HomeViestejäCheryl Richardson28.4.2024 - Minäpä kerron sinulle tarinan

28.4.2024 - Minäpä kerron sinulle tarinan

MINÄPÄ KERRON SINULLE TARINAN

Kirjoittanut Cheryl Richardson (cherylrichardson.com)
28.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olin saanut melkein pakattua, kun tekstiviestin ääni keskeytti ajatusketjuni – erittäin kaivattu siunaus. Samaan aikaan kun täytin matkalaukkuani vaatteilla, täytin kovaa vauhtia mieltäni huolilla. Olisiko matkalla lentokentälle liikennettä? Onko lento aikataulussa? Teinkö virheen suostuessani puhumaan Ileenin muistotilaisuudessa? Oliko liian myöhäistä perääntyä siitä sujuvasti?

Kun nappasin puhelimeni, näin sanat: sosiaalisen tarinan aika! – viesti ystävältäni Bethiltä, ja tiesin täsmälleen, mitä hän tarkoitti. Niinpä istuuduin lukemaan hänen tekstiviestinsä, pannen merkille synkronismin sen ajoituksessa. Beth kirjoittaisi pian uudelleen sen tarinan, joka pyöri päässäni. Näin hän kirjoitti:

”Kuvittele jokainen ihminen, jota olet auttanut vuosien saatossa. Kuvittele tuon kollektiivisen energian ja rakkauden tulevan takaisin sinulle lempeällä, välittävällä, suloisella ja rakastavalla tavalla. Oma rakkautesi tulee bumerangina takaisin sinulle, ja matkan varrella se on kerännyt hyvyyttä ja hoivaamista, jonka muut haluavat jakaa kanssasi. Ympärilläsi on myötätunnon ja anteliaisuuden kupla. Se torjuu negatiivisuuden, ja se peittää sinut anteliaisuuteen haltioilta, enkeleiltä ja jumalattarilta, jotka aikovat tukea sinua. Lentoemäntä heräsi tänä aamuna toivoen, että saa huolehtia sinusta. Lentäjä heräsi valmiina ohjaamaan sinut Lontooseen. Lontoo heräsi tänä aamuna Ileenin jäljen kera.

Entä tuo kultalanka (joka yhdistää meidät kaikki)? Se on ollut jo ennen, kuin tapasit Ileenin kehossa, ja se pysyy aina. Kun tunnet kamppailevasi, tiedä, että tuo lanka on siinä. Ileenin rakkaus on suunnatonta, ja hän halusi aina jakaa sen kanssasi. Hän haluaa edelleen. Hänen rakkautensa muita kohtaan oli kutsu sinulle rakastaa heitä myös, samalla tavalla kuin rakastin Ileeniä sillä hetkellä, kun sinä tulit elämääni. Se on tuo lanka: sinä ja Ileen olitte sisaria yksityisessä rakkaudessa, globaalissa rakkaudessa, jaetussa rakkaudessa, anteliaassa rakkaudessa. Sieluperhettä.

Ja arvaa mitä muuta?! Sinulla saa olla tuomitsematta kaikkia tunteita, joita haluat. Suru: näen sinut! Pelkoa: ai, hei! Viha: kiitos, pikku veijari! Ärsytys: tervetuloa takaisin.

Tartu tuosta langasta. Itke kovaa. Naura elämän absurdiudelle. Ja lopuksi, passini on kirjaimellisesti ja henkisesti lähellä. Olen aivan tässä, ja meillä on oma kultalankamme.”

Kun lopetin tekstiviestin lukemisen, Michael käveli huoneeseen. ”Mikä on hätänä”, hän kysyi nähdessään ilmeen kasvoillani. ”Ei mikään”, vastasin, kyynelten täyttäessä silmäni. ”Beth lähetti vain juuri jotain, mistä pitää kiinni matkamme aikana.”

Ja pidin tosiaan siitä kiinni. Bethin sanat kaikuivat päässäni, kun kävin Ileenin asunnossa viimeistä kertaa, söin lounasta suosikkiravintolassamme, jossa jaoimme monet ateriat ja mehukkaat keskustelut, ja sanoin hyvästi väkijoukolle, joka mahtui vain seisomaan ja jonka sydämet särkyivät myös.

Bethin positiivinen sosiaalinen tarina – harjoitus jota käytetään lapsille ahdistuksen rauhoittamiseen – oli juuri se, mitä tarvitsin matkani aikana. Aina kun tuntui huteralta, luin uudelleen hänen sanansa, ja välittömästi tunsin rakkauden syleilevän, aina uudestaan.

Tarinoissamme on voimaa. Ne asettavat näyttämön kokemuksillemme. Silloin kun sinun on vaikea pysyä läsnä, kerro itsellesi sellainen tarina, jonka haluaisit elää. Bethin versio on hyvä aloituspaikka. Jaan hänet mielelläni kanssasi tänään.

Rakkautta,

Cheryl

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >