HomeViestejäKate Spreckley4.2.2022 - Tasapainota intuitio logiikalla

4.2.2022 - Tasapainota intuitio logiikalla

TASAPAINOTA INTUITIO LOGIIKALLA

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
4.2.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vuoden 2022 alusta saakka meitä on kannustettu pohtimaan ja tutkiskelemaan elämäämme, määrittelemään uudelleen prioriteettimme ja miettimään niitä valintoja ja muutoksia, joita meidän täytyy nyt tehdä. Sen tuloksena meillä on syvempi ymmärrys tapahtuneesta sisäisestä transformaatiosta ja niistä muutoksista, joita tarvitaan tukemaan merkityksellisempää ja harkitumpaa elämää. Helmikuu merkitsee käännekohtaa, jolloin sisäistämme ja integroimme sen, mitä olemme oppineet parin kuluneen vuoden aikana, ja alamme soveltaa sitä.

Muutosenergian lisääntyminen jatkuu tässä kuussa, mikä tuo uusia oivalluksia ja erilaisia perspektiivejä. Sitä mitä alun perin kuvittelit tulevaisuuteesi, täytyy ehkä muuttaa ja/tai tarkastella udelleen, kun vanhat unelmat ja aikomukset eivät ehkä enää resonoi sen suunnan kanssa, johon olet nyt siirtymässä. Muista, ettei ole mitään kiirettä saavuttaa tavoitteita. Työskentele energioiden kanssa, tutkien vaihtoehtojasi, tasapainottaen intuitiosi logiikan kanssa ja selkeyttäen seuraavan askeleesi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >