HomeViestejäKate Spreckley9.2.2022 - Arvioi aikomuksiasi

9.2.2022 - Arvioi aikomuksiasi

ARVIOI AIKOMUKSIASI

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
9.2.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kehotus herätä, parantua ja transformoitua ei hellitä, ja se vaatii meitä kohtaamaan itsessämme ne aspektit, jotka pitävät meidät rajoittuneena ja epäharmoniassa sielumme kanssa. Tällä hetkellä kokemuksessamme on intensiivisyyttä, joka haastaa vanhan ohjelmoinnin ja mahdolliset ennakkoajatuksemme siitä, millaista elämän pitäisi olla. Muutos on vääjäämätön, ja meidän on oleellista pysyä avoimena sille, mikä on uutta ja kokeilematonta.

Tänään sinua yllytetään arvioimaan aikomuksiasi ja harmonisoitumaan tietoisesti sisäisen opastuksesi kanssa, ennen mihinkään suoraan toimintaan ryhtymistä. Vanhoja ja pysähtyneitä tunteita tulee pintaan vapautettavaksi, mikä voi vääristää havaintojasi ja saada epäilemään. Salli itsesi mennä hiljaisuuteen, ennen kuin lähdet eteenpäin. Muuta se, mikä on tarpeetonta, ja näe mahdolliset esteet tilaisuutena saada suurempaa selkeyttä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >