HomeViestejäCheryl Richardson25.6.2023 - Suojelusenkelini

25.6.2023 - Suojelusenkelini

SUOJELUSENKELINI

Kirjoittanut Cheryl Richardson (cherylrichardson.com)
25.6.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olimme Michaelin kanssa reissussa viime viikolla ja juhlimme 26. hääpäiväämme, ja minulta meni ohi tilaisuus lähettää blogi, jonka kirjoitin ensimmäisestä pandemian jälkeisestä isänpäivästä. Koska isä on ollut mielessäni koko viikon, ajattelin, että jakaisin sen uudestaan tänään. Sen otsikko on Suojelusenkelini.

***

Oli aikainen aamu, ja aurinko loi valonsäteitä työhuoneeni seinälle. Istuin suosikkituolissani ja elehdin Wednesdaylle, mustaharmaajuovikkaalle kissallemme, että tulee syliini. Kun asetuin tuoliin, se hyppäsi ylös ja alkoi kehrätä, samalla "hieroen/vaivaten" olkapäätäni. Se on rituaali, joka meillä on ollut siitä lähtien, kun toin sen kotiin. Ja kun se tekee tätä, tunnen sen täyttävän minua rauhalla ja tyytyväisyydellä. Wednesday on täydellinen meditointikaveri.

Kun vedin useita kertoja syvään henkeä, fokusoiduin ääniin, joita tuli avoimesta ikkunasta vieressämme. Punasiipinen mustarastas kutsui kavereitaan, kertoen tietävänsä, että aamiainen oli valmiina ruokintalaitteessa. Mehiläisiä pörisi verannan kattoparruissa. Tuuli joka kahisutti peltoa reunustavien tammien lehtiä, tarjosi Luontoäidin lempeää tuutulaulua.

"Tästä tulee kaunis päivä", ajattelin itsekseni, kun nautin aamuhaaveilustani. Silloin muistin, että oli isänpäivä.

Kaikki kortit vuosien saatossa. Vierailut. Lounaat ja keskustelut hänen elämästään. Niin vaikeaa kuin se onkin, ettei isä ole enää kanssani fyysisessä muodossa, tunnen hänet lähelläni joka kerta, kun ajattelen häntä, ja annan noiden keskustelujen jatkua. Kuvittelen hänet istumassa vieressäni, ohuen verhon toisella puolella, näyttäen isolta ja rotevalta suojelusenkeliltä, valmiina kuuntelemaan.

Tänä aamuna kerron hänelle siitä, mitä aion muistaa, kun elämä taas avautuu ja maailma työntyy sisään. Vähemmän on enemmän. Yksinkertainen on parempi. Hiljaisuus sisältää taikuutta. Yhteisö on avain. "Ja "ei kiitos" on kuningattaren kieltä."

Kuningatar. Hymyilen, kun muistan hänen antamansa lempinimen kasvuiässäni. En ole ajatellut sitä vuosiin. Isän oli hyvin tyypillistä tietää jo silloin asia, jonka tajuamiseen minulta meni monta vuosikymmentä.

Hyvää isänpäivää kaikille suojelusenkeleille siellä ylhäällä!

Rakkautta,

Cheryl

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >