HomeViestejäKate Spreckley22.2.2022 - Viimeinen 2222-aktivointi tässä kuussa

22.2.2022 - Viimeinen 2222-aktivointi tässä kuussa

VIIMEINEN 2222-AKTIVOINTI TÄSSÄ KUUSSA

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
22.2.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämän kuukauden energiat ovat olleet ja ovat edelleen vallankumouksellisia, kun ne hajottavat syvältä menneisyyden vääristymiä ja illuusioita. Tämä päivä merkitsee kuukauden viimeistä 2222-energia-aktivointia. Tämä energia tulvii nyt henkikehomme läpi ja käynnistää koko energiarakenteemme syvällisen laajentumisen ja uudelleentasapainottumisen. Tämän myötä saatamme kyseenalaistaa uskomuksemme, sen mitä puolustamme/edustamme ja kuka luontaisesti olemme, kun avaudumme uusiin olemistapoihin.

Energiakenttäsi laajenee parhaillaan sen yli, mitä tiedetään, suuremman tiedostamisen tilaan. Tämän laajentumisen myötä sielusi aspektit jotka ovat olleet käyttämättä aioneita, aktivoidaan, mikä saa aikaan energiakenttäsi jälleenkytkennän ja uuden kokoonpanon. Tiedosta, että energiarakenteesi järjestys muuttuu, ja sinun täytyy sopeutua tähän uuteen tilaan. Jos olet herkkä energialle, saatat tuntea paljon liikettä kehosi sisällä ja ympärillä, kun energiakenttäsi mukautuu ja asettuu. Ole rohkea, ja jatka laajentumista.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >