HomeViestejäCheryl Richardson7.4.2024 - Viisauden löytäminen elämän arkistoista

7.4.2024 - Viisauden löytäminen elämän arkistoista

VIISAUDEN LÖYTÄMINEN ELÄMÄN ARKISTOISTA

Kirjoittanut Cheryl Richardson (cherylrichardson.com)
7.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kaadoin mukiin Earl Grey -teetä ja hunajaa, laitoin päälle mukavat vaatteet ja painauduin Wednesday-kissani viereen olohuoneen lattialle, läppäri kädessä. Minun oli tarkoitus käydä läpi valokuvakirjastoni löytääkseni kuvia vanhasta ystävästämme Ileenistä muistotilaisuutta varten, joka pidetään Lontoossa myöhemmin tässä kuussa. Sen sijaan putosin menneisyyden kaninkoloon.

Valokuvakirjasto on voimakas työkalu itsereflektointiin ja viisauden keräämiseen. Kun silmäilin läpi tuhansia kuvia, minut vedettiin ikään kuin elämäntarkasteluun, joka sai minut viilettämään historian läpi. Näin urani kehityskaaren ja bisneksen rakentamisen ylä- ja alamäet. Katselin suhteita tulevan ja menevän, tuntien toveruuden iloa ja pettymyksen ja menetyksen surua. Todistin itseni vanhenevan sileäihoisesta ja herkkäuskoisesta tytöstä, kypsemmäksi ja viisaammaksi naiseksi.

Tuon tarkastelun aikana muistin, mikä tekee minut onnelliseksi ja kiitolliseksi – luonnon kauneus, karvaiset ystävät, rakkaat ihmiset jotka saavat minut nauramaan ja jakavat intohimon seikkailuun, taiteen tekeminen ja sanojen parantava voima. Huomasin myös, mitä edelleen ikävöin, mitä en kaipaa ja miten egoni vetää minua takaisin ihmisten luo ja paikkoihin, joista olen kasvanut yli. Ja sitten on perhe, sekä biologinen että sieluperhe. Aamuinen historian tuntini täytti minut syvällä kiintymyksellä sitä perhettä kohtaan, jossa kasvoin, ja niitä kohtaan jotka ovat tulleet matkalle mukaan myöhemmin.

Kuka tiesi, että menneisyys voisi olla sellainen portaali nykyhetken tyytyväisyyteen? Nyt neljä tuntia myöhemmin, kun selkä oli kipeä ja jalat puutuneet, minulla oli, mitä tarvitsin tehdäkseni viisausvuosistani elämäni rikkaimmat ja hedelmällisimmät vuosikymmenet.

Ikääntymisen demonisoinnin sijasta, meidän täytyy omistaa ne vuodet, jotka meillä on takanamme, ja käyttää niitä hyödyksemme. Historia sisältää dataa. Eikä data valehtele.

Onnellista sunnuntaita! Ehkä haluaisit varata jonkin päivän valokuvakirjastosi parissa.

Rakkautta,

Cheryl

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >