HomeViestejäCheryl Richardson13.3.2022 - Varmuuden löytäminen epävarmoina aikoina

13.3.2022 - Varmuuden löytäminen epävarmoina aikoina

VARMUUDEN LÖYTÄMINEN EPÄVARMOINA AIKOINA

Kirjoittanut Cheryl Richardson (cherylrichardson.com)
13.3.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Editoin viikonlopun uutta audioprojektia, jonka Sounds True julkaisee elokuussa, Self Care for the Wisdom Years, joten tämän viikon blogi on ote aiemmasta, jossa käsiteltiin epävarmuusstressiä. Toivottavasti jokin näistä ideoista on hyödyllinen.

Nämä ovat vaikeita aikoja, erityisesti niille jotka ovat herkkiä ja empaattisia. Sota on julmaa kaikilla rintamilla, ja meidän täytyy pysyä fokusoituneena niihin tapoihin, jotka pitävät meidät keskittyneenä ja tyynenä. Meditoinnin lisäksi, josta olen kirjoittanut laajasti, tässä on muutama asia, joita voit myös tehdä löytääksesi vähän rauhaa.

Kun Michael ja minä olemme ajelulla ja toinen meistä on alakuloinen, toinen ehdottaa, että pelaamme kiitollisuuspeliä. Vuorotellen mainitsemme yksitellen asioita, joista tunnemme kiitollisuutta. Jonkin ajan kuluttua päädymme tavallisesti nauramaan tai kommentoimaan, miten onnekkaita oikeasti olemme siitä epätoivosta huolimatta, jota hiipi sisään aiemmin. Meistä ei ole kertaakaan tuntunut huonommalta pelattuamme kiitollisuuspeliä. Tavallisesti meistä tuntuu paljon, paljon paremmalta.

Joskus menen myös YouTubeen ja seuraan Wim Hofin hengitysvideota. Jos Ice Man ei ole sinulle tuttu, voit lukea kaiken hänestä täältä. Tiedän, että käyttämällä hänen hengitystekniikkojaan minusta tuntuu rauhallisemmalta ja maadoittuneemmalta muutamassa minuutissa. Vaikka tiedän Hofin vihjaavan, että hengittäminen vähentää tulehdusta kehossa, huomaan, että se vähentää tulehdusta myös mielessä. Löydät yhden hänen ohjatun hengitysvideonsa täältä.

Teen myös jotain muuta, kun olen rauhaton tai järkyttynyt: siivoan. Tiedän, että se saattaa kuulostaa hullulta, mutta imurointi, lattioiden peseminen käsin tai tavaroiden karsiminen kaapista, saa oloni tuntumaan paremmalta. Siivoaminen on harjoitus. Järjestyksen saaminen kaaokseen luo kauneutta. Ja rakastan sitä, miltä vasta pesty tila näyttää ja tuoksuu.

Kun jaoin aiemmassa blogissa tämän ajatuksen siivouksesta stressin vähentäjänä, sain sähköpostin Peteriltä, joka kertoi minulle, että hänelle siivoaminen on henkinen harjoitus. Hänellä on aikomus siivota helposti ja sujuvasti, ja hän "lauleskelee" (hokema/mantra) samalla, rukouksena oman parantumisensa ja rakkaidensa parantumisen puolesta. Hyvin kaunis ehdotus, jota käytän nyt sodassa kärsivien puolesta.

Joskus pienet asiat auttavat meitä käsittelemään suuria asioita.

Lopuksi, paras itsehoitolääke levottomuuteen elämän epävarmuudesta on puhua jonkun kanssa. Yhteys luo varmuutta – kuten myös rakkaus. Sekä rakkauden antaminen että saaminen. Nyt saattaisi olla hyvä aika soittaa ystävälle tai perheenjäsenelle, jonka kanssa et ole puhunut vähään aikaan, pysyäksenne yhteydessä. On myös hyvä aika sanoa: "Tarvitsen apua." Ystävät, perhe, kirkon jäsenet, työtoverit ja auttavan puhelimen neuvojat ovat kaikki esimerkkejä ihmisistä, jotka haluavat auttaa. Anna heille mahdollisuus olla sinua varten.

Paremmat ajat ovat tulossa, ja vahvuus ja taidot joita kehität näinä vaikeina aikoina, palvelevat sinua jatkossa hyvin. Siitä olen varma.

Rakkautta,

Cheryl

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >