HomeViestejäKate Spreckley11.2.2022 - Fyysinen muuttuminen

11.2.2022 - Fyysinen muuttuminen

FYYSINEN MUUTTUMINEN

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
11.2.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä helmikuussa heräämis-, parantumis- ja kasvumatkaamme kiihdyttää dramaattisesti 2222-portin aktivoituminen. Tässä kuussa on neljä aktivointikohtaa, toisen ollessa tänään 11.2. Energiat jotka tämän päivän aktivoinnissa kulkevat portin läpi, käynnistävät fyysisen muutoksen, joka "polttaa" uusia energiareittejä fyysiseen kehoomme ja fyysiseen todellisuuteemme.

Energioita tulvii nyt fyysiseen kehoosi, ja perimmiltään ne lisäävät ja laajentavat fyysistä energiaasi. Jos olet tuntenut, että energiasi on pysähtynyt ja/tai olet jumissa, saatat nyt tuntea energian äkillistä lisääntymistä ja uutta päättäväisyyttä ryhtyä toimeen heräävän sisältäsi. Kun tämä energia voimistuu, on tärkeää fokusoitua maadoittumiseen ja juurtumiseen syvälle fyysiseen muotoosi. Tiedosta, että ennen eteenpäin hyökkäämistä tarvitset aikaa integroitua ja sopeutua sisäisiin muutoksiin, joita tapahtuu.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >