HomeViestejäCheryl Richardson14.8.2022 - Tätä kannattaa odottaa

14.8.2022 - Tätä kannattaa odottaa

TÄTÄ KANNATTAA ODOTTAA

Kirjoittanut Cheryl Richardson (cherylrichardson.com)
14.8.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tällä viikolla minulla oli tilaisuus käydä Moottoriajoneuvorekisterissä (RMV) – toimistossa jossa saa ajokorttinsa uusittua joka viides vuosi. Ennen kuin luet eteenpäin, pysähdy kuitenkin hetkeksi ja huomaa ajatukset, joita liittyy käyntiin RMV:ssä.

Okei, lue nyt eteenpäin …

Ajolupani vanheni viime marraskuussa syntymäpäivänäni, ja olen laiminlyönyt sen uusimisen. Silloin tällöin painoin mieleeni, että pitää mennä, mutta sitten aina unohdan sen. No, keskiviikkoiltana, matkalla kotiin päivälliseltä mieheni kanssa, poliisi pysäytti minut ajamisesta vanhentuneella luvalla. Hän oli niin ystävällinen, että antoi minun lähteä sakottamatta, mutta kehottaen vakavasti uusimaan sen mahdollisimman pian.

Seuraavana päivänä menin kohti RMV:tä peläten käyntiä. Kuvittelin, että odotan pitkässä jonossa, olen tekemisissä äreiden, ylityöllistettyjen ja alipalkattujen työntekijöiden kanssa, ja käytän puoli päivää asiaan, jonka pitäisi kestää viisi minuuttia. Olin huolissani myös siitä, pääsenkö läpi näkötestistä, mikä on typerää, koska silmäni ovat ok.

Siihen mennessä kun käänsin autoni pois valtatieltä, oloni oli turhautunut ja kurja. Sitten muistin jotain tärkeää: olen kirjoittanut Louise Hayn kanssa kirjan nimeltään You Can Create an Exceptional Life" (= voit luoda poikkeuksellisen elämän). Niin tietysti.

Tuolla lampun syttymisen hetkellä päätin rikkoa lumouksen. Aloin kuvitella helppoa ja hauskaa kokemusta (harjoitus jota Louise suosittelee vahvasti ennen minkään tekemistä, mikä voisi olla stressaavaa). Näin mielessäni onnellisia ihmisiä odottamassa jonossa ja ystävällisiä työntekijöitä valmiina auttamaan, ja affirmoin, että ajolupani uusiminen veisi vain viisi minuuttia.

Ajoin osoitteeseen, pysäköin autoni ja menin sisään.

Kun kävelin RMV:n toimistoon, näin ainakin 20 ihmisen odottavan jonossa. Otin numeron ja istuuduin suloisen, vanhemman pariskunnan viereen odottamaan kärsivällisesti vuoroani. Suljin silmäni ja visualisoin helpon ja mukavan kokemuksen. Muutamassa minuutissa minut kutsuttiin tiskille.

Tyttö joka uusi lupani, ei ollut vain miellyttävä ja avulias, vaan hän oli myös hilpeä. Kyllä, hilpeä.

Asiani oli valmis alle 10 minuutissa, ja lähdin rakennuksesta täysin uudella asenteella RMV:tä kohtaan.

Tuo reissu sai minut ajattelemaan. On hyvin monia paikkoja, joihin menemme ennakkoasennoituneena, millainen tuo kokemus on – käynti lääkärissä, hammaslääkärissä tai kirjanpitäjällä, muutaman mainitakseni. Ajattele tapaamisia, jota sinulla on tällä viikolla. Pane sitten merkille, mitä ajatuksia näihin tapahtumiin liittyy.

On helppoa unohtaa, että odotuksemme ovat voimakkaita ja ne voivat valmistaa tien kokemuksillemme. Siis pitäen tämän mielessäsi, kun tällä viikolla hoidat jokapäiväisiä askareitasi, miksi et …

Odota helppoa.
Odota miellyttävää.
Odota hyviä uutisia.

Rakkautta,
Cheryl

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >