HomeViestejäKate Spreckley2.2.2022 - 2222-portaaliaktivointi

2.2.2022 - 2222-portaaliaktivointi

2222-PORTAALIAKTIVOINTI

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
2.2.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämän päivän energeettisen 2222-portaaliaktivoinnin myötä astumme voimalliseen potentiaalikohtaan, joka sähköistää evoluutioenergiat ja tuo sitä draivia ja päättäväisyyttä, jota tarvitsemme nyt. Mitä tahansa toimettomuutta ja pysähtyneisyyttä olemmekin tunteneet, se häviää nopeasti pois ja antaa meille tilaisuuden vapauttaa itsemme aktiivisesti menneisyydestä.

Tässä portaalissa on neljä aktivointia tässä kuussa. Ensimmäinen joka on tänään, on 2.2.22. Toinen on 11.2.22, kolmas on 20.2.22 ja neljäs 22.2.22. Jokainen vaikuttaa eri energiakehoon ja luo sisällesi laajentuvan energian, joka palaa koko energiajärjestelmäsi läpi. Tämä laajentuva energia muuttaa ja hajottaa menneisyytesi vääristymät, illuusiot ja rojut.

Tänään 2222-energiaa tulvii tunnekehosi läpi ja nopeuttaa sydämesi heräämistä ja parantumista. Voit odottaa syvällisiä oivalluksia, kun syvään juurtuneet tunteet nousevat pintaan parannettavaksi ja vapautettavaksi. Näiden vapautusten myötä ne harhaverhot, jotka ovat peittäneet todellisuutesi, häviävät, mikä antaa sinulle paremman pääsyn tunteisiisi. Työskentele tämän energian kanssa hyväksymällä radikaalisti se, mitä on ollut. Tarkkaile, mitä tapahtuu, ja päästä tuomitsematta irti kiinnikkeistä, joita sinulla on tuskaasi. Tunnista, että tämä on ensimmäinen askel, joka tarvitaan syvällekäyvän muutoksen tekemiseen. 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

< PrevNext >