HomeViestejäAilia Mira11.4.2024 - Ylösnousemuspäivitys - pimennysjakson vanavedessä

11.4.2024 - Ylösnousemuspäivitys - pimennysjakson vanavedessä

YLÖSNOUSEMUSPÄIVITYS – PIMENNYSJAKSON VANAVEDESSÄ

Kirjoittanut Ailia Mira (expectwonderful.com)
11.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei kaunokainen,

pimennysjakson vanavedessä moni meistä tuntee edelleen nuo energiat ja työskentelee sen kanssa, mitä ne toivat esiin.

Miten menee?!

Tämä oli voimakkainta energiaa, jota olen koskaan tuntenut pimennysjaksossa. Se tuntui myös hyvin suunnatulta siinä, miten se vaikutti minuun.

Pimennys tuo aina esiin asioita, jotka ovat kypsiä muutokseen, mutta tämä pimennysjakso tuntui liittyvän tarkemmin tietoisuutemme evoluutioon. Nämä energiat aktivoivat, laukaisevat, valaisevat … jollain tavalla tuovat pintaan ne elämämme osat, jotka todella tarvitsevat rakkauttamme, hyväksyntäämme ja halukkuuttamme ryhtyä toimeen itsemme hyväksi, uskoen, että meitä tuetaan.

Nämä ovat erittäin voimakkaita teemoja, jos olet kosketuksissa siihen osaasi, joka haluaa vapauden. Vapautuksen jopa.

Kaikki minkä tunnet tuovan iloa sinulle, on mahdollista.

Tämä on viesti, jota saan enemmän ja enemmän enkelikentistä, joita kanavoin, ja jumalaiselta itseltäni (”minä olen” -olemus, tai monadi). Ajattele niitä elämäsi aspekteja, joita nämä pimennykset valaisevat, avaimina, jotta voit siirtyä tähän mahdollisuuteen. Se muuttuu, miltä tämä kaikki tuntuu, silloin kun voit todella nähdä, että tämä tapahtuu hyväksesi.

Vaikka nuo kaksi pimennystä on nyt ohi, Merkurius alkoi perääntyä 1.4. ja kulkee saman energian läpi pari seuraavaa viikkoa, aktivoiden sen uudelleen.

Ottaen tämän huomioon, voimaantumistilaisuudet ovat edelleen vahvasti kanssamme. Tunnen, että monilla meistä jotka avautuvat syvästi sisäisille kutsuille, joita nousee, on tilaisuus selvittää yksi alue ja sitten toinen, johon pääsee ehkä käsiksi vasta, kun ensimmäinen oli hyväksytty ja sen oli sallittu muuttua.

Tämä mahdollisuus harpata paljon pidemmälle visioomme maanpäällisestä taivaasta, kuin voimme edes kuvitella, tuntuu elävän todelliselta minulle juuri nyt. Kenties myös sinulle?

Yleisesti pimennykset vaikuttavat elämäämme kauan yli tapahtumahetkensä. Pimennykset, kuten päiväntasausten ja -seisausten prekessio, antavat ehdottomasti polttoainetta tietoisuutemme evoluutiolle. Ja näiden pimennysten vaikutuksia ilmenee luultavasti seuraavat puoli vuotta. Kenties pidempään.

Itselleni henkilökohtaisesti näissä pimennyksissä tuntui olevan kovasti kyse halukkuudesta selvittää asiat, joita välttelin, koska minulla ei ollut paljon itseluottamusta, että ne menisivät mieleni mukaan.

Kun nämä elämäni alueet aktivoitiin, minulle oli hyvin selvää, että nyt oli se aika, siirtyä kaiken epäilyn yli, astua eteenpäin ja kehittää näitä tilanteita.

Työstän edelleen paria aspektia, joita tuli esiin, mutta tulokset halukkuudestani todella hyväksyä nämä haasteet ja ryhtyä toimeen, ovat mielen räjäyttäviä ja kunnioitusta herättäviä!

Opetin näiden pimennysten aikana, ja monet ihmiset kertoivat, että heidän kokemuksensa pimennyskaudesta olivat paljon fyysisempiä – he tunsivat kehonsa ja energioidensa muuttuvan dramaattisesti, ja se kaikki vei heistä mehut. Minulla on myös ystäviä, jotka huomasivat näiden energioiden laukaisevan erityisesti niihin alueisiin liittyvät chakrat, joilla heillä on ollut tapana pidätellä itseään. Jotkut ihmiset fokusoituivat sukupolvien traumamalleihin ja kehotukseen ratkaista ne, antamalla täysin anteeksi ja rakastamalla itseään.

Minusta on uskomatonta, että tämä voimaantumisteema toimi ainutlaatuisesti jollain henkilökohtaisella tavalla jokaisen meidän kohdalla. Mutta eikö tämä ole kvanttienergioiden lupaus? Meidät tunnetaan, nähdään, meitä rakastetaan ja tuetaan, ja kaikki tämä on henkilökohtaista. Ainutlaatuista. Meistä huolehditaan erityislaatuisesti. Henkinen tukitiimimme, valoperheemme, on ympärillämme, ja jumalainen itsemme kurkottaa aina meitä kohti, opastaa meitä ja antaa meille kaiken, mitä tarvitsemme.

Olen tuntenut tämän tuen viime aikoina enemmän kuin koskaan aiemmin. Meistä on tulossa tietoisesti enemmän ja enemmän moniulotteinen – eläen elämäämme ja tietäen, tuntien, kutsuen ja luoden ei-fyysisen valtavan olemuksemme kanssa. Se on kaunista ja upeaa.

Vaikka olen kanavoinut kaksi ohjelmaa tämän kaiken aikana, en ole kirjoittanut/postannut paljon, koska olen tarvinnut enemmän lepoa.

Mutta halusin lähestyä tänään ja jakaa vähän ja nähdä, miten teille kaikille kuuluu. Jos olet halukas jakamaan, millainen kokemuksesi oli tai on, rakastaisin kuulla siitä.

Olen aina onnellinen kuullessani teistä.

Lopuksi, toinen asia jonka haluan sanoa ääneen, on, että arkkienkelit Mikael ja Metatron ovat kumpikin jakaneet, että tulevat kuukaudet jatkavat meidän kutsumistamme täysivaltaiseen auktoriteettiin ja voimaantumiseen.

Kannustan vilpittömästi vastaamaan näihin sisäisiin kutsuihin uskoen itseesi ja tietäen, että sinulla on voima puhdistaa, kohota, muuttua ja ilmentää se, minkä tunnet antavan sinulle iloa!

Lähetän siunauksia ja paljon rakkautta!

Ailia

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >