HomeViestejäCheryl Richardson27.8.2023 - Miten ensitreffeistä tehdään upeat

27.8.2023 - Miten ensitreffeistä tehdään upeat

MITEN ENSITREFFEISTÄ TEHDÄÄN UPEAT

Kirjoittanut Cheryl Richardson (cherylrichardson.com)
27.8.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

"Miten ensitreffeistä tehdään upeat?" Tämä oli kysymys ryhmällemme, joka istui pöydän ympärillä häiden jälkeisellä brunssilla. Siinä oli viisi naista, jotka kaikki edustivat eri vuosikymmentä, ja Alex, fiksu nuorimies, joka oli innoissaan seuraavan illan päivällisestä netissä tapaamansa tytön kanssa.

Ottaen täyden hyödyn naisryhmästä, joka oli hänen kanssaan lounaalla, Alex otti mukavan asennon ja kuunteli tarkkaan. Olimme halukkaita auttamaan tätä vilpitöntä 27-vuotiasta tekemään hyvän vaikutelman, joten heti kun tuo kysymys oli ehditty heittää, ideoita alkoi lennellä.

"Ole kohtelias ja varmista, että pidät puhelimesi äänettömällä ja poissa pöydältä", huomautti joukon 80-vuotias tyttö. "Naiset haluavat tietää, että kiinnität huomiota."

"Esitä kysymyksiä", sanoi toinen ystävä. "Hyvin monet treffailemistani miehistä kertovat kaiken itsestään, mutta kysyvät harvoin minusta."

"Kyllä, ole utelias", lisäsin. "Naiset pitävät uteliaista miehistä."

"Mutta älä ole haastattelija", varoitti ryhmämme nuorin nainen. "Esitä huomaavaisia kysymyksiä, ja varmista vain, että keskustelu on molemminpuoleista."

"Ja kuuntele, ole kiltti", yllytti 52-vuotias. "Tuntuu siltä, että hyvin monet ihmiset haluavat nykyään yleisön. Anna hänelle runsaasti aikaa puhua."

Lopulta kuusissakymmenissä oleva ystävä, joka alkoi hiljattain itse treffailla, teki pohdiskelevan ehdotuksen. "Haluan pyytää ihmisiä kuvaamaan todella hyvän päivän. Se ei ainoastaan auta minua oppimaan lisää siitä, mikä on tärkeää heille, vaan se antaa minulle myös ajatuksen siitä, miten itsereflektioivia he ovat."

Kun keskustelu jatkui, Alex kokosi neuvomme ja lupasi käyttää niitä treffeillään.

Myöhemmin samana päivänä, kun ajelin kotiin brunssilta, ajattelin, mitä olin kuullut, ja oivalsin, että nuo neuvot sopivat todellisuudessa mihin tahansa suhteeseen – taitoja, joiden käyttämisestä hyödymme kaikki, jos haluamme nauttia pitkistä ja merkityksellisistä yhteyksistä muiden kanssa.

Haluan olla hyvä ystävä. Haluan tehdä, mitä voin, muodostaakseni ja säilyttääkseni vahvoja ja rakastavia suhteita, erityisesti viisausvuosinani, koska niistä on tullut suuri ilon ja merkityksen lähde elämääni. Siitä syystä tiedän, että minun tarvitsee kuunnella enemmän. Olen innokas tukemaan ja kannustamaan niiden unelmia, joista välitän. Olen sitoutunut hoivaamaan ystävyyssuhteita jatkuvalla yhteydenpidolla ja vastavuoroisilla keskusteluilla. Ja olen halukas tulemaan paremmaksi itsestäni kertomisessa, vaikka se tuntuu kiusalliselta, koska minun on paljon mukavampi fokusoitua muihin.

Sieluperhe. Sitä ystävyyssuhteista voi tulla viisausvuosinamme, kun panostamme niihin, erityisesti silloin kun kohtelemme toisiamme, kuin olisimme ensitreffeillä. ;)

Rakkautta,

Cheryl

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >