HomeViestejäAilia Mira21.9.2016 - Päiväntasaus, tyhjiö ja irtipäästäminen

21.9.2016 - Päiväntasaus, tyhjiö ja irtipäästäminen

PÄIVÄNTASAUS, TYHJIÖ JA IRTIPÄÄSTÄMINEN
 
Kirjoittanut Ailia Mira (www.expectwonderful.com)
21.9.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hei kaunokainen.
 
Olen tyhjiössä.
 
Sinä?
 
Tunnetko sen? Tyhjiö on tuo kokemus, kun löydät itsesi tilasta, jossa saattaa tuntua siltä, ettei mitään tapahdu. Se voi olla turhauttavaa, jos vastustat sitä ja haluat kaiken alkavan liikkua ja täristä. Tai jos et tunnista sitä.
 
Tapa olla tyhjiön kanssa on päästää irti. Leijua ja pehmetä. Nauttia.
 
Tyhjiö on luonnollinen osa päivittymistä ja muuttumista. Kun jatkat kehittymistä, koet tyhjiön kerta toisensa jälkeen. Ottaen huomioon ne syvälliset muutokset joita monet meistä ovat tunteneet tapahtuvan tässä pimennysjaksossa, ei ole yllättävää löytää itseään tästä kokemuksesta.
 
Tyhjiö on transformaatiotila, ja sen tunteminen indikoi tiettyä paikkaa muutossyklissä. Tyhjiö voi näyttää siltä, ettei mitään tapahdu, tai se voi tuntua siltä, että paljon tapahtuu, mutta et tiedä mitä tai mitä tehdä sillä. Olemme tyhjiössä intensiivisessä integrointi- ja syntymisjaksossa. Elämä menee taas synnytykseen.
 
Tyhjiö voi saada sinut haluamaan piiloutua ja vetäytyä. Saatat tuntea itsesi vähemmän sosiaaliseksi kuin normaalisti. Saatat olla ylienerginen tai unisempi kuin normaalisti – tai kumpaakin! Saatat olla hämmentynyt ja mielialasi menee ylös ja alas.
 
Tässä laajassa uudistumisessa opettelet suuntautumaan, havaitsemaan ja ajattelemaan uudella tavalla. Voi olla vaikeampaa ajatella ja toimia tavoilla, joilla ihmiset ovat tottuneet sinun toimivan, ja et ehkä kuitenkaan tiedä vielä, mitä tapahtuu ja millaista elämä on jakson toisella puolella. Tavallaan alat orientoitua uuteen tietoisuustasoon, uuteen olemis- ja valitsemisstandardiin.
 
Saatat kokea tyhjiön jollain elämänalueella, ei niinkään yleisesti. Tyhjiö voi syntyä, kun tietyt osat kokemustamme transformoituvat syvällisesti.
 
Jos tunnet tämän, nyt on aika sallia näiden muutosten työntyä uudeksi olemistavaksi. Ei ole aika puskea. Anna sen sijaan inspiraation palata ja syntyä luonnostaan "uutuudestasi". Tällä matkalla on aina kohta, jolloin sinusta tuntuu selkeämmältä ja vahvemmalta, ja sitten tunnet innostusta ryhtyä toimeen, koska siitä tulee selvää, mitä haluat seuraavaksi.
 
Ennen kuin tulee, nauti tästä hiljaisesta pisteestä ja luota, että kaikki mitä olet kutsunut, sallinut, saanut loppuun, puhdistanut, päivittänyt ja muuttanut, tulee esiin uudessa asetelmassa.
 
Anna itsesi muuttua. Hyväksy tämä kokemus, sillä olet kutsunut sitä halussasi kasvaa henkisesti ja laajentua.
 
Hengitä syvään ja vajoa kokemuksen tähän osaan. Kuuntele kehoasi ja kunnioita sen viisautta. Sitten kun tämän kaiken uutuuden sopeuttaminen muotoon on valmis, moniulotteiset yhteytesi asetetaan myös uudelleen, ja huomaat pääseväsi "linjoille" uudella tapaa. Ole utelias ja pehmeä, kun asioita alkaa tulla esiin. Löydä, kuka olet, sen perusteella mitä sisältä nousee, sen sijaan että projisoit tuttua uutuuteen.
 
Yritin toistuvasti kanavoida tänään iltapäivällä, mutten pystynyt. Näin tapahtuu joskus, kun tapahtuu niin perustavanlaatuinen muutos, että olen "poissa linjoilta" uudistuessa. Niinpä menin sänkyyn lukemaan kirjaa ja rentouduin.
 
Tarkastelen tyhjiötä nyt ilolla – se on täynnä lupausta. Tyhjiö merkitsee minulle, että on saatu merkittävää informaatiota ja aktivointeja ja rakentaminen on menossa. Ei ole muuta tehtävää, kuin päästää irti ja luottaa. Niinäpä katselen elokuvia, luen, kävelen ulkona ja odotan vähän itseltäni.
 
Huomenna on päiväntasaus ja ottaen huomioon, mitä tunnen, ajoitus tuntuu jumalaiselta.
 
Päiväntasaus voi auttaa meitä tasapainossa, sisäisessä harmoniassa ja luontevuudessa transformaation keskellä – sekä oppien, millaisia nämä ovat, että generoiden näitä ominaisuuksia kokemukseemme. Nämä luotettavat galaktiset syklit voivat muistuttaa meille uskomattomasta älykkyydestä kaikkialla, jos päätämme tietää sen tällä tavalla.
 
Olen väsynyt tänään. Unirytmini on ollut hukassa. Olen energinen ja valvon myöhään, mutta herään aamunkoitteessa. Mutta myös tämän väsymyksen keskellä, ja ottaen huomioon kyvyttömyyteni kanavoida, tiedän, että tämä pimennysjakso muuttaa pelin.
 
Puhdas henkilinja, ihmiskunnan täyttymyskohtalon rinnakkaistodellisuus maailmassamme, vahvistuu.
 
Maailmassa jatkuu draama ja äärimmäisyydet, mutta on myös selkeä vaihtoehto: mestaruutemme tietäminen ja kääntyminen pois erillisyydestä. Rakkauden valitseminen.
 
Rakkaus on luova voima, joka ilmentyy tunteina, mutta se on periaatteessa jumalainen valovirta sisällämme. Rakkaus työntää meidät käsittelemään energiapuumerkkiämme, ydinolemustamme. Kun teemme tämän tietoisesti, voimme löytää armon. Kun toivotamme tervetulleeksi ja sallimme elämän virrata, muuttua, laajentua, yhdistyä ja tulla yhteen eheässä kokemuksessa, haluamme luonnostaan jakaa ja ilmaista itseämme. Havaitsemme, että sen oleminen, kuka olemme, on myös avain sen saamiseen, mitä haluamme, sillä ne ovat yksi ja sama asia. Täyttymys tulee harmonian ja aitouden kautta.
 
Sitten kun tajuamme sen, elämästämme tulee ruumiillistunutta rakkautta ja ihmisyytemme johtamista – universaalin ja henkilökohtaisen. Voimme ilmaista ydinolemustamme suoraan, luottavaisesti ja arvostaen ja kunnioittaen sitä tapaa, miten olemme täällä luomakunnan ainutlaatuinen ilmaisu. Rakastaa itseämme ja rakastaa kaikkia muita. Rakastaa kaikkia tapoja, joilla ihmiset pelaavat vanhan maailman loppupeliä, ja rakastaa kaikkia uusia paljastuvia taajuuksia, jotka tuntuvat balsamilta, ilolta, mahdollisuuksilta ja eläviltä.
 
Meistä tulee osa puhdasta henkilinjaa, jumalaisen identiteetin ja ilmaisun polkua, elämä ja olemistapa joka romahduttaa erillisyyden.
 
Heräämiseen on monta ovea, ja kaikkia niitä täyttää ja ravitsee sama yhdistynyt kenttä. Heräämme ja elämme jotenkin tietäen, että se mitä oli, on nyt vanhentunutta, ja uutuus vain jatkaa avautumista ja laajentumista. Jatkuvasti laajentuva kokemus henkemme ja tuon polun seuraamisesta, tuo näkyviin kapasiteettimme ja täyttymyksemme. Miten taianomaista se onkaan?
 
Odotan innolla tulemista esiin transformaatiostani ja sen jakamista kanssasi, mitä tulee esiin kauttani. Toivotan tervetulleeksi kaikki muutokset, joita luot. Juhlin mestaruuttasi ja syleilen sinua tietämisen, hengenheimolaisuuden ja rakkauden kera.
 
Onnellista päiväntasausta!
 
Malja kaikelle, mitä olet ja mitä sinusta on tulossa!
 
Rakkaudella,
Ailia
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >