HomeViestejäCheryl Richardson11.2.2023 - Päästä itsesi koukusta

11.2.2023 - Päästä itsesi koukusta

PÄÄSTÄ ITSESI KOUKUSTA

Kirjoittanut Cheryl Richardson (cherylrichardson.com)
11.2.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viime maanantaina jahkailin koko aamun, osallistunko erääseen tapahtumaan illalla vai en. Siellä oli ihmisiä, jotka halusin nähdä, ja ulkona oli kylmää ja tuulista. Olin levoton ja kaipasin maiseman vaihdosta, ja halusin jäädä lämpimään ja mukavaan kotiin. Tiesin, että tuottaisin pettymyksen ihmisille, jos en menisi, ja en halunnut tuottaa pettymystä itselleni katumalla.

Mieleni tanssi päättämättömyyden tanssia, eteen ja taakse, eteen ja taakse, kun lopulta kyllästyin siihen kaikkeen. "Valitse toinen, ja saa päätös tehtyä", sanoin itselleni.

Usein vaaditaan vain tätä lopettamaan se hulluus, joka jatkuu mielessäni, kun tunnen olevani epävarma jostain. Teen valinnan ja luotan, että pystyn käsittelemään seuraamukset. Mutta tuona päivänä minusta tuntui todella epävarmalta, eikä tuo lähestymistapa toiminut. Niinpä tein sen sijaan jotain muuta.

Istuin hiljaa ja harkitsin kumpaakin vaihtoehtoa. Sitten kysyin itseltäni: "Kumpi vaihtoehto antaa sinulle suuremman helpotuksen?" Tämän kysymyksen olen esittänyt vuosien saatossa asiakkailleni, kun epävarmuus on piinannut heitä.

Muutamassa minuutissa kysymykseni jälkeen, tiesin haluavani jäädä kotiin. Olin väsynyt, ja vaikka kaipasin ystävien tapaamista, tiesin kehossani tuntuvasta helpotuksesta, että tarvitsin lepoa, en stimulointia. Tulevaisuudessa olisi muita tilaisuuksia osallistua tapahtumiin.

Olen oppinut arvostamaan helpotusta älykkyyden muotona. Silloin kun voin siirtää sivuun ajatuksen negatiivisista seuraamuksista ja mahdollisesti loukatuista tunteista, pelon pettymyksen tuottamisesta itselleni tai muille, ja virheen tekemisen mahdollisuuden, pääsen käsiksi totuuteen. Sitten voin tehdä tietoisen valinnan. Joskus oikea valinta on mennä helpotusta vastaan, koska joku rakas ihminen tarvitsee huomiotani ja hoitoani. Mutta useimmiten totuus on muistutus siitä, mistä minun pitää huolehtia itsessäni.

Enemmän ja enemmän opin päästämään itseni koukusta ja hankkiutumaan eroon vastuista, jotka eivät kuulu minulle. Se on viisausvuosien lahja ... ja otan sen kiitollisena vastaan.

Rakkautta,

Cheryl

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >