HomeViestejäCheryl Richardson20.11.2022 - Tänään olen kiitollinen

20.11.2022 - Tänään olen kiitollinen

TÄNÄÄN OLEN KIITOLLINEN

Kirjoittanut Cheryl Richardson (cherylrichardson.com)
20.11.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä kuussa juhlin isäni muistoa, joka kuoli 2016. Kun istahdin kirjoittamaan tämän viikon blogia, muistin vierailun hänen luonaan sairaalassa ja olin onnellinen huomatessani, että ikuistaisin tuon muiston blogiin. Tällä viikolla haluaisin jakaa kanssasi isäni viisauden, kiitospäivän kunniaksi täällä Yhdysvalloissa.

"Tänään olen kiitollinen."

Vietin tämän aamun sairaalassa isäni luona, joka sai sydänkohtauksen viime viikolla. Häntä oli siunattu melkein vuoden hyvällä terveydellä, kiitos munuaisdialyysin, ja tämä on ensimmäinen merkittävä takaisku sen aloittamisen jälkeen.

Vaikka olen kallellaan vihermehuun, liikuntaan ja moniin vaihtoehtoisiin lähestymistapoihin terveysasioissa, kiitän Jumalaa modernin lääketieteen kehitysaskelista. Oli ihmeellistä nähdä isäni siirtyvän näennäisesti kuoleman partaalta taas itsenäiseen elämään.

Kun tänä aamuna istuin hänen kanssaan, kun hän viimeisteli aamiaista, puhuimme sairaalassa olemisen haasteista – tökitään ja tönitään koko päivän, tärkeät elintoiminnot tarkistetaan keskellä yötä ja ruokavaihtoehdot ovat vähemmän ihanteellisia.

"Nimittäin, Cheryl", hän sanoi. "Oivalsin, että vaikka voisin olla vihainen ja tolaltani täällä olemisesta, voin myös muuttaa ajatteluani ja nähdä sen eri tavalla."

"Miten niin?" kysyin.

"No, voisin nähdä itseni miehenä, jota kohdellaan kuin kuningasta. Minullehan tarjoillaan ateria kolme kertaa päivässä – osa sänkyyn. Minulla on seuralainen, minne tahansa menen. Ihmiset käyvät tarkistamassa vointini koko päivän. Ja kaikki siivoavat jälkeni."

Ja hän saa katsoa golfia, milloin tahansa haluaa.

Puhuimme hänen perspektiivistään ja kiitollisuuden parantavasta voimasta, ja päätimme pelata peliä, jossa luettelimme vuorotellen esimerkkejä asioista, joista olla kiitollinen …

Vessassa ovi verhon sijasta.
Tilava yksityishuone, standardi sydänkerroksessa.
Puhtaat lakanat joka päivä.
Sisareni Shelly – hänen vankkumaton terveydenhuoltoedustajansa.
Tekstitys televisiossa (isäni on melkein sokea).
Ystävälliset ja pätevät hoitajat ja lääkärit.
Huoneessa ikkuna, josta auringonvaloa pääsee sisään.

Kun katselin isäni pelaavan tätä kiitollisuuspeliä kanssani, tunsin kiitollisuutta hänen geeneistään. Olen perinyt hänen sinnikkyytensä ja vahvuutensa, erityisesti vaikeimpina aikoina.

Tiedän kirjoittavani kiitollisuudesta paljon, ja siihen on syy. Se on parantavaa. Se on toiveikasta. Se suuntaa meidät siihen, mikä on hyvää. Ja se muistuttaa meille, että maailmasta huolimatta, joka voi tuntua epävarmalta ja myrskyiseltä, voimme aina löytää jotain arvostettavaa.

"Sydämesi tulee vahvemmaksi jokaisen kiitollisen ajatuksen myötä", sanon isälleni, kun lähden hänen luotaan myöhemmin tuona päivänä. "Se on aivan yhtä tärkeää kuin lääkkeet, joita otat, ja menettelytavat joita kestät."

Hänen hymynsä kertoo: "Sinun ei tarvitse kertoa minulle, lapsukainen. Olen isäsi, muistatko?"

Ja tänä aamuna muistan.

Onnellista kiitospäivää!

Rakkautta,

Cheryl

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >