HomeViestejäAilia Mira17.3.2022 - Koko elämä tehdään uudelleen

17.3.2022 - Koko elämä tehdään uudelleen

KOKO ELÄMÄ TEHDÄÄN UUDELLEEN

Galaktisia lohikäärmeitä kanavoinut Ailia Mira (expectwonderful.com)
17.3.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei jumalaiset sielut.

Tervehdimme teitä rakkaudessa. Meille on aina upeaa yhdistyä teihin, teidän kanssanne. Kiitos avautumisestanne meille.

Valo sisällänne kasvaa ja kasvaa, laajentaen ja kohottaen olemustanne. Huomaatte tämän vähän väsymyksenä, vähän tyhjyytenä. Vähän tunteena ajattelun tyhjyydestä. Ailia pitää sitä aivosumuna (hymy), mutta se ei ole. Se on täyden olemuksenne tulemista sisään ja käyttöön. Ja tällä energialla ei ole agendaa. Sillä ei ole ennakkoideoita tai -tavoitteita. Tämä energia ON.

Ja kun tämä energia ON, äärettömän kokonaisuutenne taajuus ja värähtely, joka on läsnä ja laajenee ruumiillistumassanne, energiakenttänne koostumus, transformoituu.

Totuus olemuksestanne pelkästään ON, ja se lepää muodossanne, säteillen valoa ja muuttaen kaiken. Kun sallitte tämän sisäisen valon laajentua, alatte palata olemistilaan, joka on teissä aina, mutta tavallaan piilossa. Alatte levitä tähän ulottuvuuteen, joka on ikuinen – ajaton, tilaton ja vapaa. Tämä on aito "sinä". Kykenevä vastaanottamaan kokemuksia ja osallistumaan niihin, mutta antaa kaiken virrata eikä kerää mitään.

Tämä aito "sinä", ikuinen "sinä", JUMALAINEN ITSE tietää, miten sallitaan koko elämän virrata ja paljastua sellaisena, kuin se on. Ja se muuttaa myös kaiken, minkä se kohtaa, koska se tervehtii koko elämää tunnistaen ja tietäen.

Todellinen itse joka ON, nousee teissä, ja itse asiassa kaikissa. Tämä sisäinen ikuinen ääretön valo avaa uusia ilmaisuväyliä, mutta mikä tärkeämpää, uusia olemistapoja.

Valo sisällänne tietää, että on vain rakkaus, vain harmonia, vain ääretön YKSI, josta kaikki syntyy, kuvastuu, ja näin se tervehtii kaikkea sydämellisellä avoimuudella ja arvostuksella tai rakkaudella.

Jos sallitte itsenne päästää irti yrityksestä palauttaa menneisyys ja kutsua esiin tutut ajattelu- ja osallistumistavat, jos sallitte sen sijaan itsenne virrata, nousta tähän uuteen olemistilaan, huomaatte olevanne avoin elämälle tavoilla, jotka ovat radikaalin erilaisia, kun entiset kokemuksenne. Alatte avautua ja toivottaa tervetulleeksi todella arvostaen ja iloiten kaiken, mitä teille tulee. Nähden jumaluuden kaikessa. Tietäen, että jumalainen itse joka on "Sinä", tuo teille sellaista, mikä palvelee teitä. Tuo teille sellaista, mikä antaa teille kokemuksia, joita tarvitsette salliaksenne oman evoluutionne. Sallikaa itsenne muuttua, päästää irti, antaa anteeksi – kaikki mistä pidätte kiinni, rajoittaa sisäistä valoanne.

Tämä tehdään hyvin helposti ja armollisesti jumalaisen itsen läsnä ollessa. Sillä jumalainen itse alkaa vetää teitä sisään ja tekee teistä uuden. Alatte olla täällä uudessa ilmaisumuodossa – sellaisessa mikä kuvastuu jumalaisesta itsestä ja on jumalaisen itsen kaltainen, mikä tietää kaiken, mitä olette kokeneet, eikä kuitenkaan pidä kiinni siitä tai työnnä pois sitä, minkä olette tietäneet, mitä on tapahtunut. Nähdessään sen kaiken tilapäisenä ja ilmentyvän jumalaisen valon äärettömästä ykseydestä, jumalainen itse tietää, että kaikki mitä tapahtuu, on Jumalasta. Mikään ei ole tämän jumalaisen ykseyden ulkopuolella, ja kaikki palvelee teitä ja suurempaa kokonaisuutta. Kaikki.

Siis mietitte, miten vastaatte vaikeuksiin, kärsimykseen, tuskaan ja epäoikeudenmukaisuuteen. Vastaatte rakkaudella, myötätunnolla, ykseydellä ja halukkuudella rakastaa kaikkia osallisia. Tietää, että kaikki osalliset ovat peräisin – kuten te – tästä samasta äärettömästä ykseydestä ja että koko elämää tehdään uudelleen, kuvassa jumaluudesta, ikuisesta totuudesta.

Tietäen ja saaden takaisin luontaisen jumaluutenne, tunnistatte tämän saman tilaisuuden muissa. Tunnistatte jokaisen olennon ja koko elämän kuvastuvan ykseydestä, ja kunnioitatte hänen elämäänsä ja valintojaan sellaisena, kuin ne ovat.

Tietäen, että tekin olette vapaa valitsemaan, mille sanotte "kyllä", mille sanotte "ei". Mihin haluatte kiinnittää huomiota ja miten valitsette nähdä sen. Olette vapaa.

Olette vapaa ja ehjä ja luontaisesti jumalainen, ja maailmaa tehdään uudelleen, kun keskitytte tämän tietämiseen ja annatte kaiken muun järjestyä uudelleen suhteessa TOTUUTEEN.

Keskittykää totuuteen olemuksestanne ja olkaa rauhassa.

Olemme Galaktisia lohikäärmeitä, arkkienkeli Mikaelin ja Säteilevän valon neuvoston kera.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >