HomeViestejäCheryl Richardson18.9.2022 - Turvaa oma selustasi

18.9.2022 - Turvaa oma selustasi

TURVAA OMA SELUSTASI

Kirjoittanut Cheryl Richardson (cherylrichardson.com)
18.9.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Joskus saamme viisautta mitä odottamattomimmista paikoista. Viime viikolla ärsyynnyin, kun törmäsin Facebook-keskusteluun työstäni. Kaksi naista keskusteli uudesta radio-ohjelmastani Self Care for the Wisdom Years (= itsehoitoa viisausvuosille) ja tekivät muutaman olettamuksen minusta, jotka eivät pitäneet paikkaansa. Eivätkä he olleet kovin ystävällisiä asiassa.

Normaalisti sivuutan tuollaiset asiat. Olen ollut tässä pitkään ja osaan olla ottamatta asioita henkilökohtaisesti. Mutta olen ihminen ja synnytettyäni uuden vauvan, olin luonnollisesti haavoittuvampi, ja tuossa tilassa oli helppoa ylireagoida.

Luettuani heidän kommenttinsa, tunsin pakkoa vastata ja korjata heidän virheensä (paino sanalla "pakkoa"). Onneksi olin viisaampi, että olisin tehnyt sen, koska olin suuttunut. Sen sijaan lähdin pois tietokoneen äärestä, tein itselleni lounasta ja laitoin päälle jakson suosikki-televisiosarjastani Rouva ministeri.

Noin jakson puolivälissä hahmo joka esittää ministerin viestintäjohtajaa, yritti huolestuneena saada ministerin vastaamaan toimittajalle, joka mustamaalasi tämän työtä. "Ei", ministeri sanoi toistuvasti. "En aio puuttua siihen." Kun häntä painostettiin lisää, hän huudahti tiukasti:

"En aio vastata. Jos ruokkii petoa, se tulee vain nälkäisemmäksi."

Kuultuani hänen sanansa tunsin lihasten rentoutuvan kehossani. "No, siinä se on", ajattelin itsekseni. "Täydellinen väliintulo. Ei ole tarvetta heittää bensaa liekkeihin."

Hymyilin, kiitin ministeriä, suljin television ja söin lounaani loppuun. Sitten menin kirjoittamaan päiväkirjaani seuraavan:

Väärinkäsityksiä
Tuomitsemista
Mielipiteitä
Turhautumista
Pelkoa

ÄLÄ RUOKI PETOA.

Viisas neuvo muistettavaksi. Kun valitset itsesäätelyn draaman sijasta, et ole enää ulkoisen maailman armoilla. Sen sijaan turvaat oman selustasi.

Ja se on itserakkautta toiminnassa.

Rakkautta,

Cheryl

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >