HomeViestejäCheryl Richardson26.11.2023 - Pikkusalaisuuksia

26.11.2023 - Pikkusalaisuuksia

PIKKUSALAISUUKSIA

Kirjoittanut Cheryl Richardson (cherylrichardson.com)
26.11.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Seisoin kylppärin lavuaarin edessä, sähköhammasharja kädessäni, ja pesin hampaitani ennen nukkumaanmenoa. Kun tuijotin peiliin etsien päivän kirkkaita kohtia, kasvojeni ryppyjen sijasta, aviomieheni Michael astui sisään kuntoilun jälkeen.

”Hei, näitkö sen runon, jonka lähetin sinulle Instagramissa”, hän kysyi.

”En. Minkä runon?” vastasin.

”Suosikkirunoilijani runon, sen kanadalaisen naisen, jolla on todellinen taito kirjoittaa totuus.”

Lakkasin harjaamasta, ja hammastahnaa valui suustani.

”Suosikkirunoilija”, mutisin. ”Miten en tiedä, että sinulla on joku suosikkirunoilija?”

Michael selitti, että hän löysi Ullie Kayen viime vuonna ja oli seurannut hänen työtään siitä lähtien. Painoin mieleeni, että etsisin hänet, kun Michael antoi minulle suukon poskelle, ennen lähtöään kylppäristä tekemään nukkumanmenorutiiniamme. Juuri silloin mieleeni putkahti muisto isästä sairaalassa, viikkoja ennen hänen kuolemaansa.

Istuessani hänen sänkynsä vieressä, isä kertoi, miten vaikeaa oli saada kunnon yöunia kaikkien kellojen ja piipitysten häiritessä pimeyttä. Hän kertoi, että auttamaan siinä hän fokusoitui rituaaliin, jota hän oli harjoittanut vuosia. Hän selitti, että kun hän sulki silmänsä, hän pyysi Jumalaa vartioimaan tiettyjä ihmisiä – 106 ihmistä tarkkaan ottaen. Yksitellen hän nimesi perheemme jäsenet, heidän puolisonsa, näiden sukulaiset, hänen edesmenneen asiakkaansa perheen, ja nykyiset asiakkaat, joihin hänellä on vahva side.

Kun kuuntelin isäni kertovan yksityisestä rituaalistaan, muistan liikuttuneeni ja tunteneeni kiitollisuutta, että minulle annettiin vilaus lempeästä miehestä, joka oli sen kovan kaverin takana, joka usein näkyi elämässämme. Kun lähdin hänen huoneestaan tuona iltana, tein puhelimeeni muistiinpanon keskustelustamme ja laitoin tuon jalokiven mieleni erityiseen muistorasiaan. Niiden lähes 60 vuoden ajalta, jotka tunsin hänet, tuo keskustelu erottuu aitona aarteena, jota pidän arvossa.

Kuultuani Michaelin mainitsevan suosikkirunoilijansa ja luettuani tämän töitä myöhemmin, se tuntui samanlaisen aarteen paljastumiselta – kurkistukselta rakkaani haavoittuvaan sydämeen. Miten harvinaisia ja kauniita nämä hetket ovatkaan, kun meille annetaan tilaisuus emännöidä pikkusalaisuuksia, jotka tulevat käymään kuin tyhjästä ja pysyvät elämän ajan. Ne opettavat meille toisistamme. Ne muistuttavat meitä olemaan haavoittuva ja jakamaan omat lahjamme muiden kanssa. Ja ne rakentavat siltoja sydänten välille, pitäen meidät yhteydessä siihen, kenellä ja millä on oikeasti merkitystä.

Tänään olen kiitollinen pikkusalaisuuksista.

Rakkautta,

Cheryl

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >