HomeViestejäAilia Mira3.4.2012 - Tervehdys Venukselta

3.4.2012 - Tervehdys Venukselta

TERVEHDYS VENUKSELTA

Sanat Kumaraa kanavoinut Meredith Murphy (www.expectwonderful.com)
3.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät, olen Sanat Kumara ja puhun teille suurella rakkaudella ja suurella värähtelyllä Venukselta. Kotiplaneettani on lähellä teitä maan päällä ja tämän lähetyksen voimaannutusta vahvistaa kovasti tämä olento, joka on hyvin omien energioideni läpitunkeva ja niitä värähtelevä.
 
Tällaiset lähetykset voimaannuttavat teitä. Ne voimaannuttavat teitä, koska ne vahvistavat luontaista tunnettanne aidosta itsestä ja ne valaisevat polkua tämän oivaltamiseen, tämän huomaamiseen ja tämän muistamiseen, jotta voitte päästä täyteyteen tässä elämässä, kuten aioitte.
 
Ensinnäkin, kiitos tästä tilaisuudesta jakaa ja yhdistyä kanssanne.
 
Arvostan teitä suuresti kaikessa loistossanne ja kaikissa maallisissa kokemuksissanne tämän suuren maakokeilun haasteista. Tiesimme luodessamme tätä kokeilua ja erityisesti sen mennessä pieleen - kun bakteeri tuli tähän sfääriin meteorin kautta - että tämä kokeilu oli tähän mennessä suurin haaste, minkä olimme luoneet. Kuitenkin tämän sfäärin palkkio ja lupaus on suurenmoinen ja nousen teidän tapaanne lentoon, kun mietin tätä suurenmoisuutta. Ja näin tähän ihmiselämän perimmäiseen pyrkimykseen omistautumisessa olemme täysin synkronissa, harmoniassa ja antaumuksessa.
 
Sanon tämän, että voisitte nähdä, että olen aivan kuin te - valojen valon valo, joka säteilee eri sfääreissä aikomuksenaan kokemuksemme laajentaminen ja omien kykyjeni kasvattaminen ja venyttäminen muistamaan ja ilmentämään muodossa. Meillä on siis tämä yhteistä, rakkaat ystävät - tämä halu kehittyä!!! Se on varsinainen ilo! Ja tästä yhteisestä intohimosta tulen tänään luoksenne yhdistymään, puhumaan ja jakamaan sen, mitä havaitsen, kannustamaan teitä ja myös juhlimaan teitä.
 
Käsitättekö kaiken, mitä olette? Tiedän, että me sanomme teille tämän - me maatason ulkopuolella - ja kuitenkin sanon teille, rakkaimmat ystäväni, kuuletteko oikeasti meitä? Tunnetteko sen? Vaaditteko voittonne?
 
Elämä maan päällä on uskomaton kokeilu, jolla on valtavat vaikutukset kaikkeen elämään. Emme tienneet, oliko aikomamme mahdollista. Meillä oli ollut monta väärää lähtöä tähän perimmäiseen määränpäähän: ruumiillistunut muistaminen ja ykseyteen palaamisen ylösnousemuskaari. Kuitenkin olemme tässä, tässä hämmästyttävässä vuodessa 2012, kun päiväntasausten ja päivänseisausten galaktinen prekessio on rakentanut uskomattoman impulssin, kun se merkitsee tämän kosmisen asetelman monien kerrosten tulemista täydeksi … ja olemme erinomaisessa asemassa! Yhdessä! Me kaikki! Suuren ykseysvoiton saavuttamiseksi.
 
*
 
Pysähdyn tässä nyt, koska tämä on tuntemaanne asiaa. Tämä on asiaa, mitä ajattelette, mistä olette kenties lukeneet ja - uskallan sanoa - minkä uskotte sydämenne ytimessä. Mutta haluan puhua kanssanne kokemuksista, joita teillä on nyt - mitä ne merkitsevät, miksi niitä tapahtuu, mikä niiden tarkoitus on, miten voitte harmonisoitua niiden kanssa ja synnyttää myös oman aikomuksenne elää niissä sujuvasti.
 
Olette vähitellen integroimassa moninaisten kokemusten uskomattoman valtavia virtoja!!!
 
Käsitättekö tämän? Vakavasti, käsitättekö tämän?
 
Pitäkää pitkä tauko nyt ja olkaa tämän toteamuksen kanssa. Tarkistakaa, resonoitteko tämän kanssa, ymmärrättekö jollain hyvin syvällä tasolla sen, mitä sanon. Tämän erottaminen on oleellista kommunikoinnillemme, joten älkää sivuuttako tätä, rakkaat ystävät. Ottakaa oikeasti aikaa tarkistaaksenne tilanteen itseltänne.
 
*
 
Teillä on sisällä kaikki mitä on ollut muotona ja ei-muotona monilla kokemusalueilla. Minulla myös - olemme kaikki tehneet tämän. Se on olemisen luonne. Ja kuitenkin teillä jotka olette maan päällä ja heräämässä, tapahtuu nyt niin, että kaikki nämä olemuksenne/olemisenne virrat tulevat "linjoille". Ne tulevat vähitellen pintaan ihmistietoisuutenne tajuntaan - tietysti sitten kun pystytte käsittelemään niitä, kun olette värähtelyltänne yhteensopiva niiden kanssa. Siis kun pääsette taajuuksiin, jotka vastaavat monia ulottuvuuksia ja sisältävät monia ulottuvuuksia - myös 9 -12 ulottuvuus - niin nämä virtaukset tulevat tietoisuuteenne muotopohjaisessa kokemuksessanne. Ja se on tämä, tämä jälleenyhdistyminen, mikä mahdollistaa syvimmän ja syvällisimmän ykseyskokemuksen, minkä olemme koskaan kollektiivisesti luoneet!!
 
Tämä on perimmäinen tarkoitus läsnäoloonne täällä. Se tukee kaikkea, mitä luotte, koette, mihin tunnette vetoa ja minkä ymmärrätte todeksi.
 
Siis kallis ystäväni, hyvin tehty! Olet omassa kokemuksessasi oivaltamassa tietoisuussäikeiden punoutumisen kokonaisuudeksi! Ja koska me olemme pelkästään sinun laajentumasi, me oivallamme ykseyttä muodossa enemmän kuin koskaan!!!
 
Pystynkö sanomaan tämän tarpeeksi innokkaasti saadakseni teidät pysähtymään sanoen: "Vau!!! Sitäkö minä olen tekemässä??!! Kyllä! Näen sen nyt. Voi, se tuntuu niin oikealta ja "vaulta"! Universumi puhuu minulle todellisen kauneuteni ja valoni syvässä tietämisessä ja hyödyksi Kaikelle olevaiselle, mikä olen minä!"
 
Jos näin on, keskusteluni kanssanne on tänään välitetty onnistuneesti. Jos epäilette minua, niin minä olen epäonnistunut, ystäväni, ette te. Olen epäonnistunut löytämään tavan sanoa tämän, jakaa tämän, puhua kieltänne niin, että voisitte tuntea tämän. Sillä tämän todenperäisyydestä ei ole epäilystäkään.
 
Harmonisoitumiseksi tämän kanssa on hyödyllistä ja erittäin oleellista, että hahmotatte itse asiassa tekevänne tätä. Kun erilaisia muistamisvirtoja, erilaisia tuntemuksia siitä, kuka olette ja kuka olette olleet ja parantumiskerroksia tapahtuu ja tuo teitä eheyteen, kun vaaditte tietoisesti koko sukulinjanne, niin toivottakaa ne kaikki tervetulleeksi huolimatta siitä erillistiedosta, että luotte tätä.
 
Ja teidän laajentumananne, rakkaat ystäväni, olen täällä toivottavasti tekemässä teidät tietoiseksi: koemme tämän tietoisessa tajunnassanne, kuten voitaisiin sanoa epäsuorasti, mutta se on todellisuudessa pelkästään ykseytemme toiminto. Kun uskotte tämän uskomattoman monimutkaisen ja sieluntäyteisen todellisuuden tukevan kokemuksianne, sallitte meidän todellisuutemme astua teidän sfääriinne ja meidän jakaa tässä jälleentapaamisessa kanssanne - ja tämä on syvin toiveemme kollektiivisesti ja yhtenä.
 
Täällä on vain innostunutta kiitollisuutta ja kunnioitusta siitä kaikesta, mitä olette!
 
Ja niin kaunista valojen valoa ilmaistaan rakkaudessa ja muodossa. Vaatikaa tämä omaksi kollektiiviksenne. Teidän kaikkien kanssa, pimeydestä valoon, aloitamme suuren yhdistymistanssin. Ja olemme äärettömän ja loputtoman inspiroituneita.
 
Yhtenä, olen Sanat Kumara.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< Prev