HomeViestejäCheryl Richardson3.9.2023 - Juhli menestystäsi

3.9.2023 - Juhli menestystäsi

JUHLI MENESTYSTÄSI

Kirjoittanut Cheryl Richardson (cherylrichardson.com)
3.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun kesä kohta loppuu täällä Yhdysvalloissa ja nautimme kauden viimeisestä lomaviikonlopusta, olin aikonut jakaa päiväkirjamerkinnän kirjasta Waking Up in Winter: In Search of What Really Matters at Midlife (= herääminen talvella – etsimässä, millä on oikeasti merkitystä keski-iässä), erään lukijan lähetettyä sähköpostia, että hän luki uudelleen tuota kirjaa nyt, kun ilmassa oli syksyä (kirja alkaa syyskuusta ja syksystä tulee vertauskuva keski-iän totuudenkertomisesta ja muutoksesta). Kuitenkin etsiessäni kirjasta merkintää jaettavaksi, heittäydyin aiempaan elämääni ja jatkoin lukemista.

Jos pidät päiväkirjaa, luultavasti tiedät, millaista on katsoa ajassa taaksepäin ja tavata vanha itsensä uusin silmin. Se on nostalgista, vähän ahdistavaa, ja inspiroivaa, kun olet käyttänyt itsereflektiota muutoskatalyyttinä. Ja minä olen.

Kun luin tarinan elämästäni silloin, eniten erottui se, mitä oli tapahtunut neljälle surunaiheelle, jotka pelkäsin itselläni olevan loppuelämäni, jos jatkaisin elämääni entiseen tapaani. Pelkäsin, etten koskaan:

Eläisi rauhassa kehossani
Tekisi kauneudesta ja luonnosta enemmän prioriteettia jokapäiväisessä elämässäni
Olisi vähemmän puolustautunut ja avoimempi muille
Päästäisi irti itsetietoisuudestani ja olisi rohkeampi valinnoissani

Tänä aamuna luin tuon luettelon uudelleen muutaman kerran, ennen kuin lopulta meni perille, että kun olin viisi vuotta kohdannut kovia totuuksia, ottanut vastaan viisaita neuvoja ja tehnyt vaikeita asioita, olin nyt nainen, joka ei enää pelännyt näitä surunaiheita. Elämäni oli muuttunut. Minä olin muuttunut. Ja oli aika antaa tunnustusta ja juhlia menestystäni.

Sen osan tavallisesti unohdamme – juhlia itseämme sen vuoksi, miten olemme muuttuneet parempaan, riippumatta siitä, mikä edelleen tarvitsee huomioitamme. Kuulostaako tutulta?

Siis tänä lomaviikonloppuna laitan päälle uimapuvun, vien itseni Mainen jäätäville rannoille, nappaan pari sisartani mukaan, jotka ovat suostuneet liittymään seuraani, ja sukellan kiitollisuuteen ja iloon kaikesta, mitä viisausvuosilla on tarjottavana.

Onnellista vuodenajan loppua sinulle ... Toivottavasti sinäkin otat vähän aikaa juhlia menestyksiäsi!

Rakkautta,

Cheryl

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >