusoitukaa johonkin läsnäolevassa hetkessä ja tuntekaa itsenne kehossa.  Antakaa tuon energian liikkua, ja se liikkuu. Palaatte sitten sisäiseen harmoniaan ja voitte harmonisoitua oman laajemman Itsenne kanssa – siinä voitte virittyä rauhaan, rakkauteen, myötätuntoon, uskoon ja luottamukseen ja tuntea iloa ja rohkeutta kaikesta, mitä tapahtuu, ja sisäisistä muutoksista, joita teiltä vaaditaan.

Kokonaisen maailman uudelleentekeminen ei ole pieni asia

Oivaltakaa tämä ja muistuttakaa itsellenne, että tiedätte sisällä, mikä on totta ja millä on eniten merkitystä teille. Kunnioittakaa sisäistä tietämistänne. Kun teidän tarvitsee tietää jotain, tiedätte.

Hoivatkaa ja rakastakaa itseänne avokätisesti. Antakaa itsellenne kauneutta ja iloa. Tehkää joka päivä, mitä voitte löytääksenne tavan olla rauhassa ja huomataksenne, mitä elämässä ja omassa kokemuksessanne rakastatte, jotta voitte olla kiitollinen siitä, tuntea olevanne elossa ja vapaa. Muistuttakaa itsellenne kaikista niistä ei-fyysisistä liittolaisista, jotka myös tukevat teitä. Kutsukaa kaiken sen laajempaa valoa, mitä olette, kohottamaan teitä ja näyttämään, miten ollaan. Kun fokusoidutte kauneuteen, suloisuuteen, iloon ja leikkiin, olette itsenne, ja tuossa olemistilassa olette läsnä ja voitte helpommin tuntea sen rakkauden ja tuen, jota on tässä teitä varten.

Luonto voi olla myös voimakas liittolainen tällä hetkellä. Viettäkää aikaa arvostaen luonnollisia kiertoja ja luonnon kauneutta. Laittakaa jalkanne ruohikolle tai hiekkaan. Maatkaa maassa, jos voitte, ja katsokaa taivasta tai katsokaa puun lehtiä ja sallikaa itsenne upota varmuuteen ykseydestä. Se on totta. Kaikki elämä on yhtä. Tuntekaa se ja olkaa rauhassa.

Sisäiset avautumiset ruokkivat teitä jatkuvasti. Avautukaa omalle laajemmalle Itsellenne ja kutsukaa viisautta, tietämistä, energiaa ja tietoisuutta tietääksenne, mitä ollaan "sinä" tässä ja nyt. Miten osallistutaan aidosti ja vilpittömästi ja tuodaan esiin olemuksenne kauneus ja voima.

Jokainen teistä on avain koko tähän muutokseen. Jokaisella teillä on voimakkaita ja kauniita harmonisia taajuuksia omassa suuremmassa kokonaisuudessanne, ja kun sallitte sen, nämä täydemmän asteikon ilmaisumuodot siitä, kuka olette, tulevat esiin ja syntyvät, laajentuvat ja huokuvat ihmisenergiajärjestelmästänne. Tämä on siunaus koko elämälle – SINÄ olet siunaus koko elämälle.

Usko itseesi. Rakasta itseäsi. Luota itseesi. Pidä huolta itsestäsi. Lepää, leiki, hengitä, tee asioita, joista nautit, ja tee aikaa onnellisuudelle. Sisäinen vahvuus ja rohkeus ovat välttämättömiä tähän muutosaikaan, kuten myös uuden maailman rakentamiseen. Näiden ominaisuuksien lähde on siinä, että on täysin elossa, ja elävyys tuntuu eniten, kun olet vapaa, iloinen, onnellinen ja arvostat elämän kauneutta. Ja kun olet levännyt.

Ota aikaa levätä. Nesteytä usein, kun se auttaa sinua liikuttamaan energiaa ja paljon vanhentuneita energiamalleja kuoritaan pois ja hävitetään, kun oma korkeampi valosi tulee sisään – sillä jotkut vanhat olemismallit ovat yhteensopimattomia sen kanssa, kuka todella olet. Mitään mikä on ydinolemustasi, aitoa säteilevää itseäsi, ei menetetä. Itse asiassa kauneutesi paljastuu, kun sallit sen. Siis nesteytä, nuku, leiki, naura, rakasta ja nauti kaikesta kauniista, mistä voit, ja kutsu itse elämä tekemään taikojaan kauttasi, nostamalla sinut korkeamaan ilmaisumuotoon.

Tämä on käsillä oleva peli.

Olemme onnellisia ollessamme täällä kanssanne. Pysykää lujana, rakkaat sydämet. Kauniita asioita luodaan – avautuen sisällänne ja syntyen olemaan tälle ilmaisutasolle. Tuntekaa sisällänne oma tietämisenne siitä ja miten osallistutte. Olkaa uskollinen itsellenne ja olkaa rauhassa.

Rakastamme teitä erittäin paljon.

Olemme Galaktisia lohikäärmeitä, arkkienkeli Mikaelin, Ailian ja Säteilevän valoneuvoston kera. Toivotamme teille hyvää päivää.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >