HomeViestejäKate Spreckley22.3.2022 - Herkkä tasapaino

22.3.2022 - Herkkä tasapaino

HERKKÄ TASAPAINO

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
22.3.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämän vuoden alkukuukaudet ovat olleet puhdistus- ja tyhjennysaikaa. Aikaa jolloin laskeuduimme olemuksemme syvyyksiin muuttamaan ja puhdistamaan sitä, mikä oli unohdettu ja kielletty. Nyt olemme uuden syklin alussa, kolmen seuraavan kuukauden ollessa uudistumisen ja uudestisyntymän aikaa, jolloin voimme sitoutua uudelleen parantumisemme ja sisäisen kasvumme matkaan.

Niin paljon kuin punotkin uutta maailmaa olemaan, navigoit myös vanhan maailman romahduksessa. Hyvin paljon siitä, mitä olemme kokeneet muutaman viime vuoden aikana, on jättänyt monet hoipertelemaan uupuneena ja väsyneenä. Se ajatus, että on lisää tekemistä, uusia muutoksia, voi tuntua näännyttävältä, ei innostavalta. Elämässä on kuitenkin kyse herkän tasapainon löytämisestä omien tarpeidesi ja ympäröivän maailman tarpeiden välillä. Siksi on oleellista, että luot tilaa levätä, uudistua, ladata energioitasi ja harmonisoida kehosi, mielesi, sydämesi ja sielusi säännöllisesti.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >