HomeViestejäCheryl Richardson12.3.2023 - Oppia pysymään siinä missä on

12.3.2023 - Oppia pysymään siinä missä on

OPPIA PYSYMÄÄN SIINÄ MISSÄ ON

Kirjoittanut Cheryl Richardson (cherylrichardson.com)
12.3.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Valju oli päivän ja mielialani sävy, kun heräsin tänä aamuna katkonaisesta yöunestani. En ollut tolaltani, masentunut tai huolestunut. Tuntui vain tylsältä. Kun tein aamurituaaleja – keitin teetä, ruokin kissat, tyhjensin astianpesukoneen ja valmistin aamiaisen – kiinnitin huomioni läsnäolevaan hetkeen, mielialani sijasta.

Tunsin astiat käsissäni, kun laiton ne paikoilleen kaappeihin. Hengitin sisään Earl Grey -teen tuoksua, kun se leijaili höyryävästä mukista pöydällä. Kuuntelin tarkkaan lintujen kutsuja – hömötiaisen suloista laulua ja mustarastaan kimitystä.

Sen sijaan, että olisin yrittänyt selvittää, miksi minusta tuntuu tältä, tai saada itseni ajattelemaan jotain muuta, nojauduin tuon hetken todellisuuteen. Panin vain merkille, mitä ympärilläni tapahtui.

Joskus se missä olet, on paikka, missä sinun pitäisi olla.

Läsnäolo on älykkyyttä. Se sisältää ymmärryksen todellisuudesta, jota emme voi aina nähdä. Ja sen voi luottaa ruokkivan elämänvoimaamme, eikä näännyttävän sitä. Jos olet kyllästynyt antamaan ihmisten ja olosuhteiden kaapata elämänlaatusi, ehkä kannattaa kokeilla läsnäoloa. Minulla ei ole kiinnostusta olla ulkoisten voimien armoilla, kuin lehti jota tuuli puhaltaa. En halua, että asioiden tarvitsee olla tietyllä tavalla, jotta se on ok. Haluaisin, että on ok kaikesta huolimatta.

Niinpä työstän sitä. Teen, mitä vaaditaan, että tuntuu mukavalta olla omissa nahoissani – pysyä siinä, missä olen, hengittää ja nimetä, mitä näen, kuulen, haistan ja tunnen. Se ei ole helppoa. Ei lainkaan. Häiriötekijät ovat houkutteleva, välittömän helpotuksen lähde. Muffinssin nappaaminen tai itseni viihdyttäminen kauniilla kuvilla tai järjettömillä tempuilla sosiaalisessa mediassa on houkutteleva ja nopea ratkaisu, kun olen poissa tasapainosta, mutta se ei kestä. Ja kääntyminen johonkin ulkopuoliseen asiaan, jotta olo on ok, pitää minut silmukassa, jota täytyy toistaa uudestaan ja uudestaan. Ja se on uuvuttavaa. Se vie energiaa. Ja elinvoimaa.

Niinpä tänään hyväksyn valjun. Ja hetken. Ja tilaisuuden päästä vähän paremmin olemaan omassa turvallisessa paikassani riippumatta siitä, mitä tapahtuu ... syvä hengenveto kerrallaan.

Rakkautta,

Cheryl

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >