HomeViestejäAilia Mira28.2.2024 - Huomaa laajentunut tunne, kuka olet

28.2.2024 - Huomaa laajentunut tunne, kuka olet

HUOMAA LAAJENTUNUT TUNNE, KUKA OLET

Galaktisia lohikäärmeitä kanavoinut Ailia Mira (expectwonderful.com)
28.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jumalaiset sielut,

valo sisällänne laajenee jatkuvasti. Ja kun se laajenee, se valaisee kokemuksessanne alueita, joka voisivat auttaa teitä yhdistymään siihen, kuka todella olette. Se vetää teitä niihin. Se vie huomionne siihen, mikä herättää sisällänne suuremman arvostuksen ja ymmärryksen ydinolemustanne kohtaan.

Tämä tehdään uskomattomalla lempeydellä ja suurella rakkaudella. Kaikessa mitä olette, on tämä syvällinen tietäminen, että jos se voi paljastaa teille oivalluksia, tietoisuutta, näkemyksiä, jos se voi auttaa teitä yhdistämään kokemuksia tunteeseenne itsestä, muodostuu tie sen selkeämpään ja todellisempaan ilmaisemiseen, kuka olette oikeasti täällä, itseluottamuksen, tietämyksen ja valtavan ilon kera.

Ja niin on erittäin voimakas draivi antaa teille näitä pilkahduksia todellisesta itsestä. Ja tätä tapahtuu loputtomasti. Teillä on ollut monia hetkiä, jolloin olette tunteneet, kuka oikeasti olette. Olette saaneet energiasyöksyn, selkeän tunteen mahdollisuuksien merkittävästä laajentumisesta, ja tunteneet riemua, joka siihen liittyy. Ja kuitenkin erittäin usein – ulkoisen maailman, kollektiivin, uskomattoman vakuuttavan/voimakkaan ehdollistamisen ja stimuloinnin vuoksi – tämä hohtava, herkkä, jumalaisesti järjestäytynyt ja säteilevä tunne itsestä karttaa teitä.

Tietäen tämän nyt, kannustamme teitä seuraavalla kerralla, kun saatte tunteen siitä, kuka todella olette, ja tunnette tämän tiedostamisen aiheuttaman kohotuksen, vaaditte sen omaksi tietämiseksenne ja päätätte tehdä siitä totta teille. Päätätte ankkuroida sen jotenkin.

Voitte pyytää meitä auttamaan sen ankkuroimisessa. Mutta teidän päätöksenne on voimaannuttaa ne muutokset, jotka edesauttavat jokapäiväisessä elämässä vakaata tunnettanne siitä, kuka todella olette. Eikä mikään ole tärkeämpää kuin se. Se laittaa teidät polullenne, ja se laittaa teidät ylösnousevan, kohoavan ja laajentuvan energian virtaan. Tämä alkaa välittömästi kantaa teitä, kohottaa teitä ja viedä teitä kokemuksiin, jotka kiihdyttävät ja laajentavat jumalaista esiintulemistanne.

Jaamme suurella ilolla tämän potentiaalin, mahdollisuuden ja tämän jatkuvasti tarjotun polun kanssanne, tietäen, että jossain kohtaa hyvin pian oivallatte sen omaksenne – jos sitä ei ole vielä tapahtunut.

Olemme valmiita.

Olemme Galaktisia lohikäärmeitä, Ailian, Ashiran, arkkienkeli Mikaelin ja Säteilevän valon neuvoston kera. Päätämme kehotuksella: viettäkää upea päivä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >