HomeViestejäAilia Mira22.8.2023 - Kun kaikki hiljenee sisällä ...

22.8.2023 - Kun kaikki hiljenee sisällä ...

KUN KAIKKI HILJENEE SISÄLLÄ ...

Kirjoittanut Ailia Mira (expectwonderful.com)
22.8.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Miten voit? Minusta on tuntunut todella hiljaiselta viime aikoina. Olen katsellut Manifestia Netflixistä. Kävellyt ulkona. Laittanut ruokaa, nukkunut, levännyt, ja ollut paljon tekemättä mitään. Minusta tuntuu hiljaiselta sisällä.

Huomaan, että joskus muuttuessani paljon mieli hiljenee. Kaikki sisälläni hiljenee. Minulla ei ole ideoita tai kovin monia ajatuksia. Minusta tuntuu hyvältä, mutta se on hyvin pehmeä, tavallaan poissaoleva tai mietteissään oleva tunne. Muttei ilman mitään tietoista.

Olen usein kärsimätön tässä moodissa, vaikka se on nyt minulle tuttu ja tulen aina ulos näistä syvän uudelleenjärjestelyn ajoista inspiroituneena, selkeänä ja innostuneena.

Luulen, että ihmisinä pidämme toiminnasta. Siis olen ottanut ilon irti toiminnasta, jossa on tolkkua nyt. Se kaikki on hyvin arkisia juttuja. Roskien vieminen ulos. Kirjahyllyjen järjestely. Luettelon tekeminen studiooni tarvittavista taidetarvikkeista.

En pysty omaksumaan mitään, joten en ole lukenut tai edes paljon kirjoittanut. Näin ollen on rajallisesti postauksia.

Tunnetko sinä tällaisen sisäisen hiljaisen tilan? Miten voit?

Jaa, jos haluat. Ja riippumatta siitä, missä olet, ole antelias ja rakastava itsellesi, tänään. Et ole perässä. Sinun ei pitäisi olla jossain muualla, tai pidemmällä. Kaikki on ok, vaikkei oikein tuntuisi siltä nyt. Kaikki on hyvin, ja kuulut joukkoon ja sinua rakastetaan syvästi ja tuetaan. Keskity siihen. Salli itsesi olla rakastettu. Ja tunne se.

Kaikki on yhtä. Kaikki on rakkautta.

Ailia

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >