HomeViestejäCheryl Richardson21.8.2022 - Katso ylös!

21.8.2022 - Katso ylös!

KATSO YLÖS!

Kirjoittanut Cheryl Richardson (cherylrichardson.com)
21.8.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Istuin tänä aamuna kirjoittamassa aurinkoterassilla pienessä nurkassa, joka oli vielä varjossa, kun katsoin ylös juuri oikeaan aikaan nähdäkseni amerikanharmaahaikaroiden lähtevän lentoon läheisestä tammesta. Kun katselin niiden pitkien ja sulavaliikkeisten siipien kantavan ne talon yli, sanon ääneen: "Olen hyvin iloinen, että katsoin ylös!"

Olen hyvin iloinen, että katsoin ylös.

Hassua, ajattelin niiden häipyessä näkyvistäni, tämä on fokukseni näinä päivinä. Katso ylös (suom. huom. merkitsee myös "kohota", "tulla paremmaksi"). Ei "ole optimistinen" -tyyppisellä tavalla, vaikka uskon sen olevan tärkeää, vaan enemmän henkisessä mielessä – nostaen tietoisuuteni, jotta voin toimia korkeammasta mielentilasta.

Viimeiset kaksi ja puoli vuotta olen tehnyt päivittäin meditaatioharjoituksen voidakseni kuunnella korkeampaa itseäni ja toimia siitä käsin, egon sijasta. Ego tuomitsee hyvin nopeasti, fokusoituu siihen, mikä on oikein tai väärin maailmassa ja sen ihmisissä. Sillä on mielipide kaikista ja kaikesta. Ja se uskoo olevansa aina oikeassa.

Joka kerta kun saan itseni kiinni siitä, että tuomitsen esimerkiksi postauksen, jonka joku on laittaa sosiaaliseen mediaan, tai jonkun sellaisen näkemykset, joka näkee asiat eri tavalla kuin minä, muistutan itseäni tähtäämään korkeammalle. Katsomaan ylös.

Tämä merkitsee sen huomaamista, kun jokin tai joku laukaisee tunteeni, ja kieltäytymistä tekemästä mitään tunnereaktion perusteella. Se merkitsee huomioni tuomista takaisin sisälle ja läsnäolevaan hetkeen heiluttelemalla varpaitani ja huomaamalla, mitä kuulen, tai nimeämällä, mitä näen edessäni. Se voi merkitä silmieni sulkemista ja hengitykseni seuraamista sisään ja ulos tarpeeksi pitkään, että tunnen rauhaa, mielen selkeyttä ja myötätuntoa sitä ihmistä tai tilannetta kohtaan, jonka tuomitsen.

Ja se merkitsee oppimista olemaan epämiellyttävien tunteiden kanssa, sen sijaan että osoittaa sormella tai syyttää muita (minkä ego aina mieluummin tekee).

Nämä ovat tunnepuolella haasteellisia aikoja, ja heti kun ahdistus ja pelko valtaa mielen, ego nousee. Melkein joka päivä minun täytyy muistuttaa itseäni hengittämään, tulemaan kotiin itseeni ja ajattelemaan tarkkaan asioita, ennen kuin toimin.

Tänä aamuna olen kiitollinen siitä "lääkkeestä", jonka amerikanharmaahaikarat antoivat, ja tarjoan niiden lahja sinulle: jatka katsomista ylös/kohoamista!

Rakkautta,

Cheryl

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >