HomeViestejäKate Spreckley25.3.2022 - Vain ole

25.3.2022 - Vain ole

VAIN OLE

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
25.3.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Pyrkiminen ja tekeminen on ottanut hyvin paljon tilaa elämästämme, ja sen tuloksena ulkoinen maailma on ylistimuloinut ja uuvuttanut meidät, ja olemme unohtaneet, miten ollaan ja virrataan sielumme impulssien myötä. Kun menemme tämän integrointiajan läpi, meitä yllytetään päästämään irti kaikista tarinoista, nimikkeistä ja arvioinneista, joita olemme käyttäneet määrittelemään itsemme ja tarkoituksemme. Meidät haastetaan kohtaamaan tuntemattoman epämukavuus, samalla kun vapautamme itsemme ikivanhoista selviytymispeloista.

Saatat tuntea edelleen pakahtuvasi ja uupuvasi kaikesta, mitä olet kokenut muutaman viime viikon/kuukauden/vuoden aikana, kun kehosi integroi ja sopeutuu kaikkeen, mitä sisällä on tapahtunut. Näin ollen tämä saattaa tuntua ajalta, jolloin juuri mitään ei näytä tapatuvan. Muista kuitenkin, että toimimattomuuden aikoina asiat yhdistyvät muodoksi. Kunnioita tätä aikaa, ollen samalla tietoinen, että silloin kun olet maadoittunut päivittäiseen olemiskokemukseesi, voit olla paljon luovempi, harkitsevampi ja huomiokykyisempi oman aikasi ja sen suhteen, mihin laitat energiaasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >