HomeViestejäCheryl Richardson16.10.2022 - Jumalainen väliintulo

16.10.2022 - Jumalainen väliintulo

JUMALAINEN VÄLIINTULO

Kirjoittanut Cheryl Richardson (cherylrichardson.com)
16.10.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Livahdin hotellihuoneesta vetäen tiukasti oven perässäni kiinni ja varmistaen, että se meni lukkoon. Aviomieheni Michael oli sikeässä unessa, ja halusin nauttia pienen aamiaisen, ennen kuin lähdimme kotiin perhehäistä. Kun kävelin pitkää käytävää aulaa kohti, tutkin kokolattiamattoa – tummansininen ja pieniä valkoisia tähtiä. Ajattelin kaikkia niitä hotellikäytäviä, joita olin nähnyt matkustaessani yksin vuosia, ja olin kiitollinen, että Michael oli nyt kanssani.

Kun astuin ravintolaan, vastassani oli nuori nainen, jolla oli lämmin hymy: "Minäpä sijoitan teidät ikkunapöytään, koska aurinko paistaa tänään ihanasti." Sydämeni mukainen nainen, ajattelin, kun laitoin kirjani ja huoneenavaimen pöydälle. Se oli täydellinen paikka – näkymä pihalle, jossa oli tulisija ja aamukasteen peittämiä tuoleja.

Meillä kaikilla on kallisarvoiset hetkemme – juoda aamukahvia koira jaloissasi, tai käpertyä sänkyyn vähän pidempään, kun yön lämpö livahtaa aamunkoitteeseen. Istuen pöydän ääressä, auringon paistaessa poskilleni, nautin hetkestä, kun kahden hotellivieraan välinen keskustelu teki siitä vielä erityislaatuisemman.

Vanhempi nainen astui ravintolaan ja istuutui takanani olevaan pöytään. Useita minuutteja myöhemmin saapui pariskunta, ja kun nainen istui pöytään, mies käveli takanani olevan naisen luo ja aloitti keskustelun.

"Eivätkö häät olleetkin ihanat?" hän kommentoi.

"Kyllä", nainen vastasi. "Se oli todella kaunis päivä."

"Muuten", vanhempi nainen jatkoi. "Kiitos kovasti, että hait minua tanssimaan. Se oli ensimmäinen kerta melkein 10 vuoteen, mieheni kuoleman jälkeen, ja se todella piristi päivääni."

He vaihtoivat vielä muutaman minuutin kohteliaisuuksia ennen eroamista ja palaamista aamiaisen pariin. Heidän kohtaamisensa toi mieleeni sähköpostin, jonka sain viime viikolla Keviniltä, lukijalta joka kertoi, että jäätyään osapäiväeläkkeelle hän oli löytänyt nautintoa ja innoitusta pienten hyvyydenhetkien todistamisesta.

"Olen huomannut, että hyväsydämiset ihmiset, tavalliset ihmiset, jotka elävät elämäänsä, ovat ystävällisiä ja välittäviä yksinkertaisilla tavoilla, "pelkästään siksi"."

Yhteys on hyvä asia sielulle. Esimerkiksi kontaktin ottaminen vieraisiin ihmisiin voi vaikuttaa valtavasti jonkun ihmisen elämään. Luulen, ettei tuolla miehellä joka haki vanhempaa naista tanssimaan, ollut aavistustakaan, mitä se voisi merkitä tälle. Se oli selvästi naisen päivän kohokohta.

Viime kuussa, kun menin erään ystävän kanssa päivälliselle, huomasimme äidin joka oli kahden pienen pojan kanssa viereisessä pöydässä, viihdyttävän lapsiaan ja pitävän heistä huolta ihanasti. Naisen noustessa pöydästä aterian päätteeksi, kerroimme, mitä näimme.

"Olet upea äiti", sanoimme hänelle. "Hyvin ystävällinen, huomaavainen ja rakastava. Poikasi ovat todella onnekkaita, että heillä on sinut."

Kuultuaan sanamme äiti istui takaisin alas ja alkoi itkeä. "Tämä on ensimmäinen iltani ulkona yksinhuoltajana", hän kertoi meille kyyneltensä läpi. "Eikä teillä ole aavistustakaan, mitä tämä merkitsee minulle. Vannon muistavani tämän hetken koko loppuelämäni."

Koko loppuelämänsä. Vau. Katsoimme ystäväni kanssa toisiamme hämmästyneenä tuosta vaikutuksesta ja hyvin onnellisena, että sanoimme jotain!

Aikana jolloin maailma voi tuntua polarisoituneelta, on hyödyllistä muistaa, että löydämme ihmisyytemme yksinkertaisista, jokapäiväisistä tilaisuuksista rakastaa ihmisiä – vieraita ja ystäviä yhtä lailla.

Se on jumalaista väliintuloa korkeimmassa muodossa.

Rakkautta,

Cheryl

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >