HomeViestejäKate Spreckley15.3.2022 - Ole tietoinen energiatilastasi

15.3.2022 - Ole tietoinen energiatilastasi

OLE TIETOINEN ENERGIATILASTASI

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
15.3.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme kaikki energiakentässä, jonka luovat kollektiiviset emootiot, tuntemukset, ajatukset ja energia. Tämä kollektiivinen kenttä muokkaa fyysistä maailmaa ja vaikuttaa alitajuisesti kaikkiin, jotka ovat sen sisällä. Valtaosa ihmisistä ajattelee sitä harvoin tai edes tietää sen olemassaolosta, ja kuitenkin se vaikuttaa meihin merkittävästi. Globaaleina kriisi- ja mullistusaikoina kollektiivikenttää ravistellaan, kun ulkoiset tapahtumat laukaisevat huolta, ahdistusta ja pelkoa. Nämä tunteet tulvivat tähän kenttään ja loppujen lopuksi tunkeutuvat alitajuntaamme, vaikuttaen olotilaamme yksilöinä.

Tällä hetkellä kollektiivikentän valtaa pelon, epävarmuuden, vihan ja toivottomuuden tunne, kun se mitä ulkoisessa maailmassa tapahtuu, laukaisee menneisyyden ratkaisemattomat traumat ja parantumattomat haavat. On tärkeää, että erityisesti tällä viikolla olet hyvin tietoinen energiatilastasi, sallien samalla tämän ajan energian virrata lävitsesi ilman vastarintaa tai ponnistelua. Varmista, että vahvistat jatkuvasti energiarajojasi. Fokusoidu siihen, että pysyt maadoittuneena ja läsnä hetkessä. Jos sinusta tuntuu leijuvalta tai pakahtuneelta, keskitä huomiosi kehoon ja hengitykseen. Itsehoito ja energiahuolto ovat nyt kriittinen asia.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >